Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καταγγέλουν την εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" για παραπληροφόρηση και μαύρη προπαγάνδα!

Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα

καταγγέλλουν αθλιότητες εις βάρος τους


Με αφορμή το άθλιο, κατάπτυστο και συκοφαντικό άρθρο της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ Μένος ΜΑΤ, ακροδεξιών της Γεωργίας ΔΑΜΑ έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:
Καταρχάς η ίδια η λεζάντα «ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ» ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ καταδεικνύει ευθύς εξαρχής την προσπάθεια εκ μέρους της εφημερίδας να παραπληροφορήσει τους αναγνώστες χωρίς καν να παρουσιάσει τις θέσεις των ίδιων των κατοίκων που διοργανώνουν τη συγκέντρωση.
Εμείς δε διοργανώσαμε ποτέ καμία αντισυγκέντρωση κατά κανενός, η αναρχική τρομοκρατική ιστοσελίδα που φιλοξενείται στο server του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου με την κρατική συνενοχή χρησιμοποιείται από οργανώσεις για την οργάνωση αντισυγκεντρώσεων κατά των δικών μας νόμιμων και σύμφωνα με τα όσα ορίζει το Σύνταγμα συγκεντρώσεων.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.Στις 15.11.2008 ανακοινώνουμε στα ΜΜΕ ότι διοργανώνουμε συγκέντρωση στην Πλατέια Αγίου Παντελεήμονα στις 24.11.2008 στις 17 στην οποία διαμαρτυρόμαστε μεταξύ άλλων για την γκετοποίηση της περιοχής μας όχι από πρόσφυγες που χρησιμοποιεί παραπλανητικά η εφημερίδα αλλά από λαθρομετανάστες.Στις 21.11.2008 μια σειρά οργανώσεων: Νεολαία ενάντια στο Ρατσισμό στην Ευρώπη, «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΕ», το ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, η ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ μαζί με την τοπική επιτροπή 5ου διαμερίσματος Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ κ.λ.π. ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ την ίδια ημέρα με τη δική μας ΝΟΜΙΜΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στον ίδιο χώρο και μια ώρα πριν για να μας διαλύσουν τη συγκέντρωση με την ανοχή της αστυνομίας http://yregreece.blogspot.com/2008/11/2411-400.html και http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el και article_id=927876
Εμείς συνεπείς στον αγώνα μας για την επίλυση των προβλημάτων μας όχι μόνο δεν πτοηθήκαμε,αλλά καταφέραμε να διοργανώσουμε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση που κέρδισε και την υποστήριξη της κοινής γνώμης,αποτέλεσε αφορμή για ανάλογη εκδήλωση στην Πάτρα και σημείο διαλόγου τόσο στη Βουλή όσο και στην καθημερινότητα.
Στη συνέχεια,ενώ ικανοποιήθηκαν μερικώς τα αιτήματα μας,συνεχίζουμε τον αγώνα μας με την οργάνωση και δεύτερης συγκέντρωσης στις 08.12.2008 στην Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα στις 17.Ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ ήδη από τις 29.11.2008 http://hellasress..blogspot.com/2008/11/blog-post_29.html την στιγμή που εμφανίζεται μια οργάνωση από αυτές που είχαν διοργανώσει την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 24.11.2008,η «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΕ» να καλεί πάλι σε νέα παράνομη αντισυγκέντρωση την ίδια μέρα με εμάς και 1 ώρα πριν με τον ίδιο σκοπό πάλι να μας τρομοκρατήσει.
Και όλα αυτά τα ανακοινώνει στις 06.12.2008 http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=127460 και http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el και article_id=933020
Η συγκέντρωση μας αυτή αναβλήθηκε για τις 19.01.2009 στις 17 στην οποία αναφέρεται το άρθρο της εφημερίδας λόγω των λεηλασιών που λάμβαναν χώρα στην Αθήνα εκείνη την περίοδο.
Εν τω μεταξύ ενημερώσαμε την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τους ανωτέρω τραμπουκισμούς πάντα με την αστυνομική ανοχή και ζητήσαμε προστασία.
Η κίνηση μας αυτή είχε ως αποτέλεσμα να μην ανακοινωθεί καμιά αντισυγκέντρωση από καμιά οργάνωση χθες, αλλά παραταύτα να χρησιμοποιηθεί και πάλι η αναρχική τρομοκρατική ιστοσελίδα http://athens.indymedia.org του ΕΜΠ που καλούσε κόσμο πάλι μια ώρα πριν για να μας διαλύσουν τη συγκέντρωση παρακινώντας σε πράξεις βίας http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el και article_id=973615 και http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el και article_id=973924
Εμείς παραμείναμε πιστοί στις διακηρύξεις της πρόσκλησης μας http://1.bp.blogspot.com/_yADM-6RA1z4/SXJAnBNsIaI/AAAAAAAAATc/R06CpwcPjSI/s1600-h/GetAttachment.aspx.jpg και δεν υποκύψαμε ούτε στον εκβιασμό ούτε στον εκφοβισμό ούτε σε κανένα τραμπούκο απολογούμαστε και διοργανώσαμε και αυτή τη φορά μια πολύ ωραία συγκέντρωση που και καλύφθηκε δημοσιογραφικά και από εφημερίδες και ιστοσελίδες με φωτογραφίες και τηλεοπτικά τόσο από το http://tvxs.gr/v3592 όσο και από τρίτα μέσα http://youtube.com/watch?v=4C6-5b2MUhw και http://facebook.com/video/video.php?v=1021960545049 και oid=55115857291
Τόσοι φωτογράφοι και cameramen γιατί δείξανε υλικό, ενώ της Ελευθεροτυπίας απειλήθηκαν; Βολεύει βέβαια τα μέσα προπαγάνδας και όχι πληροφόρησης να μεταδίδουν πάντοτε ψευδείς πληροφορίες για να καλύπτουν την απουσία πάντοτε της άλλης πλευράς. Η δε διοργάνωση έγινε όπως πάντα από τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα αποκλειστικά οι οποίοι κάλεσαν όλους τους φορείς, όλα τα κόμματα, το 6ο δημοτικό διαμέρισμα Αθηνών και παρά την προσπάθεια λογοκρισίας διαφόρων μέσων ευχαριστούν τις 60 ιστοσελίδες που μας συμπαραστάθηκαν και προέβαλαν και την εκδήλωση μας και τα αιτήματα μας.
Λυπηρό δε γεγονός αποτελεί η συνδρομή της Αστυνομίας στους 50-60 αναρχικούς που μαζεύτηκαν που αντί να τους διαλύσει, για μια ακόμη φορά τους ανέχτηκε υπερασπιζόμενη τους και όχι μόνο αυτό αλλά επιτέθηκε με χημικά κατά ηλικιωμένων κατοίκων της συγκέντρωσης μας που λίγο έλειψε να θρηνήσουμε θύματα.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΔΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ
και ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΟΤΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ
ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ


ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ. ΓΙΑΤΙ??????

    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΘΕΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ , ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΞΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ??? ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΟΛΛΑΤΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΤΕ. ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ.,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή δεν κατάλαβε ο αγράμματος και φανατισμένος εγκέφαλός μου, καλέ μου αναγνώστη, την ροή του λόγου σου, θα ήθελα να σου απευθύνω μερικές ερωτήσεις, προς διευκρίνηση αλλά και προς εμπλουτισμό της αμάθειάς μου:
    Έχεις την εντύπωση ότι μέσα στα blogs δεν γίνεται συζήτηση; Μα και μόνο που ΜΠΟΡΕΙΣ να καταθέτεις την άποψή σου, συζήτηση είναι. Εκτός και εάν ως συζήτηση εκλαμβάνεις μονολόγους που μπορείς να απευθύνεις σε παρεούλες των 2-3 ατόμων!!!
    Τις ταμπέλες που τις είδες, να τις ξεκαρφώσω... γιατί οι χαρακτηρισμοί που ΕΣΥ αφήνεις, δείχνουν ως ταμπελίτσες που ηθελημένα (ασχέτως "βραμού ψυχής") τις τοποθετείς με χαρακτηριστική ευκολία. Και αναρωτιέμαι με τον "φανατισμένο" εγκέφαλό μου, πόσες φορές έχεις επαναλάβει τους ίδιους χαρακτηρισμούς, χωρίς να κολλάς ταμπελίτσες...
    Ποτέ, τουλάχιστον σε αυτό το ιστολόγιο, δεν υπεραπιστήκαμε τους "Ελληναράδες" όπως τους αποκαλείς, που εκμεταλλεύονται τους μετανάστες. Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι μιά και καλή: Τους μετανάστες τους εκμεταλλεύονται αυτοί που τα έχουν και μάλιστα εν γνώση των μεταναστών, που τους λένε κι ευχαριστώ. Μετά, όταν γεμίσει το αντεράκι τους, ζητάνε και άλλα και καλά κάνουν. Μόνο, που η δική τους αρχική χαμηλή προσφορά εργασίας έχει αφήσει ήδη κάποιον άλλο, μη μετανάστη, χωρίς εργασία... Επειδή ο εργοδότης, τον απέλυσε για να προσλάβει τον χαμηλόμισθο μετανάστη. Ούτε τώρα έγινα κατανοητός; Ε, τότε, ψάξε να βρεις τους μελλοντικούς εργαζόμενους του Τσίπρα (ως εργολάβου)... και μέτρα τους Έλληνες...
    Αυτός ο Καραγιάννης ποιός είναι πάλι; Από πού τον ξεφύτρωσες; Γιατί εγώ προσωπικά δεν τον γνωρίζω...
    Και τέλος, φυσικά δεν ζω στην περιοχή σου. Απλά, έτυχε μία φορά να περάσω και είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Και τα δικά ΜΟΥ τα μάτια είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας για την κατάληψη της περιοχής στην οποία αναφερόμαστε...
    Αυτά, από τους αγράμματο και φανατισμένο εγκέφαλό μου, ευελπιστώντας πως θα μπορέσω να αγγίξω τον δικό σου ανώτερο μη φανατισμένο εγκεφαλικό φλοιό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]