Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αύριο Παρασκευή σημαντική συζήτηση για τις απειλές κατά της Ελλάδας


Εκδήλωση - Συζήτηση


του Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Κώλου

(τα Εννιάμερα)

Το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Κώλου (Τα Εννιάμερα) βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να σας καλέσει στην Εκδήλωση-Συζήτηση που συνδιοργανώνει με την Αντιεθνικιστική-Αντιμιλιταριστική Πρωτοβουλία, την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008 (αύριο), ώρα 1:00 πμ.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Πρωτοβουλίας, στην οδό Τσαμαδού 13 στα Εξάρχεια.

Ομιλητές της εκδήλωσης:

- Νίκολα Γκρούεφσκι, Πρωθυπουργός Δημ. της Μακεδονίας
- Παναγιώτης Δημητράς, εκ του Παρατηρητηρίου (δε γουέλ-νόουν)
- Νίκος Γιαννόπουλος (Niko Janopoulos), θαρραλέος ακτιβιστής-ηγετικό μέλος των αντιρρησιών συνείδησης, γενναίος φυγόστρατος και μέγας πατριώτης.
- Τάσος Κωστόπουλος, Έγκυρος δημοσιογράφος του "Ιού", συγγραφέας μπεστ-σέλλερς.

Γιά συμμετοχή στην συζήτηση και ερωτήσεις στο πάνελ των πρωταγωνιστών παρακαλούμε να απευθύνεστε στη γραμματεία της Αντιεθνικιστικής Κίνησης "Πήλιος Γούσης".
Παρακάτω οι απαρτίζοντες τη Γραμματεία εν ώρα εργασίας:

Σημείωση: Ο κ. Γρηγόρης Βαλλιανάτος μας ενημέρωσε γραπτώς ότι δε θα είναι σε θέση να μετάσχει στην συζήτηση. Θα βρίσκεται στο κρεβάτι με ένα φίλο του. Πληροφορίες όμως του Παρατηρητηρίου αναφέρουν πως σύσσωμο το Δ.Σ. του "Ουρανίου Τόξου" θα δώσει ένα βροντερό παρών, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να καλυφθεί το κενό του Γρηγόρη, ο οποίος θα καλύπτει τα κενά του μετον φίλο του... Ευελπιστούμε να μην υπάρξει κάποιο σαμποτάρισμα από εθνικιστές τροχονόμους κατά την κάθοδο των μελών του Ουρανίου Τόξου στην Αθήνα.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]