Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επίθεση Μεντβέντεφ κατά ΗΠΑ

Υπονομεύουν την παγκόσμια ασφάλεια!

Η αυτοαναγόρευση των Ηνωμένων Πολιτειών σε κυρίαρχη υπερδύναμη υπονομεύει την παγκόσμια ασφάλεια, δήλωσε χθες ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ.
«Η σφοδρή επιθυμία των ΗΠΑ να μονιμοποιήσουν την παγκόσμια κυριαρχία τους, τούς στέρησε την ιστορική ευκαιρία να οικοδομήσουν μία πραγματικά δημοκρατική παγκόσμια τάξη, όταν μετά την 11η Σεπτεμβρίου η Μόσχα προσφέρθηκε να συνταχθεί στο πλευρό της Ουάσιγκτον κατά της τρομοκρατίας», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος μιλώντας σε διεθνή διάσκεψη στο Εβιάν της Γαλλίας.

Άφησε παράλληλα να εννοηθεί πως η επιδίωξη της οικονομικής μονοκρατορίας από τις ΗΠΑ συνέβαλε στην τρέχουσα κρίση του χρηματοπιστωτικού τομέα.
«Ο πόλεμος στο Ιράκ και η ανάπτυξη αντιπυραυλικής ασπίδας στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη μηδένισαν κάθε πιθανότητα να ευοδωθεί ο μεταξύ μας συνεταιρισμός. Ως αποτέλεσμα, επικράτησε στις διεθνείς σχέσεις η τάση να χαράσσονται διαχωριστικές γραμμές, κάτι που αποτέλεσε προσφιλή τακτική κατά την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου, γνωστή ως πολιτική της ανάσχεσης», πρόσθεσε ο Μεντβέντεφ.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]