Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απειλεί ο Αλαβάνος!!!


Ο «προστάτης» των αλκοολικών

των Εξαρχείων καλεί σε επεισόδια



Στην συζήτηση που έγινε στο Εθνικό Κοινοβούλιο, σχετικά με το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων για την λειτουργία ιδιωτικών πανεπιστημίων, ο κ. Αλαβάνος απείλησε με σκληρές απαντήσεις που θα δοθούν από το φοιτητικό κίνημα!!!
Δηλαδή, ο κ. Αλαβάνος είναι το «αφεντικό» των φοιτητών; Μα, το ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει φοιτητική παράταξη ή τουλάχιστον είναι επιεικώς ανύπαρκτη. Να κλέψει προσπαθεί, χρόνια τώρα, φοιτητές από άλλες φοιτητικές παρατάξεις, προκειμένου να μπορεί να δηλώσει ότι έχει αντιπροσώπευση στο φοιτητικό κίνημα!
Αυτοανακηρύσσεται λοιπόν ο κ. Αλαβάνος ποδηγέτης των φοιτητών και όλοι σιωπούν!
Και αφού αυτοχρίζεται ως ο «μέγας άρχων» της Παιδείας, απειλεί με κινητοποιήσεις!!!
Δηλαδή, ο κ. Αλαβάνος τολμά να στείλει μήνυμα επεισοδίων και οι υπόλοιποι μέσα στην Βουλή των Ελλήνων δεν είπαν τίποτε!!!
Γιατί να πούνε άλλωστε;
Οι βουλευτές μας έχουνε να πάνε και διακοπές (όσοι δεν πήγαν)!!!
Κι εδώ που τα λέμε, οι δικές τους περιουσίες θα καούνε ή μήπως τα δικά τους παιδιά θα πέσουν θύματα ξυλοδαρμού από τους γνωστούς-αγνώστους αλκοολικούς των Εξαρχείων και θα πρέπει να ανησυχήσουν;
Φυσικά όχι!
Και ούτε το νομοσχέδιο αφορά τους βουλευτές μας. Αυτοί στέλνουν τα παιδάκια τους στα καλύτερα κολέγια και πανεπιστήμια του εξωτερικού! Σιγά μην σκάσουν για την κατάσταση στην Ελλάδα!!!
Ούτε ο Αλαβάνος σκάει, φυσικά, για το τι θα γίνει. Εξάλλου, παλιότερα, όταν ήταν στο Ευροκοινοβούλιο, άλλα έλεγε για την ιδιωτική Παιδεία!!! Απλά, τώρα τα ξέχασε…
Ρε Αλαβάνο, καλείς που καλείς τον κόσμο σε ανατρεπτικούς αγώνες (δηλαδή καψίματα αυτοκινήτων, βιβλιοπωλείων, ξυλοδαρμούς κ.λ.π.), δεν δίνεις σε εμένα την περιουσία σου, να σε καλέσω εγώ στον «αγώνα», για να αγωνιστείς κι εσύ μία φορά στη ζωή σου!!!
Όχι μόνο στα λόγια…
Προτείνω να πάρεις και τον Τσίπρα μαζί σου, να κάνετε παρέα, να τον συστήσεις στα «καλά παιδιά» των Εξαρχείων, να μάθει να κάνει καμία μολότωφ, να στήνει γκαζάκια, να σπάει βιτρίνες, να καίει αυτοκίνητα πολιτών, τέτοια ψιλοπράγματα δηλαδή, για να είναι σε θέση να σε αντικαταστήσει αύριο-μεθαύριο στα… διαδικαστικά…
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]