Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παπανδρέου: Δεν θα απωλέσουμε τα βασικά στοιχεία της κυριαρχίας μας


Μήπως θα μπορούσε να μας αναφέρει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ποιά είναι τα βασικά στοιχεία της κυριαρχίας μας; Και αν δυσκολεύεται να τα θυμηθεί (επειδή είναι πολλά), μήπως θα μπορούσε να μας αναφέρει ποιά είναι τα μη βασικά στοιχεία της κυριαρχίας μας; Τέλος, μήπως θα μπορούσε να εξηγήσει ο κύριος Παπανδρέου γιατί δεν αναφέρει τη λέξη "εθνικά" στην πρότασή του; Μήπως, θα έπρεπε στην σημαία των ΗΠΑ να προστεθεί ακόμη ένα αστεράκι, αφού όλα δείχνουν πως γίναμε αποικία της "πατρίδας" του αμερικανοτραφούς και αμερικανοσκεπτόμενου Γιώργου Παπανδρέου;

Το video που ακολουθεί είναι απόσπασμα της ομιλίας του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, στην επίκαιρη ερώτηση του Προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, στη Βουλή (11.02.2011).
Δείτε προσεκτικά τι είπε ο κ. Πρωθυπουργός...

”Όμως θέλω να ξέρετε, να το τονίσω και πάλι, δεν υπάρχει θέμα να απωλέσουμε τα βασικά στοιχεία της κυριαρχίας μας...“
Τι εννοεί ο κ. Παπανδρέου με την έννοια βασικά στοιχεία στοιχεία της κυριαρχίας μας;
Δηλαδή υπάρχουν και μη βασικά στοιχεία της κυριαρχίας;
Tι εννοεί εδώ ο ποιητής;
Ποιος είναι ο διαχωρισμός και η διαφορά ανάμεσα σε στα βασικά και μη βασικά στοιχεία της κυριαρχίας;
Δεν υπάρχει ολίγον έγκυος στα θέματα κυριαρχίας… (κανείς όμως δεν μπορεί να μας εγγυηθεί πως στο μυαλό του Γιώργου Παπανδρέου είναι δυνατόν να υπάρξει και αυτό)
Ή είσαι κυρίαρχη χώρα ή δεν είσαι.

Τα πράγματα είναι απλά και ειδικά,τέτοιου είδους θέματα δεν επιδέχονται καμιάς παρερμηνείας.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Βασικά, θα έχει την βίλα στο Καστρί, βασικά τα αδέρφια θα πουλάνε μπιζνες (αν και βασικά χωρίς Καντάφι θα πρέπει βασικά να βρούνε άλλον), βασικά θα του πληρώνουμε τα έξοδα κίνησης, βασικά θα τον βλέπουμε στην τι-βι να μας εξηγεί βασικές αλήθειες και βασικά εάν δεν γίνουμε βίαιοι δεν θα ξεφορτωθούμε την βασικά πουλημένη και αισχρή παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικά θα εννοεί τα στοιχεία κυριαρχίας της νέα τάξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]