Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λόγος περί εθνικισμού και άλλων… τινών



Λόγος πολύς γίνεται τον τελευταίο καιρό από τους γνωστούς κύκλους των «επιφανών» και των «ανθρώπων του πνεύματος», γύρω από τον μεγάλο τους φόβο: τον εθνικιστή!!! Κι επειδή ο λόγος τους έχει από καιρό ξεφύγει πέρα από την λογική και σταθερά βαδίζει εναντίον των απλών πολιτών αγγίζοντας πλέον τα όρια της επικινδυνότητας κατά και αυτής της ίδιας της πατρίδας τους, αποφάσισα να γράψω προς τους Α-πάτριδες αυτούς και να καταδείξω όχι την ανικανότητα αλλά την επικινδυνότητά τους.
Και αν και είναι γνωστοί εδώ και πολλά χρόνια για την δράση που έχουν αναπτύξει κατά της πατρίδας τους, του τόπου όπου ζούνε, άγνωστος παραμένει μέχρι στιγμής ο πλούτος που κατέχουν και το πώς αυτός έφτασε στα χέρια τους!!!
Ανερυθρίαστα τα υποκείμενα γράφουν και προσυπογράφουν οτιδήποτε εις βάρος της πατρίδας τους (αλλά και της δικής μου πατρίδας), αδιαφορώντας για την προκλητικότητά τους, καλυπτόμενοι πίσω από τα αγαθά της δημοκρατίας (ελευθερία λόγου κ.α.) που απολαμβάνουν στον έσχατο βαθμό και που πολλές φορές καταχρώνται.
Δίχως ντροπή (δεν έχουν επειδή την παρέδωσαν σε αυτούς τους οποίους προσκύνησαν) επιτίθενται σε οποιονδήποτε δεν συμβαδίζει με όσα αυτοί αντιπροσωπεύουν και φανερώνοντας την πραγματική φασίζουσα αντίληψη, νοοτροπία και τρόπο ζωής, χαρακτηρίζουν, (παραφράζοντας ή και βιάζοντας ακόμη και την γλώσσα την οποία ομιλούν) ως εθνικιστές τους «αντιπάλους» τους.
Επειδή ο βιασμός που έχει υποστεί το μυαλό και οι προσωπικότητές τους δεν είναι δυνατόν και δεν πρέπει να συνεχιστούν:
Εθνικιστής είναι αυτός που αγαπάει την πατρίδα του. Αυτός ο άνθρωπος που έχει τοποθετήσει πάνω και από τον ίδιο του τον εαυτό το συμφέρον της πατρίδας και τα ιδανικά που του κληροδότησαν οι πρόγονοί του. Είναι εκείνος που έχει αποφασίσει να μην λυγίσει στις δυσκολίες και να υπερασπίζεται με όλες του τις δυνάμεις την γη που τον γέννησε και τον ανάθρεψε και να μην επιτρέψει σε κανέναν να «κλέψει» έστω και μία πέτρα από αυτήν.
Ο εθνικιστής είναι ένας αγνός πατριώτης, μακριά από συμφέροντα και δοσοληψίες. Είναι εκείνος που αποδίδει φόρο τιμής στα σύμβολα της πατρίδας του και όχι στα σύμβολα που θέλουν να του «δανείσουν».
Ο εθνικιστής είναι ρομαντικός και ιδεολόγος και καμία σχέση δεν έχει με τον συρφετό της παγκοσμιοποίησης και της ισοπέδωσης των διαφορετικοτήτων των λαών στα πλαίσια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Ο εθνικιστής σέβεται και τιμά αυτούς που αγαπούν τον τόπο τους, επειδή κι αυτός τρέφει την ίδια αγάπη για τον δικό του.
Ο εθνικιστής είναι υπέρμαχος της ελευθερίας και της δημοκρατίας, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο λαών.
Οποιοσδήποτε επιχειρεί να παρομοιάσει τον εθνικιστή με φασίστα, ναζιστή, τραμπούκο, επικίνδυνο για την παγκόσμια κοινωνία, φιλοπόλεμο μιλιταριστή, ρατσιστή, δολοφόνο και άλλα φαιδρά, τότε απλά διαδίδει όλα τα προσωπικά του «χαρίσματα» (που καμία σχέση δεν έχουν με αυτά του εθνικιστή), δηλαδή τα πιστεύω της μισαλλοδοξίας που ξεδιάντροπα υποστηρίζουν όλοι αυτοί οι νεοφιλελεύθεροι αριστεροί (και δεν έχουν καμία σχέση με την αριστερά, απλά διασκεδάζουν παίζοντας τους αριστερούς με γεμάτη τσέπη), δουλοπρεπή φερέφωνα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Η ισοπέδωση που προσπαθούν να επιβάλουν οι τυφλοί άβουλοι «αναμεταδότες» της παγκοσμιοποίησης, είναι ένα έργο που έχουν αναλάβει (και το στηρίζουν με ιδιαίτερη θέρμη) από τότε που έχουν πάψει να υφίστανται ισχυρές πολιτικές προσωπικότητες, δηλαδή ισχυροί πολιτικοί άνδρες που να μπορούν να χτυπήσουν την γροθιά τους στο μαχαίρι υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα των λαών…
Κωνσταντίνος
Υ.Γ.: Αγαπώ την πατρίδα μου. Αν γι αυτό με λέτε εθνικιστή, τότε τιμή μου και καμάρι μου. Εσείς όμως που δεν είστε όπως εγώ (εθνικιστές), τι αλήθεια είστε πέρα από εκτρώματα του πνεύματος και γενετικά ανοσιουργήματα; Αυτοπροσδιοριστείτε επιτέλους, χωρίς να "κλέβετε" ιδιότητες τις οποίες μετά βδελυγμίας έχετε απαρνηθεί
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]