Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι παιχνίδι παίζει ο Γιώργος;


Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters ο Γιώργος Παπανδρέου αμφιβάλει αν θα ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα!

Που σκοπεύει ο πρωθυπουργός της Ελλάδας; Στην δημιουργία εντυπώσεων περί μίας μεγάλης (αλλά ανύπαρκτης) πολιτικής του νίκης ή στην δημιουργία εντυπώσεων καταβαράθωσης της κυβέρνησής του, άρα και έντονης αποσταθεροποίησης του πολιτικού κλίματος στην πατρίδα μας;

Κοιτάξτε να δείτε πως λειτουργεί ο πρωθυπουργός της χώρας!

Καλεί δημοσίως από τη Βουλή να σταματήσουν τα κερδοσκοπικά παιχνίδια, την ίδια ώρα όμως συνεχίζει μόνος του τη σπέκουλα προκειμένου τα κερδοσκοπικά παιχνίδια να συνεχιστούν με μεγαλύτερη ένταση, φυσικά σε βάρος της εθνικής μας οικονομίας...!

Σοβαρές αμφιβολίες φέρεται να εξέφρασε ο Πρωθυπουργός για το κατά πόσον το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα θα ψηφιστεί από τη Βουλή, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε χθες με την Τσέχα ομόλογό του, Iveta Radicova.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, αυτό μετέφερε η Σλοβάκα αξιωματούχος στην επιτροπή του κοινοβουλίου της χώρας της για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις.

“Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι προτάσεις που θα υποβληθούν θα τύχουν της υποστήριξης του κοινοβουλίου”.

Και μετά, φταίνε οι "αγορές" που κάνουν διαγνώσεις εις βάρος της Ελλάδας!!!

Μήπως θα πρέπει να απαγορευτεί δια παντός στον Γιώργο Παπανδρέου να εμφανίζεται δημοσίως και να μιλάει για οτιδήποτε; Ο άνθρωπος αυτός είτε από βλακεία, είτε ηθελημένα, καταστρέφει την οικονομία της χώρας και τις προσπάθειες -που επιβάλει στους Έλληνες πολίτες- οποιασδήποτε έστω και υποψίας ανάκαμψής της...

Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Προτρέπω όλους τους Έλληνες που ΄΄αισθάνονται΄΄ ελεύθεροι να δούν την συνέντευξη του AARON ROUSSO για την παγκόσμια διακυβέρνηση,το χρέος, τους τραπεζίτες, την δήθεν τρομοκρατία που πολεμάει η Αμερική,την κάρτα του πολίτη με RFID, το ηλεκτρονικό φακέλωμα-τσιπάρισμα,τον πλανήτη φυλακή που ετοιμάζουν.
    http://www.youtube.com/watch?v=p6s5eivVJ5Y
    κι εδώ είναι το ντοκυμαντέρ που θα σας λύσει αρκετές απορίες στο που βαδίζουμε:
    http://video.google.com/videoplay?docid=-1656880303867390173#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σπέκουλα λέγεται το παιχνίδι

    κερδοσκόπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aν το δουμε αποστασιοποιημενα,οχι δηλαδη ως Ελληνες,και ως εκ τουτου θιγομενοι,θα παρατηρησουμε οτι η βλακεια που προσμετραται και καταγραφεται,δεν ειναι η βλακεια του ΓΑΠ,αλλα η βλακεια του ελληνικου λαου.Ετσι ωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι ρε παιδια συμφωνο μαζι σασ εμεισ τουσ βγαζουμε τουσ βλακεσ αλλα απειτε μου και πιο να ψηφιζαμε? βαιβεα με το τζεφρευ πετυχαμε λαικο και τζοκερ μαζι! παντα ψηφιζαμε τον λιγοτερο βλακα αλλα αυτοσ ειναι ο πιο προδοτησ βλακασ η ο πιο βλακασ προδοτησ και επειδη ειναι βλακασ νομιζει οτι θα ξεφυγει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλο ειναι που ολο και πιο πολλοι ελληνες καταλαβαινουν το μεγαλο σχεδιο.και δεν ειναι ολοι γραφικοι,τρελλοι,η αναρχοκουμμουνιστες.
    Το σχεδιο για την ελλαδα ειναι κομματι του παγκοσμιου τρυκ των διεστραμμενων που θελουν ολο και πιο πολλα .Και θα τα παρουν ετσι οπως καταντησαν τον ανθρωπο,με τα τηλεοπτικα τους κολπα.και οχι μονο στην ελλαδα.Τωρα αν μπει κανεις στο παιχνιδι του διαλογου για το τι ειναι καλο και τι οχι εχασε.Μονο καθολικη αντισταση και αποχη απο το συστημα μπορει να δωσει λυση.καταστρεψτε αυτο το συστημα,και μετα μιλαμε.μεχρι τοτε πουστητε τα λαμογια και τους συνεργατες τους (πολιτες).Αν δεν αρχισουμε να κρεμαμε αυτους που τοσα χρονια κλεβανε,αυτους που κατελαβαν θεσεις με παγαποντια,αυτους που εκλεβαν,αυτους που εκμεταλευτηκαν.αλλα πως να γινει αυτο αφου ολοι εισαστε μερος του προβληματος.ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]