Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι σου κάνουν οι εκλογές! Η κυβέρνηση παραδέχεται πως οι λαθρομετανάστες είναι... πρόβλημα!


Για πρώτη φορά η κυβέρνηση το παραδέχεται έστω και έμμεσα πως για το χάλι του κέντρου της Αθήνας ευθύνονται οι λαθρομετανάστες!

Σε συσκεψή υπό τον giorgakis στη Βουλή αποφασίσθηκαν 6 μέτρα για να αλλάξει μορφή το κέντρο της Αθήνας:

Αύξηση αστυνόμευσης, εθελούσια αποχώρηση λαθρομεταναστών από την Ελλάδα, ποινές σε αυτούς που απασχολούν παράνομους μετανάστες, ανάπλαση χώρων και αξιοποιηση εγκαταλελειμένων για να μην γίνονται καταφύγια... ακόμη και παροχή κινήτρων σε νέα ζευγάρια για να μην προχωρήσει και άλλο ο αφελληνισμός του κέντρου της Αθήνας... και τέλος απόσυρση εγκαταλελειμένων αυτοκινήτων.

Δηλαδή από τα έξι μέτρα... τα 5 έχουν σχέση άμεση με τα προβλήματα που υπάρχουν λόγω λαθρομετανάστευσης!

Και να σκεφτεί κάνεις πως στην σύσκεψη δεν συμμετείχαν τίποτα συντηρητικοί... Ραγκούσης, Σηφουνάκης, Νταλάρα και άλλοι...δηλαδή και λίγα μέτρα πήραν... όχι πως θα τα εφαρμόσουν... αλλά έτσι για να έχουμε να λέμε εν όψει εκλογών...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]