Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Μπακογιάννη θα συναντήσει τον Τσερβένκοφσκι στη Νέα Υόρκη

Σύμφωνα με πληροφορίες του ραδιοφωνικού σταθμού City 99,5, είναι πιθανό την ερχόμενη εβδομάδα, που η Ελληνίδα υπουργός Εξωτερικών και ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ Μπράνκο Τσερβένκοφσκι θα βρίσκονται ταυτόχρονα στη Νέα Υόρκη, να υπάρξουν και νέες συναντήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.
Άγνωστο βέβαια είναι το "πακέτο" της όποιας συνομιλίας υπάρξει μεταξύ τους.
Να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Τσερβένκοφσκι έχει απομονωθεί από τον πρωθυπουργό των Σκοπίων κ. Ν. Γκρούεφσκι, ο οποίος δεν ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε έκκληση συνομιλιών μεταξύ των δύο κορυφαίων πολιτικών ανδρών της ΠΓΔΜ.

Δηλώσεις Λοβέρδου για την συνάντηση
Μπακογιάννη με τον Μιλόσοσκι

«O ελληνικός λαός κάθε άλλο παρά εχθρικός απέναντι στο λαό της γειτονικής μας χώρας είναι. Υπό την έννοια αυτή, οι κοινωνικές συναντήσεις ανάμεσα σε υπουργούς των Εξωτερικών των δύο χωρών δεν είναι κακό να γίνονται. Η συγκεκριμένη όμως συνάντηση των δύο υπουργών Εξωτερικών στο Παρίσι από την αρχή εμφάνιζε προβλήματα και τελικώς αποδείχθηκε πως πράγματι είχε» σχολίασε ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Εξωτερικών, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Οι κινήσεις της κυρίας υπουργού των Εξωτερικών προκαλούν ανησυχία. Το ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ότι ουδέποτε ενημερώθηκε από την κυβέρνηση για το περιεχόμενο των "νέων ιδεών - πακέτο Νίμιτς", καθώς και για τη στάση που η Ελλάδα θα κρατήσει... Είμαστε υποχρεωμένοι να επισημάνουμε ότι η επίλυση του θέματος του ονόματος των Σκοπίων δεν μπορεί από την Ελλάδα να αντιμετωπίζεται με ευθυγράμμιση στις πιέσεις που ασκούνται σε λάθος κατεύθυνση και σε βάρος των συμφερόντων της χώρας» προσέθεσε.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]