Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και θύματα γενοκτονίας από τους Έλληνες υποστηρίζουν ότι είναι οι Σκοπιανοί


Όταν ο γκαιμπελισμός δεν έχει όρια


Σύμφωνα με
πρακτορείο ειδήσεων των Σκοπίων, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή και οργανώθηκε από συλλόγους που αυτοπροσδιορίζονται "Μακεδόνες του Αιγαίου", εγκρίθηκε ψήφισμα που κάνει λόγο για "ελληνική γενοκτονία κατά των Μακεδόνων".
Ο πρωθυπουργος Ν. Γκρούεφσκι που παρέστη στη συγκεκριμένη εκδήλωση "δανείσθηκε" αποσπάσματα από παλιά ομιλία του πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ, Εχούντ Μπαράκ, για να εκφράσει τα συναισθήματα του: "Αν και έχω συγχωρήσει, υπόσχομαι να μην ξεχάσω τίποτε και να θυμάμαι τα πάντα".
Υπενθυμίζεται ότι ο Μπαράκ είχε χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη φράση κατά την διάρκεια ομιλίας του το 2000 για το Ολοκαύτωμα.Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων αναφερόμενος στην Ελλάδα είπε ότι "ο εξαναγκασμός μπορεί να σκεπάσει την αλήθεια αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται για πάντα. Κατανοώ την θέση των γειτόνων μας. Δεν προέρχεται από τον φόβο των υποτιθέμενων διεκδικήσεων μας , αλλά από τον φόβο της αλήθειας".

Θέμα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ έχουν ξαναθέσει οι Σκοπιανοί μέσω πληρωμένου δημοσιεύματος στην... Washington Post.
Αναλυτικά διαβάστε εδώ
Ειδικότερα ο Σκοπιανός Metodija Koloski της Σκοπιανής Προπαγανδιστικής Οργάνωσης "Ενωμένης Μακεδονικής Διασποράς" αναφέρει:
"Ο πραγματικός λόγος της «διένεξης» είναι ότι από τότε που δια της βίας η Ελλάδα κατέλαβε μετά τους Βαλκανικούς Πολέμους 1912-13 μεγάλο μέρος της ιστορικής «Μακεδονίας», αρνείται την ύπαρξη του «μακεδονικού» λαού και ανελέητα ακολούθησε μια πολιτική εξαναγκαστικής αφομοίωσης. Αυτές οι ενέργειες συνιστούν γενοκτονία σύμφωνα με την Συνθήκη περί Γενοκτονίας του 1948 (από την οποία η Ελλάδα δεσμεύεται)" αναφέρει ανάμεσα σε άλλα εξόχως προπαγανδιστικά και συνεχίζει:
«Ειδικότερα, οι Ελληνικές Κυβερνήσεις κατεδίωξαν, φυλάκισαν ακόμα και βασάνισαν εκείνους που μιλούσαν «μακεδονικά», ή με άλλο τρόπο τηρούσαν τις παραδόσεις τους. Οι Ελληνικές Κυβερνήσεις, δια της βίας, άλλαξαν ονόματα πόλεων, οικογενειών, ακόμα και τάφων από «μακεδονικά» σε ελληνικά... Η Ελλάδα προέβη στις ενέργειες αυτές “με πρόθεση να καταστρέψει εξολοκλήρου ή εν μέρει μια εθνική, εθνοτική, φυλετική ή θρησκευτική ομάδα...προκαλώντας σοβαρές σωματικές ή ψυχολογικές βλάβες στα μέλη της” ή “σκοπίμως επιβάλλοντας στην ομάδα συνθήκες
διαβίωσης που στόχο είχαν να επιφέρουν την φυσική καταστροφή της εξολοκλήρου ή εν μέρει”. (Συνθήκη περί Γενοκτονίας, άρθρο ΙΙ)»!!!
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]