Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το αληταριό έδρασε και πάλι ανενόχλητο στο κέντρο της Αθήνας καίγοντας ένα ακόμη βιβλιοπωλείο!


Αποτυχημένοι αναρχικοί

τρομοκρατούν τους πολίτες



Πορεία είχαν οι αναρχοφασίστες χτες στο κέντρο της Αθήνας.
Το ακούσατε πουθενά;
Εμείς όχι πέρα από μία σύντομη αναφορά των 30 δευτερολέπτων στην πρωινή εκπομπή του Alpha και κάποιους φίλους που έτυχε να βρίσκονται εκείνη την ώρα στο πεδίο μάχης.Κάψανε ολοσχερώς ένα παρκαρισμένο αμάξι, και 6 άλλα τα διαλύσανε με λοστάρια και πέτρες. Η αστυνομία καθόταν και τους κοιτούσε.
Όλα αυτά συνέβησαν μέρα Πέμπτη (προχθές) κι ενώ τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά και ο κόσμος είχε κατέβει για τα ψώνια του. Θα το σκεφτούν όσοι βρέθηκαν στο κέντρο να ξανακατέβουν κι έτσι οι καταστηματάρχες καιρός είναι να τα κλείσουν επιτέλους τα μαγαζιά τους για να παίζουν μπάλα μόνοι τους οι αναρχοφασίστες.
Αυτός είναι και ο σκοπός τους άλλωστε. Ο εκφοβισμός του κόσμου στο κέντρο της Αθήνας με τις μολότοφ και τα δακρυγόνα να σε κάνουν να μην μπορείς να σταθείς και το κλείσιμο των μικροεπιχειρήσεων στις περιοχές που κάνουν ντου κάθε φορά, μιας και οι ιδιοκτήτες κάνουν τον σταυρό τους να μην τους κληρώσει το λαχείο αυτή τη φορά και το δούνε λαμπόγιαλο το μαγαζάκι τους.
Κατά τα άλλα, πάνε και ληστεύουν κανά σουπερμάρκετ και μετά ως γνήσιοι υποκριτές και φαρισαίοι μοιράζουν τα εμπορεύματα στον κόσμο για να εξευμενίσουν τον κοσμάκη που προηγουμένως του έχουν σπάσει ή πυρπολήσει το αμάξι, έχουν ρίξει καμιά μολότοφ στο μαγαζί του ή το έχουν κάνει καλοκαιρινό με τα τσεκούρια που κουβαλούν στις πλάτες και που στην φευγάλα πετούν ξοπίσω τους για να ξαλαφρώσουν.
Έτσι νομίζουν ότι ο κόσμος θα τους δει με «καλό» μάτι…. Πρώτα τους διαλύουν τα υπάρχοντα, δεν τους επιτρέπουν να κυκλοφορήσουν στο κέντρο της πόλης όπου κατοικούν και μετά το παίζουν οι «καλοί» Σαμαρείτες που ρίχνουν στάχτη στα μάτια. Αλλά ο κόσμος δεν τσιμπάει πια. Τον ρόλο που παίζουνε τον έχουν συνειδητοποιήσει καιρό τώρα. Και είναι ο ρόλος που το σύστημα τους θέλει να έχουν και το υπηρετούν κατά γράμμα.
Όπως αναφέραμε και πιο πάνω η αστυνομία δεν κουνήθηκε ενώ έβλεπε να τα καίνε και να τα σπάνε. Παίρνει εντολές σίγουρα και δεν ενεργεί.
Και τα ερωτήματα γεννώνται αυτομάτως.
  • Ποιος τους τις δίνει και γιατί;
  • Γιατί δεν μπορεί να συλλάβει τους συνήθεις ύποπτους που ρημάζουν κάθε φορά την πόλη;
  • Ποιους εξυπηρετεί αυτή η τακτική και που αποσκοπεί;
  • Γιατί ποτέ δεν γίνονται συλλήψεις και όταν σπανίως γίνουν αφήνονται ελεύθεροι;
  • Ποιος ή τι μεσολαβεί και τους αφήνουν να κυκλοφορούν ατιμώρητοι όσοι αλώνουν πανεπιστήμια, περιουσίες, και μια πόλη ολόκληρη με το έτσι θέλω;
  • Ποιος αποζημιώνει για όλες τις ζημιές που προκύπτουν σε δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες; (πάλι ο κοσμάκης από την τσέπη του τα πληρώνει).
  • Ποιος αποζημιώνει για ψυχική οδύνη και σωματική φθορά κάποιον που περνά τυχαία από το σημείο των επεισοδίων και πέρα από το σοκ που υπόκειται τρέχει στο πρώτο εφημερεύον νοσοκομείο γιατί δεν μπορεί να δει από τα δακρυγόνα; (και αυτό διαρκεί ώρες αν δεν είσαι εξοπλισμένος με κουκούλες ,μάσκες, κράνη κ.λ.π. όπως είναι οι κουκουλοφόροι που προκαλούν τα επεισόδια)
Μία σειρά ερωτηματικά που υπάρχουν αναπάντητα επί πολλά χρόνια τώρα που κρατά αυτή η… μπόχα!
Και δεν είναι μόνο δικά μας αλλά του μέσου Έλληνα πολίτη που τα ζει στο πετσί του.
Και που συνεχίζουν να τον αγνοούν επιδεικτικά!

Συγχαρητήρια στην Αστυνομία που μπορεί και συντηρεί αυτούς τους αλήτες
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]