Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι θέλει να μας πει η κυρία Διαμαντοπούλου;


Η Διαμαντοπούλου ήξερε;

Ο Θέμος πάλι ψεύδεται;


Η κυρία Διαμαντοπούλου μας τα λέει μυστήρια. Ακούγεται σαν προφήτης... Ήξερε; Ή μήπως παρακολούθησε εντατική μαθήματα Πυθίας; Λέτε να πήρε τίποτε το αφτάκι της στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ που πήγε πρόσφατα (καλεσμένη);



Πάντως, ενώ η κυρία Διαμαντοπούλου μας λέει πολύ σοβαρά πράγματα, ο Θέμος (ο γνωστός και μη εξαιρετέος) μας ενημερώνει μέσα από την (πρώην) εφημερίδα του πως η μητέρα του συγχωρεμένου και αδικοχαμένου Καλτετζά προέτρεψε τους κουκουλοφόρους να πάνε να κάψουν το σπίτι του Καραμανλή (ως κύριου υπεύθυνου για την δολοφονία του γιού της;!!!)
Εάν το είπε αυτό Θέμο η μητέρα του Καλτετζά, τότε καλά θα κάνεις να την βγάλεις στο γυαλί (tv) να τα επαναλάβει, γιατί δεν είσαι και πολύ της εμπιστοσύνης... (τα γνωστά πακέτα χρημάτων, τα πήγαινε-έλα στην Γαλλία-Ελβετία κ.λ.π.)
Ο Θέμος πρέπει να πήρε κάτι που τον πείραξε πολύ, γιατί ο μικρός Καλτετζάς δολοφονήθηκε επί πρωθυπουργίας ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργεύοντος του αειμνήστου Ανδρέα Παπανδρέου. Μήπως φταίει τελικά ο Κώστας που δεν τον έβαλε μέσα τον Θέμο όταν έπρεπε ή πρέπει να του το θυμίζει κάποιος (του Θέμου) πως δεν πρέπει να τα βάζει με τον ευεργέτη του; (εδώ κολλάει το "ουδείς αχαριστότερος εκ του ευεργετηθέντος").
Και κάτι άλλο Θέμο: όταν γράφεις στην εφημερίδα (όχι "σου") να θυμάσαι πως δεν απευθύνεσαι στις γνωστές συμπαρουσιάστριες της εκπομπής σου...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]