Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ χέρι-χέρι με τα ΜΑΤ

Φοβερή μαρτυρία για οργανωμένη προβοκάτσια από αυτόπτη μάρτυρα!

Μόλις γύρισα από την συγκέντρωση. ‘Ημουν από τους πρώτους που έφτασαν στο Σύνταγμα και έχω να πω τα εξής:

Καθώς ο κόσμος ανέβαινε Σύνταγμα από Σταδίου, ξαφνικά από το πεζοδρόμιο τροχάδην ανέβαιναν τα ΜΑΤ μαζί και το τονίζω ΜΑΖΙ με καμιά 100σταριά κουκουλοφόρους νεαρούς με μέσο όρο ηλικίας τα 14 με 16 χρονών!

Τους βλέπαμε να τρέχουν παρεούλα στο Σύνταγμα με τα μεν ΜΑΤ με τα γκλομπς, τα δε “αναρχικά” κρατώντας πλαστικές σακούλες με μολότωφ.

Μόλις φτάνανε Σύνταγμα χωριζόντουσαν, τα μεν ΜΑΤ έπαιρναν θέσεις μπροστά στο ξενοδοχείο της Μ. Βρετανίας και οι δε κουκουλοφόροι στο πάρκο της πλατείας ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ και οι δύο ομάδες να φτάσει ο κύριος όγκος της πορείας στο Σύνταγμα.

Με το που έφτανε ο κόσμος στο Σύνταγμα, αρχίσανε τον ψευτοπόλεμο με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει τόσο αποπνικτική ώστε ο κόσμος να αρχίσει να διαλύεται στα γύρω στενά!

Αυτή είναι η αλήθεια για τους ψευτοαναρχικούς και τις ψευτοσυμπλοκές!
Είναι ντροπή να μη αφήνουν τον κόσμο να διαδηλώσει την αντίθεσή του και να χρησιμοποιούν χούλιγκαν των γηπέδων, υποθέτω με κάνα χαρτζιλικάκι του 100στάρικου προκειμένου να διαλύσουν ειρηνικές πορείες δηλητηριάζοντας τον κόσμο με χημικά!

Αλήθεια πόσα λεφτά από το υστέρημα του Ελληνικού λαού πλήρωσε ο κύριος Παπουτσής προκειμένου να στρατολογήσει όλα αυτά τα 15χρονα και να οργανώσει αυτή την θεατρική παράσταση;

Ο κόσμος έχει αγανακτήσει! Από παντού και από χιλιάδες κόσμου, 50άρηδες και 60άρηδες άκουγα να φωνάζουν ότι πρέπει να έρθει ο …. Στρατός για να βάλει τον κάθε κατεργάρη στην θέση του!

Μα είναι τόσο ηλίθιοι και τόσο ανίκανοι ώστε να στρέφουν τον κόσμο στην απαίτηση να αναλάβει τα ηνία της χώρας ο Στρατός όπως και στην Αίγυπτο!

Εκεί θα μας οδηγήσουν στο τέλος με αυτές τις πρακτικές, αν δεν αναλάβει κάποιος πολιτικός ηγέτης με τσαγανό να ξεμπροστιάσει όλους αυτούς και να τους εξαφανίσει από την πολιτική σκηνή του τόπου!

Σημειωτέον ότι είναι η πρώτη μου φορά, τόσο για μένα όσο και για συναδέλφους μου που πήγαμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας!

Πηγή




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. 1000 ΦΟΡΕΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!!!!!!!!!
    ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ Τ ΑΦΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στρατός; Ποιός στατός, όμως; Κάθε φορά με τις κρίσεις ο στρατός γίνεται πότε γαλάζιος και πότε πράσινος. Μέχρι κι εκεί έφτασε η χάρη των κομμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παρακράτος έχει κάθε φορά το χρώμα της κυβέρνησης και άρωμα ΕΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .................................
    ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
    ...................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ!

    Πάλι λάθος διαδήλωση! Δείτε σας παρακαλώ τι ακριβώς λέει το Deutsche Welle (ECONOMY | 23.02.2011) επί τούτου: «strike in protest against economic austerity measures that unions called ineffective»: “Protesters, police clash in Athens during anti-austerity strike”: http://www.dw-world.de/dw/article/0,,14861955,00.html.

    Μία από τα ίδια και το REUTERS, Published: February 23, 2011
    “Greek Police Clash With Anti-Austerity Protesters”
    http://www.nytimes.com/reuters/2011/02/23/world/europe/international-us-greece-strike.html?_r=2&ref=global-home

    Ποιά ή ποιός λοιπόν καπελώνει τις διαδηλώσεις; Μήπως είναι μία τεράστια άγνοια γιά το ότι τα οικονομικά μέτρα λιτότητας είναι άμεση συνέπεια του πολιτικού μας συστήματος;

    Όποια απεργία και διαδήλωση γίνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά των οικονομικών μέτρων λιτότητας φυσικά και είναι αναποτελεσματική. Ακόμη και στην Αίγυπτο ο κόσμος κατάλαβε τούτη την λεπτομέρεια. Στην Ελλάδα, πότε θα γίνει αντιληπτή;

    Πράγματι, «Δεν το χωρά ο νους τους σε πολλούς ξένους το πόσο υπομονετικός είναι ο ελληνικός λαός. Ειδικά από τη Ρωσία οπου μας εχουν περί πολλού νέους και αρχαίους αδιαχώριστα... Πώς είναι δυνατόν λένε, “να ανέχεστε τέτοια προδοσια από ηγεσίες που δηλώνουν ανοιχτά ότι θέλουν να σας αφανίσουν?” Τι να πεις …» (http://neotera.wordpress.com/2011/02/23/βιντεο-για-επεισοδια-απο-ρωσικο-καναλ/).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΜΙΖΟΣΤΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΦΙΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΖΟΚΟΜΑΤΑ. Ο ΜΙΖΟΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΑΧΡΗΣΤΕΥΟΝΤΑΙ (S-300, C-4I, PATRIOT, YΠOBΡYXIA) ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ Τ' ΑΞΙΩΜΑΤΑ. ΟΣΟ ΦΑΡΔΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΦΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΠΕΛΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΡΕ. ΠΩΣ? ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΑΤΟΜΙΖΟΣΚΥΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ 'Η ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ. ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΦΙΑΧΝΕΤΑΙ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ, ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ "ΩΡΑΙΟΥΣ" ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΕΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΚΟΝΤΟΑΛΕΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΚΑΤΑ. ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, 47,20 ΜΕΤΑ ΑΠΟ 32 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΚΑΙ ΝΑ'ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ? ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΑΝ ΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΟΛΟΤΩΦ? ΟΙ ΜΕΝ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΑΝ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΜΕΤΡΑΓΑΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ 2000 ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ 300.ΟΟΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΖΟΤΑΝ.ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]