Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Να απαντήσει τώρα η ελληνική κυβέρνηση στις απειλές Ερτογκάν για τον αγωγό Ναμπούκο

Οι προκλήσεις έχουν και όρια...

Να απαντήσει σήμερα η ελληνική κυβέρνηση στις πρόσφατες απειλές του Ερτογκάν κατά της ΕΕ, ότι «θα σαμποτάρει το σχέδιο του αγωγού Ναμπούκο αν η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίσει να σέρνεται πίσω από τους Έλληνες της Κύπρου», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αναγέννηση.
Στην ανακοίνωση του κόμματος σημειώνεται ότι «η Κύπρος έθεσε βέτο και στο άνοιγμα του κεφαλαίου ενέργεια στο πλαίσιο των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας, μετά τις τουρκικές προκλήσεις κατά της Κύπρου και των ερευνών της κυβέρνησής της για πετρέλαια. Με την ξεκάθαρη αυτή τοποθέτηση της Κύπρου στο πλαίσιο πάντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα κεφάλαια που μπλοκάρουν την ένταξη της Τουρκίας στην Ένωση, φθάνουν τα 9.

Η κυπριακή πλευρά, συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη, ολομόναχη σχεδόν, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κατά των ολοένα και περισσότερο κλιμακούμενων τουρκικών προκλήσεων.
Η ελληνική πλευρά, πότε επιτέλους θα αφυπνισθεί από την μακαριότητα των εσωκομματικών μικροπολιτικών και θα στρατευτεί δίπλα στους αγωνιζόμενους για την αξιοπρέπειά τους αδελφούς Κυπρίους;
Πότε επιτέλους θα δούμε ενιαία εθνική πολιτική σε αυτόν τον τόπο, που κατά πως φαίνεται, δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει;» ρωτά προς κάθε κατεύθυνση η Δημοκρατική Αναγέννηση.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]