Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι θα γινόταν εάν αύριο το πρωί διώχναμε όλους τους (λαθρο)μετανάστες

Τίς πταίει;

Σήμερα δημοσιεύω ένα ακόμη μήνυμα που ήρθε από αναγνώστη και που θέλει να καταθέσει την άποψή του σχετικά με την λαθρομετανάστευση και τις επιπτώσεις της στη χώρα μας, την Ελλάδα. Οι απόψεις του μπορεί από κάποιους να θεωρηθούν προκλητικές, αιρετικές, φασιστικές, ρατσιστικές ή οτιδήποτε άλλο...
Παρ' όλα αυτά είναι απόψεις που πολλές φορές έχουν κατατεθεί και που προβληματίζουν τους σύγχρονους Έλληνες για την σημερινή κατάσταση αλλά και για το μέλλον της χώρας μας.

* Πτώση κατά περίπου 45% της βαριάς εγκληματικότητας.
* Μείωση κατά 50% του πληθυσμού των φυλακών.
* Μείωση της μαύρης εργασίας.
* Μείωση του παραεμπορίου.
* Μείωση των δαπανών για υγειονομική κάλυψη μεταναστών, οι οποίοι υποασφαλίζονται.
* Μείωση της αναδιανομής του εισοδήματος εις βάρος των φτωχότερων Ελλήνων.
* Μείωση των κινδύνων από την δημιουργία συμπαγών εθνοτικών κοινοτήτων στο εσωτερικό της χώρας οι οποίες προέρχονται από όμορα κράτη.
* Μείωση του κινδύνου ανάπτυξης του ισλαμικού φονταμενταλισμού στην χώρα.
* Αύξηση του κινήτρου των εργοδοτών για εκσυγχρονισμό της παραγωγικής διαδικασίας.
* Αύξηση της κοινωνικής συνοχής.
* Αποφυγή προβλημάτων εθνικής ταυτότητας και «πολυπολιτισμικών» πειραματισμών οι οποίοι, όπου εφαρμόσθηκαν στην Ευρώπη, κατέληξαν σε ... τραγωδία!
Ένας αναγνώστης

Υ.Γ.: Το e-mail του ιστολογίου είναι ανοιχτό και δέχεται καθημερινά μηνύματα από αναγνώστες που επιθυμούν να εκφράσουν την άποψή τους. Το παρών ιστολόγιο σκοπό έχει (όπως και πάρα πολλά άλλα ιστολόγια) την επικοινωνία και την κατάθεση απόψεων και προβληματισμών των Ελλήνων πολιτών. Η δημοσίευση των μηνυμάτων γίνεται με επιλογή αποφεύγοντας τις ακρότητες, χωρίς να αντικρούεται ή να "θάβεται" η ό,ποια διαφορετικότητα. Την ευθύνη των γραφομένων την φέρουν οι συγγραφείς των μηνυμάτων τα οποία δημοσιεύονται στον παρόντα χώρο.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]