Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΠΓΔΜ: Επίθεση με στόχο τον Αχμέτι, ηγέτη του Αλβανικού κόμματος στην ΠΓΔΜ

Δρομολογούν αστάθεια ή

πιέσεις προς την Ελλάδα;

Επίθεση με σφαίρες δέχτηκε το αυτοκίνητο του Αλί Αχμέτι, ηγέτη του αλβανικού κόμματος DUI στην ΠΓΔΜ.
Οπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press, ο ίδιος ο Αχμέτι δεν τραυματίστηκε κατά το συμβάν, που διαδραματίστηκε τη Δευτέρα κοντά στην πόλη Τέτοβο. Δεν έγινε ωστόσο γνωστό εάν ο ηγέτης του DUI βρισκόταν κοντά στο παρκαρισμένο όχημα την ώρα της επίθεσης.
Παράλληλα, δεν υπήρξαν άμεσες αναφορές για τραυματισμούς ή συλλήψεις.
Η απόπειρα αυτή δείχνει πως ξεκίνησε μία σειρά πολιτικών αναταραχών στο κρατίδιο των Σκοπίων. Αναταραχές που σαν σκοπό έχουν άραγε να αναβάλουν τις εκλογές ή να δημιουργήσουν ακραίες καταστάσεις και συσπερώσεις προκειμένου να επιτευχθεί συγκεκριμένο εκλογικό αποτέλεσμα;
Είναι άραγε μία ενέργεια θερμοκέφαλων πολιτικών οπαδών ή πολιτική κίνηση για να "πιεστούν" οι μεγάλες δυνάμεις να ενσκύψουν ακόμη περισσότερο στις πιέσεις εναντίον την χώρας μας, προκειμένου να μην επέλθει ουσιαστική κρίση στη FYROM;
Οι εξελίξεις που αναμένονται (και θεωρείται απολύτως σίγουρο πως θα υπάρξουν) θα καταδείξουν και το τι ακριβώς δρομολογείται στα Σκόπια.
Θα μιλάμε πλέον για την "FYROM" ή για την "Μεγάλη Αλβανία";
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]