Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Λάκης Γαβαλάς και ο Χάρης Σιανίδης στα Σκόπια!

Πήγαν να ντύσουν τη Νικολέτα Γρούιου

μετά από θερμή παράκληση της Ντόρας


Η νύχτα είχε ήδη πέσει στην πρωτεύουσα της FYROM όταν το ιδιωτικό λίαρ τζετ προσγειώθηκε στον αεροδιάδρομο. Μία μαύρη λιμουζίνα περίμενε στην άκρη του αεροδιαδρόμου για να παραλάβει τους επιβάτες.
Καθώς κατέβαιναν από τις σκάλες του λίαρ τζετ η φωτογραφική μηχανή (με ειδικό φακό) του Δημήτρη Παναγιωτά κατέγραψε τα πρόσωπα των επιβατών. Ο Λάκης Γαβαλάς και ο Χάρης Σιανίδης, ντυμένοι με τις γούνες τους και με δερμάτινα γάντια έτρεξαν να μπούνε στην μαύρη λιμουζίνα όπου τους περίμενε ένας ανδροπρεπής μουστακαλής, ο Ljupco Mircevski-Trepet, ο ίδιος ο αρχηγός του πολιτικού κόμματος VMRO!!!
Η λιμουζίνα ξεκίνησε σπινιάροντας και με ιλλιγγιώδη ταχύτητα εξαφανίσθηκε. Οι ρεπόρτερ μας, σε μία αποστολή επικίνδυνη έτρεξαν πίσω από την μαύρη λιμουζίνα, με κίνδυνο της ζωής τους.

Σταμάτησαν έξω από μία εξοχική πλούσια κατοικία, όταν είδαν την λιμουζίνα να μπαίνει στο προαύλιό της. Οι δύο έλληνες σχεδιαστές βγήκαν καλαμπουρίζοντας και μπήκαν στο εσωτερικό του φωτισμένου πλούσιου σπιτιού.
Ο Γιώργος με τον Δημήτρη κοιτάχτηκαν στα μάτια. Αποφασιστικά προχώρησαν και πήδηξαν τον μαντρότοιχο. Δεν υπήρχαν σκυλιά, ούτε σεκιουριτάδες. Κάποια κάμερα ήταν σπασμένη με μία γόβα, που το τακούνι της ήταν ακόμη μέσα στον φακό!!!
Προχώρησαν με προσοχή και πλησίασαν σε ένα ανοιχτό φωτισμένο παράθυρο…
Δεν υπήρχε κίνηση. Μόνο κάποιες φωνές ευχαρίστησης ακουγόταν στο βάθος…(;)
Τι συνέβαινε στο εσωτερικό του σπιτιού;
Μετά από 4 ώρες και 27 λεπτά, μία λεπτή σιλουέτα εμφανίστηκε μπροστά στα μάτια τους. Ήταν η Νικολέτα Γρούιου που γελώντας προσφέρθηκε να δροσίσει τους δύο έλληνες σχεδιαστές που την ακολουθούσαν και πίσω από αυτούς, δύο λαχανιασμένοι μπράβοι έδειχναν τελείως εξουθενωμένοι…
Είχαν έρθει για να φτιάξουν την τουαλέτα της Νικολέτας για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων!!! Ο Δημήτρης Παναγιωτάς σήκωσε και πάλι την φωτογραφική του μηχανή, με χέρι που έτρεμε από την συγκίνηση και μάτια που δάκρυζαν από την χαρά… και αποθανάτισε το φόρεμα-δώρο της Ντόρας προς τη Νικολέτα!!!
Μετά από λίγο, οι δύο Έλληνες αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο Izgrev για να ξεκουραστούν και να συνεχίσουν, σύμφωνα με τις πληροφορίες των δαιμόνιων ρεπόρτερ μας, αύριο για να ολοκληρώσουν την τουαλέτα της βραδιάς της Πρωτοχρονιάς…


Το μαύρο φόντο δίνει μία ιδιαίτερη σαγηνευτική νότα (αδυνατίζει κιόλας), ενώ η επικάλυψη με μαύρα πούπουλα προσδίδει χάρη στο ανάλαφρο βάδισμα της Νικολέτας...

Γιώργος και Παναγιώτης Δημητράς
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]