Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το φαινόμενο Ομπάμα και η ορκομωσία ενός ακόμη προέδρου των ΗΠΑ - Ζωντανή σύνδεση της ορκομωσίας

Τι θα γίνει την επόμενη ημέρα;

Περισότερα από 2 εκατομμύρια άνθρωποι συρρέουν για να παρακολουθήσουν την ορκομωσία του Μπάρακ Ομπάμα. Με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο, προσπαθούν όλοι να βρεθούν κοντά σε αυτόν που τους έχει υποσχεθεί την ειρήνη, την ευημερία, την διέξοδο από όλα τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Ο πλανήτης ολόκληρος δείχνει να γονατίζει μπροστά στο "φαινόμενο Ομπάμα" και να του παραδίδει την εξουσία των πάντων. Πολλοί άνθρωποι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε κάποιον άνθρωπο που δεν γνωρίζουν, αλλά για τον οποίον έχουνε πεισθεί πως μπορεί να κάνει τα πάντα.

Οι πρώτες εντολές προς τον Ομπάμα μεταφέρθηκαν ραδιοφωνικά
Ενωρίτερα, σήμερα, μέσα από ραδιοφωνική εκπομπή του στρατιωτικού ραδιοφώνου του Ισραήλ, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στο Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα πως ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα καταλαβαίνει την απόγνωση των Ισραηλινών.
«Εχω την εντύπωση πως ο Μπαράκ Ομπάμα καταλαβαίνει πολύ καλά την απόγνωσή μας αλλά και την σκληρότητα των εχθρών που πολεμάμε», τόνισε μιλώντας στο στρατιωτικό ραδιόφωνο ο Νετανιάχου, λίγες ώρες πριν την ορκωμοσία του Ομπάμα, αναφερόμενος στους ισλαμιστές της Χαμάς.
Ο Ομπάμα «κατανοεί επίσης τον κίνδυνο που αποτελούν τα πυρηνικά όπλα του Ιράν», πρόσθεσε ο αρχηγός του Λικούντ, ο οποίος σύμφωνα με δημοσκοπήσεις έχει περισσότερες πιθανότητες να γίνει πρωθυπουργός μετά τις βουλευτικές εκλογές της 10ης Φεβρουαρίου.



ΔΕΙΤΕ LIVE από το CNN


ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ KLIK ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]