Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Φριντ ελπίζει πως μετά από 5 εβδομάδες θα λυθεί το Σκοπιανό!!!


Απροκάλυπτα επανέρχεται

προκαλώντας τον Ελληνισμό

Παντελώς ανύπαρκτη η κυρία Μπακογιάννη


Ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ντάνιελ Φριντ επανήλθε στο φως της δημοσιότητας προχωρώντας σε «συστάσεις» προς την Σκοπιανή κυβέρνηση για λύση του Σκοπιανού ζητήματος. Μάλιστα, απευθυνόμενος τόσο στον πρόεδρο Τσερβένκοφσκι όσο και στον πρωθυπουργό Γκρούεφσκι, τους ζητά να γραφτούν στην ιστορία του μέλλοντος και να αποδεχτούν την πρόταση Νίμιτς, αφού αλλάξουν κάποια σημεία της!!!
Γίνεται λοιπόν και μελλοντολόγος και προβλέπει το μέλλον, υποσχόμενος ακόμη και αυτή την ίδια την ιστορία και τα κατάστιχά της (ενώ δείχνει πόσο ανιστόρητος είναι, αφού επαναλαμβάνει έναν εκβιασμό προς την Ελλάδα, την ημέρα που οι Έλληνες γιορτάζουν την ημέρα που αρνήθηκαν να σκύψουν στον εκβιασμό της Ιταλίας του Μουσουλίνι και του Άξονα του Χίτλερ που ήδη είχε κατατροπώσει ολόκληρη την Ευρώπη…)

Η θρασύτατη παρεμβατικότητα του Φριντ γίνεται και προς την πλευρά της Ελλάδας, υποσχόμενος προς την πλευρά των Σκοπίων (με πλήρη βεβαιότητα) μάλιστα πιέσεις που θα γίνουν προς τη χώρα μας από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!! Προγνωρίζει λοιπόν ο αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών ακόμη και την στάση των Ευρωπαίων εταίρων της Ελλάδας!!!
Ίσως να μην το αντιλαμβάνεται (μάλλον απίθανο), αλλά προσβάλλει το αυτεξούσιο, στα εσωτερικά ζητήματα, όλη την Ευρώπη και όλους τους πολιτικούς της μέχρι και τον ανώτατο βαθμό… Ποσώς, μάλλον, τον ενδιαφέρει όμως… Αντίθετα, σε μία ύστατη προσπάθεια να προχωρήσει άμεσα η αναγνώριση εκ μέρους της Ελλάδας των Σκοπίων, πιέζει τους πολιτικούς άνδρες των Σκοπίων να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους και να προχωρήσουν το θέμα της αποδοχής του «πακέτου ιδεών» του Νίμιτς!
Η ανυπαρξία της Ελληνικής πλευράς είναι χαρακτηριστική και αδικαιολόγητη, αφήνοντας έναν πολιτικό με ημερομηνία λήξης (Φριντ) να παρεμβάλλεται, να πιέζει και να εκβιάζει καταστάσεις, έχοντας ως απώτερο σκοπό το να εκθέσει την Ελλάδα στην διεθνή κοινότητα. Το Ελληνικό ΥΠΕΞ, η κυρία Μπακογιάννη, αλλά ακόμη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής (υπενθυμίζουμε πως κατάγεται από την Μακεδονία) τηρούν σιγήν ιχθύος και δεν έχουν προχωρήσει μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές σε καμία καταγγελία της αλητήριας συμπεριφοράς και της (με τον πλέον επίσημο τρόπο) κατάφορης παρέμβασης του Ντάνιελ Φριντ, ο οποίος χωρίς ίχνος ανδρισμού κι ενώ παρεμβαίνει στη διαδικασία του ΟΗΕ, αρνείται οποιαδήποτε παρέμβαση των ΗΠΑ στο «πακέτο ιδεών» του Νίμιτς κατά το παρελθόν!!!
Η ηλιθιότητα και η μωρία του εν λόγω ξοφλημένου αμερικανού πολιτικού παρακολουθείται (με πλήρη ταύτιση;) χωρίς καμία απολύτως αντίδραση σε όλο της το μεγαλείο από την Ελληνική διπλωματία και την πολιτική του τόπου. Την ημέρα που η Ελλάδα γιόρταζε την άρνησή της στον παγκόσμιο τύραννο, δυνάστη και δολοφόνο, ένας άλλος σύγχρονος εκβιαστής και βιαστής συνειδήσεων και λαών έρχεται να επαναλάβει το «ατόπημα» εις βάρος του Ελληνισμού… εισπράττοντας την ένοχη σιωπή των Ελλήνων πολιτικών.
Ντροπή και αίσχος!!! Και μόνη αυτή η παρέμβαση αναγκάζει (κάτω από φυσιολογικές συνθήκες) την Ελληνική πλευρά στο να αρνηθεί οποιαδήποτε πρόταση του υπαλλήλου των ΗΠΑ, του Μάθιου Νίμιτς και ταυτόχρονα να καταγγείλει στην διεθνή κοινότητα τους ανοιχτούς εκβιασμούς του γελωτοποιού του State Department.
Εάν η κυρία Μπακογιάννη συνεχίσει να βρίσκεται και να κινείται στο μήκος κύματος του κάθε Φριντ, της κάθε Ράις και του κάθε υπαλλήλου του Μπους, οφείλει να παραιτηθεί άμεσα από την θέση της υπουργού, συμβάλλοντας τα μέγιστα υπέρ της χώρας και ταυτόχρονα δίνοντας την δυνατότητα στους Έλληνες να επαναλάβουν ένα ακόμη ηχηρό χαστούκι στον κάθε αλαζόνα που θέλει να τους εκβιάσει, να τους ποδηγετήσει και να τους στερήσει την τιμή που παρέλαβαν από τους προγόνους τους, την τιμή του να είναι Έλληνες!
Ένα σύγχρονο ΟΧΙ επιβάλλεται από τους Έλληνες, πολίτες και πολιτικούς, χωρίς να υπάρχουν πλέον κομματικοί διαχωρισμοί…
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]