Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ελληνική Αστυνομία δέχεται επιθέσεις από Αλβανούς στρατιωτικούς του UCC

Γιατί επιτρέπετε να συμβαίνουν

όλα αυτά κύριε Καραμανλή;


Μετά από την επίθεση κατά της κλούβας των ΜΑΤ και πριν να υπάρξει η επόμενη επίθεση κατά αυτοκινήτου τηλεοπτικού συνεργείου το πρωί της 24/12, μία πολύ περίεργη επώνυμη ανακοίνωση έχει βγει στο διαδίκτυο και σύμφωνα με τους συγγραφείς της έχει επιδοθεί στους σχετικούς φορείς, στην οποία γίνεται ευθεία τοποθέτηση για «επίθεση κατά της Ελλάδας από τον στρατό για την απελευθέρωση της Τσαμουριάς» και επίκειται γενικευμένη επίθεση από τα βόρεια και ανατολικά σύνορά μας από την Αλβανία, τα Σκόπια, την Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Τουρκία!!!
Σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Σκέψεις και φόβοι ανθρώπων που προσπαθούν να παρασύρουν την χώρα σε άλλους δρόμους; Διογκωμένη πραγματικότητα λόγω υπερβολικής αγανάκτησης των όσων ζούμε;

Το κείμενο-ειδοποίηση ακολουθεί και παρακαλούμε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας με ιδιαίτερη προσοχή και χωρίς βιασύνες, σκεπτόμενοι και πέρα από τις λέξεις (και την πρώτη τους ανάγνωση) τους επικίνδυνους σκοπούς που πιθανότατα κρύβονται από πίσω, γιατί εάν ισχύει κάτι τέτοιο, σύσσωμη η πολιτική ηγεσία θα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αντιταχθεί στο «σενάριο» που ξετυλίγεται μέσα από το κείμενο αυτό:
«Μετά την επίθεση «αγνώστων» με ριπές από αυτόματα όπλα, διαμετρήματος των 7,62mm, επισημαίνουμε τα ακόλουθα:
1. Ο Ελληνικός Στρατός δεν χρησιμοποιεί πλέον το διαμέτρημα των 7,62m.m., αλλά των 5,56mm. Επομένως, η ως άνω επίθεση δεν είναι προβοκάτσια του Ελληνικού Στρατού.
2. Η Ελληνική αστυνομία και η ΚΥΠ/ΕΥΠ δεν χρησιμοποιούν το διαμέτρημα των 7,62mm. Επομένως η ως άνω επίθεση δεν είναι προβοκάτσια της ΕΛ.ΑΣ. ούτε της ΚΥΠ/ΕΥΠ
3. Ριπές των 7,62mm δύνανται να βληθούν από όπλα τύπου FN τα οποία δεν χρησιμοποιεί πλέον ο Ελληνικός στρατός και από αυτόματα τυφέκια Kalasnikov τα οποία χρησιμοποιεί ο στρατός UCK Κοσόβου και ο Αλβανικός στρατός του UCC (Τσαμουριάς Νότιας Ηπείρου).
4. Είναι αυταπόδεικτο ότι οι ριπές των 7,62mm εβλήθησαν από ένοπλους Αλβανούς οι οποίοι έχουν εισχωρήσει στους πανεπιστημιακούς χώρους, αναμεμιγμένοι με τους Έλληνες αναρχικούς και τους «Συνασπιστές-ΣΥΡΙΖΑ» φοιτητές, οι οποίοι παρ’ όλες τις εκκλήσεις της Ο.Ε.Α. συνεχίζουν να μην απομονώνουν τους ένοπλους στρατιωτικούς Αλβανούς από τις καταλήψεις και από τις διαδηλώσεις τους και να συγκαλύπτουν το ανωτέρο υπονομευτικό έργο των Αλβανών στρατιωτικών του UCC Ηπείρου Ελλάδος δια την παράλυση της Ελληνικής Αστυνομίας και του Ελληνικού στρατού, πριν από την ταυτόχρονη στρατιωτική επίθεση του άξονος Β.Α.Σ.Τ./Ρ (Βουλγαρίας – Αλβανίας – Σκοπίων – Τουρκίας / Ρουμανίας) τον Μάρτιο του 2009 ή ενωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες ελληνοαμερικανών και ελληνορώσων στρατιωτικών.
5. Επισημαίνουμε στους Έλληνες αναρχικούς, στους Έλληνες φοιτητές και στους Έλληνες της νεολαίας του «ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ» ότι αυτή η στάση τους συνιστά «προδοσία κατά της χώρας» και «εσχάτη προδοσία», ήτοι εγκλήματα τα οποία ο Ελληνικός Ποινικός Κώδικας τιμωρεί με την ποινή του θανάτου. (ίδε Ποινικό Κώδικα άρθρα 134 έως 151).
6. Ο αριθμός των τυφεκίων Kalasnikov τα οποία οι Αλβανοί ψευδο-οικονομικοί «μετανάστες», παραστρατιωτικοί του UCC, έχουν εισάγει λαθραίως στην Ελλάδα, είναι περίπου 450.000 τεμάχια, σύμφωνα με υπολογισμούς Ελλήνων αξιωματικών του ΓΕΣ, δημοσιευθέντες στην εφημερίδα «Μακεδονία» Θεσσαλονίκης.
7. Δυστυχώς ο «τρίτος γύρος» ταραχών με Kalasnikov των Αλβανών παραστρατιωτικών Ελλάδος, επαληθεύει τις πληροφορίες και τις προβλέψεις τις οποίες ήδη η Ο.Ε.Α. έδωσε στις Ελληνικές ιστοσελίδες, στην ΕΛ.ΑΣ. και στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.
8. Λύση: Άμεση κήρυξη της Ελλάδος σε «κατάσταση εκτάκτου και μακροχρόνιας ανάγκης» και σε «κατάσταση πολιορκίας», συμφώνως με τα σχετικά άρθρα του Συντάγματος δια παρόμοιες καταστάσεις.
9. Λύση: Άμεση ανατροπή των πολιτικών, όλων των κομμάτων και ίδρυση «κυβερνήσεως εκτάκτου και μακροχρόνιας ανάγκης», αποτελουμένη από μη μασώνους δικαστικούς – επιστήμονες θετικών επιστημών – και απόστρατους στρατιωτικούς και αστυνομικούς.
10. Άμεση επιστράτευση των 350.000 Ελλήνων κυνηγών δια να συστήσουν ένα στοιχειώδες σώμα «Ελληνικής Εθνοφυλακής των μετόπισθεν».
11. Άμεση απέλαση όλων των «μεταναστών» Αλβανικής – Σκοπιανής – Βουλγαρικής – Τουρκικής – Ρουμανικής υπηκοότητος, από την Ελλάδα.
12. Άμεσος σχεδιασμός Ελληνικής αυτονόμου: παραγωγής, ενέργειας, πολιτικής βιομηχανίας, αμυντικής βιομηχανίας, πρωτογενούς τομέως οικονομίας ήτοι γεωργίας – κτηνοτροφίας – αλιείας – δασοκομίας και εξορύξεως πρώτων υλών όπως μετάλλων κ.λ.π. και παροχής υδάτων υδρεύσεως και αρδεύσεως.
13. Άμεσος σχεδιασμός αναπλάσεως του δολίως κατεστραμμένου ελληνικού περιβάλλοντος, εδαφών – υδάτων – ατμόσφαιρας.
Έλληνες πολίτες, Έλληνες αστυνομικοί και Έλληνες στρατιωτικοί, εξοπλισθείτε και πράξτε αμέσως τα ανωτέρω ειδάλλως ετοιμάστε ισάριθμα φέρετρα για σας και τα μέλη των οικογενειών σας. Το παρόν σήμα να αναρτηθεί από όλες τις Ελληνικές ιστοσελίδες και να επιδοθεί με κάθε τρόπο σε όλους τους αστυνομικούς – δικαστικούς και στρατιωτικούς Ελλάδος, όλων των όπλων.
Υφηγεσία Ο.Ε.Α. Μαγνησίας. Μέσω του κλητήρα επιδόσεως της Ο.Ε.Α. κεντρικής Ελλάδος, Καραγεωργίου Χρ. Χρ. Γιάννη, Ελπίδος 12, Ν. Ιωνία Βόλου, Α.Δ.Τ. 424419. Τέλος.
http://diasvsmetatron.blogspot.com/2008/12/blog-post_24.html»

Σχολιασμός ιστολογίου: Αυτά καταφέρατε κύριοι πολιτικοί αυτού του τόπου. Αυτό κατάφερε η «αφεντιά» σας, όπως λέει και ο λαός. Καταφέρατε να ανακοινώνονται αυτού του είδους τα κείμενα, προκειμένου να ταράξουν την πολιτική κατάσταση της χώρας και να δημιουργήσουν προβλήματα πραγματικά δισεπίλυτα και όχι σαν αυτά τα γελοία που σας δημιουργούν μερικοί νεκροί εγκεφαλικά κουκουλοφόροι.
Η πρόσκληση των Ελλήνων πολιτών να συμμετέχουν σε δραστηριότητες αντισυνταγματικές, είναι αποτέλεσμα της δικής σας ανικανότητας, μικρότητας και δειλίας, αποδεικνύοντας πως είστε μικρά ανθρωπάκια, άβουλα και ευθυνόφοβα, που αφήνετε η σύρεται η χώρα από μία χούφτα κουκουλοφόρων.
Εάν όμως, υπάρχει πραγματικός κίνδυνος, εξωτερικά ή εσωτερικά, οφείλετε όλοι μαζί και με αποδείξεις να το καταθέσετε στον Ελληνικό λαό και να τον πληροφορήσετε για τα πραγματικά και όχι για τα εικονικά δρώμενα.
Η ευθύνη που έχετε αναλάβει όλα τα κόμματα, όλοι οι πολιτικοί και ιδιαίτερα η κυβέρνηση, είναι τεράστια και καλείστε σήμερα να φανείτε αντάξιοι των θέσεών σας.
Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Έχω την εντύπωση ότι 7,62 είναι το ΗΚ του στρατού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και εγω εχω την εντυπωση οτι οταν μπαινετε σε ενα ιστολογιο δεν βλεπετε τις βλακειες που ειναι αναρτημενες σε αυτο.

    Ακου Ο.Ε.Α.

    ειδικος επιτετραμενος της "ομαδας Ε- προσοχη θα λερωθει ο μανδυας"

    ΕΛΕΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα βλέπουμε όλα και προσπαθούμε να επισημαίνουμε τα επικίνδυνα κείμενα. Και αυτό ήταν ένα από τα επικίνδυνα, τα πολύ επικίνδυνα και με πολύ προβοκατόρικη χροιά. Γι αυτό και μεταφέρθηκε. Γι αυτό και σχολιάστηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]