Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζει στον δικό του κόσμο, αλλά…


… αν μετὰ την ψηφοφορία κάνει τον… Αλέκο...

Θέλω να πιστεύω ότι γνωρίζετε όλοι πως όταν μία κυβέρνηση παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης, ουδεὶς μπορει να κάνει πρόταση μομφης για έξι μήνες…

Θεωρεί ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς! “Παρέλαβα χώρα αναξιόπιστη και επανέφερα την αξιοπιστία της”!

Ναι, παρέλαβε την χώρα "αναξιόπιστη" με 135 Spread και την κατάντησε "αξιόπιστη" με 3,500 Spreads!

Παρέλαβε μία χώρα που την επισκεπτόντουσαν οι μεγαλύτεροι ηγέτες του πλανήτη και την κατάντησε να μην έρχονται ούτε κλητήρες!

Παρέλαβε μία χώρα που ο πρωθυπουργός της είχε απ' ευθείας επαφή με όλους τους ισχυρούς. Την κατάντησε χώρα περίγελο όπου ακόμα και ηγέτες μίκυ μάους να αποφεύγουν έστω και να φωτογραφηθούν μαζί του!

Έχει δίκιο. Πήρε μία χώρα αναξιόπουστη και την κατάντησε αξιόπουστη.

Πολιτικός απατεώνας! Εκλογές σε δυο χρόνια!

Συνεχίζει να εξαπατά τους πάντες! Είναι απίστευτοι, τον χειροκροτούν παρότι τους είπε ότι θα γίνουν εκλογές "αφού λύσει όλα τα προβλήματα η νέα κυβέρνηση"!

Χθες έλεγε ότι θα γίνουν εκλογές το συντομότερο!

Οδεύουμε σε εθνική ήττα στο θέμα των Σκοπίων!
Το προανήγγειλε ο Παπανδρέου


Εντέλει κλείνει όλες τις υποθέσεις φεύγοντας.

Πριν από λίγο είπε για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων που συζητείται σε λίγο καιρό στην Χάγη και είπε ότι η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να έρθει σε συμβιβασμό για το θέμα της ονομασίας!

Ολοκληρώνει την εθνική μειοδοσία σε όλα τα μέτωπα!

Ο Παπανδρέου τίναξε τα πάντα στον αέρα…

Όπως το περιμέναμε. Ο Παπανδρέου τίναξε τα πάντα στον αέρα. Με το που άρχισε την ομιλία του, την οποία άφησε για το τέλος, κατηγόρησε κατά τον πλέον βαρύτατο τρόπο την Νέα Δημοκρατία, τον Σαμαρά και τον Καραμανλή, ως αποκλειστικά υπαίτιους για τη σημερινή κατάσταση. Ο άνθρωπος σκέφτεται την επόμενη τετραετία.

Ο κ. Παπανδρέου υποσχέθηκε μια πολιτική κυβέρνηση και όχι κυβέρνηση εξωκοινοβουλευτικών, ώστε να την ελέγχει ο ίδιος μέσα από την πλειοψηφία στη Βουλή. Ουσιαστικά δηλαδή ζητά από την Νέα Δημοκρατία να καταστεί απλά συνένοχη. Τα λέγαμε εμείς.

Μετά από αυτό δεν νομίζουμε πλέον ότι ο Αντώνης Σαμαράς, θα συνεχίσει οποιονδήποτε διάλογο με… τον κ. Παπανδρέου. Ενσυνείδητα και επιλεγμένα λοιπόν, ο κ. Παπανδρέου τίναξε τα πάντα στον αέρα, για να καταστεί για μια ακόμα φορά ο μοναδικός απαραίτητος διαχειριστής της κρίσης. Κάτι που σημαίνει συνέχιση της πρωθυπουργίας του.

Τώρα πλέον το λόγο και την ευθύνη έχουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και μόνο αυτοί.
Διαφορετικά η πλήρης χρεοκοπία και η επιστροφή στη δραχμή θα σκάσουν στα χέρια τους.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. 153 τονωτικές ενέσεις στο ηθικό ενός αδίστακτου ανισόρροπου. Ας μας πει ένας ψυχολόγος τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ. ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ. ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ!! ΑΞΙΟΣ ΕΓΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ. ΕΝΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ ΑΠΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟ ΚΑΙ...ΤΣΑΝΤΕΙΚΟ DNA. ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ. ΤΕΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πει κανείς…
    Πραγματικά το μόνο που ποια είναι δύσκολο αφορά στον χαρακτηρισμό που θα ταίριαζε απολύτως σε αυτή την κυβέρνηση: Θέατρο του παραλόγου; Παιδική χαρά; Επικίνδυνη; Τον χαρακτηρισμό εσείς διαλέξτε τον…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]