Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στο γεύμα του Τουρκικού Πολιτιστικού Κέντρου, στη Νέα Υόρκη, παρών και ο πρόεδρος των Σκοπίων, Τσερβένκοφσκι


Είπε η που....να να κρυφτεί

μα η χαρά δεν την αφήνει!

Στο επίσημο γεύμα που παρέθεσε το Τουρκικό Πολιτιστικό Κέντρο, στο ξενοδοχείο Waldorf Astoria της Νέας Υόρκης, όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος της Τουρκίας, Αμπντουλλάχ Γκιούλ, παρών ήταν και ο πρόεδρος των Σκοπίων, Μπράνκο Τσερβένκοφσκι.
Στο επίσημο γεύμα συμμετείχαν επίσης οι:
Ali Babacan, υπουργός εξωτερικών, Mehmet Şimşek, υπουργός οικονομικών, Nabi Şensoy, πρέσβης της Τουρκίας στις ΗΠΑ, Baki İlkin, Μόν. Εκπρ. της Τουρκίας στον ΟΗΕ, Robert Mugabe, πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, Haris Silajdzic, πρόεδρος Βοζνίας-Ερζεγοβίνης, İmamali Rahmanov, πρόεδρος του Τατζικιστάν.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]