Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η απειλή του Ισλάμ


Εάν όχι το μεγαλύτερο, ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη και η Ελλάδα σήμερα και προοπτικά είναι το Ισλάμ. Δεν είμαι καθόλου φανατικός ή θρησκευτικά δογματικός, αλλά, όσο περνούν τα χρόνια και όσο οι ευρωπαίοι δεν κάνουν κάτι το ουσιαστικό και προγραμματισμένο για αυτό το θέμα, το βλέπω πλέον ξεκάθαρα ότι η πανευρωπαϊκή κοινότητα θα βρεθεί σε εξαιρετικά δραματική θέση, σε λίγα μόνο χρόνια μπροστά από σήμερα. Η απειλή του Ισλάμ είναι η πιο σοβαρή απειλή από όλες μέσα στην ΕΕ! Οι αξιακές βάσεις των ισλαμιστών είναι ασυμβίβαστες με τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές. Όταν, λόγου χάρη, το Ισλάμ δεν αποδέχεται την δημοκρατική διαδικασία και την ισότητα των δύο φύλλων, είναι φυσικό επόμενο να υπάρχει ανάστροφος «κοινωνικός διαφωτισμός» και οι μετέπειτα συγκρούσεις αναπόφευκτες. Και πάει λέγοντας.

Το ότι ανήκουν κάποιοι ισλαμιστές στην ελληνική κοινωνία (ή στην ευρωπαϊκή κοινότητα) δεν σημαίνει ότι αυτομάτως οι ίδιοι έχουν αποδεχθεί και τις δικές μας ευρωπαϊκές αξίες και θεσμούς. Ούτε είναι δε λογικά πιθανό, ή θρησκευτικά αναμενόμενο, αυτοί οι ίδιοι να αλλάξουν το ισλαμικό τους κόσμο, τις αντιλήψεις τους και το αντίστοιχο εγώ τους. Όχι. Η Ευρώπη σήμερα έχει πάνω από 50 εκατ. μουσουλμάνους. Μέσα στην επόμενη γενιά, οι μουσουλμάνοι θα περάσουν τα 110 εκατ. Και ερωτώ, τι εννοούσε πράγματι ο κ. Οζάλ (πρώην Πρόεδρος της Τουρκίας) όταν έλεγε ότι, «θα εξισλαμίσουμε την Ευρώπη. Δεν λησμονούμε ότι η προέλαση των Τούρκων σταμάτησε μπροστά στη Βιέννη».

Επίσης, τι σημαίνει με απλά λόγια, ή τι δεν κρύβει, η δημόσια δήλωση του κ. Καντάφι που είπε: «Υπάρχουν σημάδια ότι ο Αλλάχ θα χαρίσει τη νίκη στο Ισλάμ μέσα στην Ευρώπη. Χωρίς το σπαθί, χωρίς όπλα, χωρίς κατακτητικούς πολέμους. Δεν χρειάζονται κομάντος αυτοκτονίας. Το πάνω από 50 εκατ. μουσουλμάνων στην Ευρώπη θα τη μετατρέψουν σε μια μουσουλμανική ήπειρο». Βάλτε τώρα πάνω σε αυτά και τις εξτρεμιστικές μουσουλμανικές ομάδες που δρουν και έχουν σαν βασικό «ορμητήριο» τα Βαλκάνια (κυρίως σε Αλβανία και Βουλγαρία), που έχουν ως κεντρικό τους στόχο τη Δύση, και η εικόνα γίνεται ακόμη πιο ζοφερή.

Προσθέστε στα ανωτέρω, για παράδειγμα, και τους απόλυτα ακραίους ισλαμιστές, που βρίσκονται υπό την σκέπη του κινήματος των «Ουαχάμπι», διαβάστε για την βάση τους στο χωριό Γκόρνα Μάοκα της Βοσνίας (περιοχή Μπρουτσκό), μάθετε για τον σεΐχη Νουσρέτ Ιμάμοβιτς, για τις 600 συλλήψεις μουσουλμάνων εξτρεμιστών (πέρυσι τον Μάρτιο) από τις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας αυτής και δώστε, τέλος, τις δικές σας εξηγήσεις και ερμηνείες στα λεγόμενα και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Βοσνίας, κ. Σπίριτς: «Ο βασικός στόχος του κινήματος Ουαχάμπι είναι η δημιουργία ενός θρησκευτικού κράτους που να είναι αποδεκτό μόνο για τους μουσουλμάνους και χωρίς τους Σέρβους και τους Κροάτες». Καλή η έννοια και τα αγαθά της πολυπολιτισμικότητας, αλλά, είναι μέγα λάθος η «συνταγή» της χρόνιας ανοχής, που υπάρχει για τις αποκομμένες και τις εξτρεμιστικές κουλτούρες! Η ανοχή αυτή πρέπει να μηδενισθεί σήμερα σε ολόκληρη την Ευρώπη.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. και οι εξεγέρσεις που γινονται στα Ισλαμικά κράτη. Μήπως γίνει το αντίθετο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εξεγερσεις που γινονται στα ισλαμικα κρατη θα ειναι η αφορμη για να δεχεται η Ευρωπη ακομα περισσοτερους λαθρομεταναστες στο ονομα των "ανθρωπινων δικαιωματων"!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]