Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο γνωστός Ντεντέ, προωθητής του εκτουρκισμού της Θράκης, ξαναχτύπησε


Άρχισε να βρίσκει ή να εφευρίσκει

τους γνωστούς Έλληνες «εφιάλτες»


Διαβάζω, χωρίς καμία απολύτως έκπληξη την δραστηριοποίηση του Ντεντέ και την συνεργασία του με «Έλληνες» αμφιβόλου προέλευσης ή και υπόστασης. Και δεν ξαφνιάζομαι, επειδή είναι ουσιαστικά το δεύτερο εγχείρημα (το πρώτο έγινε μέσω μίας επιστολής που ανακοινώθηκε στην ΠΑΜΚ Γκύζη και η οποία βρήκε ανταπόκριση στους «γνωστούς-αγνώστους» αναμασητές της κάθε είδους ανθελληνικής δραστηριότητας) του γνωστού στην Θράκη «προωθητή» της Τουρκικής προπαγάνδας που σκοπό έχει τον εκτουρκισμό του μουσουλμανικού στοιχείου (που αποτελείται κυρίως από Πομάκους) και την παραχάραξη ιστορικών γεγονότων εις βάρος της Ελλάδας, με την ανοχή και την ουσιαστική απουσία της Ελληνικής Πολιτείας απέναντι στην «δράση» του συγκεκριμένου μισέλληνα και καλοπληρωμένου «αναμεταδότη» της γραμμής του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής.

Η επιστολή, την οποία αναδημοσίευσε το TaXalia βρίθει αναληθειών και παραχαράξεων, αλλά είναι καλογραμμένη (τι μου θυμίζει αυτό… τι μου θυμίζει…) συντακτικά και γραμματικά, και φανερώνει το πραγματικό πρόσωπο αυτών οι οποίοι απεργάζονται νυχθημερόν σχέδια κατά της χώρας μας, κατά της Ελλάδας και του Ελληνισμού. Γεγονός πάντως είναι πως δεν υπάρχει το ανάλογο έργο και δεν καταβάλλεται η ανάλογη προσπάθεια εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας και των συντεταγμένων οργάνων της, αλλά ούτε επιφανείς Έλληνες της πολιτικής σκηνής ή της πνευματικής ζωής του τόπου προσπαθούν να αντιτάξουν γραφή, λόγο ή έργο έναντι αυτών των κακοηθειών που σκοπό έχουν να παραχαράξουν την πραγματικότητα, στο όνομα της δημοκρατίας.

Οι μεμονωμένες προσπάθειες μέσα από αξιολογότατα ιστολόγια αποτελούν το έναυσμα εκείνο που θα διαγράψει για μία ακόμη φορά τα εμετικά και ανιστόρητα της συγκεκριμένης επιστολής που μόνο ως μοχλός προπαγάνδας εναντίον των Ελληνικών συμφερόντων μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Για μία ακόμη φορά οι απλοί Έλληνες πολίτες, που νιώθουν αλλά και που είναι Έλληνες, λόγω και έργω, στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και δείχνουν την πραγματικότητα, αλλά και τους χαρακτήρες των ανθελλήνων που εξυπηρετούν συγκεκριμένες σκοπιμότητες. Η εμμονή σε κάθε τι ανθελληνικό είναι το κύριο χαρακτηριστικό τόσο του υπογράφοντος επί του συγκεκριμένου ρυπαρογραφήματος, όσο και του Ντεντέ, ο οποίος μπορεί να επικαλείται την δημοκρατία για να δραστηριοποιείται ανάλογα, αλλά πως θα του φαινόταν εάν η Ελληνική κυβέρνηση αποφάσιζε να εφαρμόσει την Δημοκρατία στα πρότυπα της Τουρκίας; Μάλλον τότε θα άρχιζαν οι εφιάλτες του… Αρκεί να θυμηθεί κανείς πόσοι αντιφρονούντες δημοσιογράφοι εκτελέσθηκαν ή εξαφανίσθηκαν σιωπηρά στη "μητέρα πατρίδα" που διαφημίζει ο Ντεντέ… Τέτοια δημοκρατία ευαγγελίζεται ο περί άλλων τυρβάζων μισέλληνας Ντεντέ, του οποίου τους προγόνους δεν δέχθηκε η Τουρκία στην ανταλλαγή των πληθυσμών (1922-1924) αιτιολογώντας ως «μη Τουρκογενείς».

Το γνωστό λοιπόν θρασίμι, υπερβαίνοντας πολλάκις τα εσκαμμένα αναθεμάτισε κατά της Ελλάδας (κυκλοφορούν σχετικά βίντεο στο youtube) και λόγω και έργω επεχείρησε πολλάκις να ανατρέψει το φιλειρηνικό κλίμα και τις σχέσεις ανάμεσα σε μουσουλμάνους και χριστιανούς κατοίκους της Θράκης. Επαναλαμβάνοντας τον γνωστό του δουλικό χαρακτήρα απέναντι στις επιβουλές της Άγκυρας, αναζητά πλέον εκείνους τους συμμάχους που θα τους χρησιμοποιήσει ως προπαγανδιστικό όπλο κατά του «ακήρυχτου πολέμου» που έχει ανοίξει, εισπράττοντας βεβαίως τα σχετικά «καλά» από την «μητέρα Τουρκία».

Ο πολιτικός εναγκαλισμός του Γκιούλ με τον Γκρούεφσκι σηματοδότησαν την συνεργασία των οργάνων τους εντός της Ελλάδας. Μία συνεργασία, το έργο της οποίας έχει αποτυπωθεί μέσω της συγκεκριμένης προκλητικής (και όχι μόνο) πλήρους ανθελληνικού περιεχομένου και χαρακτήρα επιστολής, την στιγμή που ο «διαμεσολαβητής» Νίμιτς παραβαίνει κι αυτός όλα τα εσκαμμένα και επαναπροσανατολίζει (και μάλιστα επιτακτικά) τις συζητήσεις Ελλάδας – Σκοπίων επί της ονομασίας, θέτοντας και θέμα εθνότητας και γλώσσας…

Η σιωπή μπορεί να είναι χρυσός, αλλά και η επιβολή του νόμου αποτελεί καθαρό κόσμημα σε δημοκρατικά πολιτεύματα…

Συμφωνεί άραγε η κα Μπακογιάννη, ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο υπουργός Εσωτερικών, το υπουργικό συμβούλιο, ο πρωθυπουργός της χώρας, αλλά και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης;

Αν ναι, τότε γιατί δεν εφαρμόζεται το αυτονόητο;

Κωνσταντίνος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ax Ντεντέ, αχ Ντεντέ, Κωνσταντίνε κουτεντέ, κάνε χρήση του μπιντέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]