Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το καινούργιο ανέκδοτο: "Θα δημοσιευτούν τα ονόματα των δημοσιογράφων που «λάδωνε» η SIEMENS"!!!


Διάβασα πριν 2-3 ημέρες πως «βγαίνουν στην φόρα και ονόματα δημοσιογράφων που τα πήραν από την SIEMENS”!!!
Δεν γνωρίζω εάν υπήρξαν δημοσιογράφοι που όντως «τα πήραν». Αλλά δεν έχω και κανέναν λόγο για να μην πιστέψω κάτι τέτοιο.
Όμως, στιγμή δεν πίστεψα πως (εάν υπάρχουν) θα βγάλουν φόρα-παρτίδα τα ονόματά τους… Ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν υπερίσχυσε, στο φτωχό μου το μυαλό, η σκέψη πως θα βγει έστω και ένα όνομα δημοσιογράφου.
Και αυτό νομίζω ότι είναι απολύτως φυσικό. Γιατί η ιστορία έχει επαναληφθεί στο παρελθόν, που λέχθηκε πως θα βγάλουν στην δημοσιότητα ονόματα δημοσιογράφων που δούλευαν για υπουργεία…
Τα υπουργεία μου μέσα, τίποτε δεν βγήκε τότε και μόνο συζητήσεις έγιναν, διαφημίσεις έπεσαν και δημοσιογράφοι τα κονόμησαν από το μέγα σκάνδαλο των «επί πληρωμή» δημοσιογράφων του δημοσίου!!!
Γιατί λοιπόν να βγούνε σήμερα τα ονόματα;
Και ποιος θα έχει τα αρχ@δια να τα βγάλει;
ΚΑΝΕΝΑΣ!
Απολύτως κανείς…
Κι αυτό, επειδή «είναι πολλά τα λεφτά Άρη»!!!
Ρε σεις, υπάρχει χειρότερη φάρα ανθρωποειδών από αυτή των δημοσιογράφων;
Και αν κάποιος από αυτούς είναι άξιος και τίμιος, καταλήγει στο πουθενά, στο τίποτε με μέλλον το καθόλου…

  • Πώς γίνονται τα υπερ-πλούσια σπίτια;
  • Πώς γίνονται τα υπερ-αυτοκίνητα;
  • Πώς γίνονται τα υπερ-εξοχικά;

Και γιατί πληρώνονται τόσα πολλά για να πούνε ή να γράψουν την αλήθεια, η οποία ούτε όμορφα λόγια χρειάζεται, ούτε ιδιαίτερες ικανότητες για να την πεις ή να την γράψεις.
Μάλλον το ψέμα είναι αυτό που χρειάζεται να έχεις πλήθος ικανοτήτων, προκειμένου να το πλασάρεις σαν αλήθεια και να πείσεις γι αυτήν την «αλήθεια»!
Τέλος πάντων, συγχύστηκα πάλι…
Αφήνω σε εσάς τα σχόλια και το συμπλήρωμα για τον ρόλο των σημερινών δημοσιογράφων και την άσκηση του «λειτουργήματος» της δημοσιογραφίας.

Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Η λέξη «λειτούργημα» συνέχεια μου θυμίζει εκείνον τον παπά που πιάστηκε από τις κάμερες να βάζει χέρι στο παγκάρι… Και όλο μου φέρνει ιδέες…

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]