Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Παπακωνσταντίνου "απειλεί" τον Καμμένο;


  • Ο Παπακωνσταντίνου ζητά από τον Παναγιώτη Καμμένο να ανακαλέσει για την Goldman Sachs, διαφορετικά...
Ο Υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον βουλευτή της ΝΔ Πάνο Καμμένο, με την οποία του ζητά να ανασκευάσει τα όσα είπε από το βήμα της Βουλής και συγκεκριμένα το ότι ο υπουργός εργαζόταν στο παρελθόν στην Goldman Sachs.

“Στην ομιλία σας στη Βουλή την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, πέρα των άλλων που είπατε, αναφέρατε για εμένα ότι δήθεν εργάστηκα στην Goldman Sachs. Η ακριβής φράση σας ήταν “…μιλάει για το τρίπτυχο Σαρκοζί, Ντράγκι, Μόντι, το δίκτυο της Goldman Sachs στην Ευρώπη. Σε αυτή την εταιρεία βέβαια εργαζόταν και ο κ. Παπακωνσταντίνου παλαιότερα.” Όπως είπα και στη Βουλή, όλοι αντιλαμβάνονται ότι όλα όσα είπατε ανήκουν περισσότερο σε περιθωριακά blogs, παρά στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής. Όμως, επειδή για όλα υπάρχει και ένα όριο, σας ζητώ δημόσια δήλωση ανάκλησης όσων αναφέρατε από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων για δήθεν εργασία μου στην Goldman Sachs, δεδομένου ότι συνιστούν προφανή προσπάθεια συκοφαντικής δυσφήμισης εκ μέρους σας για την οποία υπάρχουν και ποινικές συνέπειες εκ του νόμου. Παρακαλώ για τις ενέργειές σας”,
αναφέρεται στην επιστολή του Υπουργού.

Επειδή ο κύριος Καμμένος είπε και άλλα πολλά κι επειδή ο κύριος Παπακωνσταντίνου ενοχλήθηκε για ένα μόνο από αυτά, εμείς πρέπει να συμπεράνουμε πως ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ (συγνώμη της κυβέρνησης Παπαδήμου) αποδέχεται όλα τα άλλα λεχθέντα του κυρίου Καμμένου;

Για όσους από εσάς ξέχασαν τα όσα είπε μέσα στο Κοινοβούλιο ο κύριος Καμμένος, παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. gei soyo kammenopallikari..edw einai o kosmos kai se blepei poy timas ta pantelonia soy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι δηλαδη,εαν ο Καμμενος ανακαλεσει,(ολα ειναι πιθανα απο την στιγμη, που ο ιδιος ειπε οτι το δεξιο μαντρι,ειναι το σπιτι του!!!!!!!!) θα την βγαλης καθαρη;
    Σας καταλαβαμε τι βιολια βαρατε ΟΛΟΙ ΣΑΣ και τα ειδικα δικαστηρια ειναι μονοδρομος για ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ.
    Κακομοιριδες, τι κανατε;
    Δεν βλεπετε οτι τον αρχιμαγειρα αφου εκανε ,με την βοηθεια σας,την προετημασια της τελικης επιθεσης εναντιων του Εθνους,τον πετουν στην ακρη και στο ελεος στον οχλο; Σαν τον δικο σας τον Κανταφι.
    Εσας θα σας λυπηθουν;
    Την προδοσια πολλοι αγαπησαν,τον ΠΡΟΔΟΤΗ κανεις.Να το εχετε στο μυαλο σας αυτο,γιατι συντομως θα το βιωσετε.
    Η ΕΛΛΑΣ Π Ο Τ Ε ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!!!!!!
    Σαν ανθρωπος σαν λυπαμε, σαν Χριστιανος σας συγχωρω , αλλα σαν ΕΛΛΗΝ θα σας ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ.
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ αλητες του κυνοβουλιου και μην ξεχασετε ,οσοι απο εσας ξερουν Ελληνικα,να πειτε στις αδελφες μαριονετες Εβραιοευβρωπαιους και περα του Ατλαντικου συγγενεις σας...Μ Ο Λ Ω Ν Λ Α Β Ε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισως ήταν εξωτερικός συνεργατης και να μην είχε σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου. Απο τα ενσημά του θα φαίνεται άν ήταν εργαζόμενος. Να ρωτήσουμε το αντίστοιχο ΙΚΑ της χώρας που δούλευε. Αλλά μπορεί να είχε μπλοκάκι και να έκοβε αποδείξεις. Αυτό το εισόδημα το δήλωσε; Να ερευνήσει το ΣΔΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΕ.Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΟΧΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ.......18 Νοεμβρίου 2011 4:46 π.μ. ΕΓΡΑΨΕ:

    Η ΕΛΛΑΣ Π Ο Τ Ε ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!!!!!!
    Σαν ανθρωπος σας λυπάμε, σαν Χριστιανός σας συγχωρώ , αλλά σαν ΕΛΛΗΝ θα σας ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ.
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

    Έτσι θά έπρεπε να σκέφτονται οι περισσότεροι γιατί για τους υπόλοιπους συμφωνήθηκε και ετοιμάζεται ο νέος ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΚΕΑΔΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]