Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θέμος Αναστασιάδης: Είμαστε σε ψιλοκατοχικό καθεστώς ΔΝΤ-ΕΕ

  • Βόμβα μεγατόννων από τον Θέμο: Η Σέχτα στην υπηρεσία τού ΔΝΤ!

Σήμερα (20.7.2010) ο Θέμος Αναστασιάδης έκανε καταγγελία-βόμβα, η οποία έχει διπλή αξία με δεδομένη την φιλοπασοκική στάση του συγκεκριμένου δημοσιογράφου:
"Είμαστε σε ένα ψιλοκατοχικό καθεστώς, είπε, με ΔΝΤ-ΕΕ.
Από Σεπτέμβρη θα χρειαστεί να περάσουν νέα αντιλαϊκά μέτρα και γι αυτό απαιτείται αυξημένη καταστολή σε όλα τα επίπεδα.
Απέναντι τους βρίσκονται 3-4 μέσα ενημέρωσης .Όλα τα υπόλοιπα είναι ελεγχόμενα με γνωστούς και άγνωστους τρόπους.
Ένα από αυτά τα μη υπάκουα μέσα , με τεράστια απήχηση, το ήλεγχε ο Σωκράτης Γκιόλιας.
O ίδιος όμως ο Γκιόλιας δεν ήταν ελεγχόμενος, παρότι προσπαθησαν με διάφορους τρόπους να τον προσεγγίσουν και να τον ελέγξουν.
Δολοφονώντας τον Γκιόλια πέτυχαν ένα βασικό στόχο τους: να σιγήσει το απρόβλεπτο Τρωκτικό, το πιο δημοφιλες από αυτά τα 3-4 ΜΜΕ, και να δοθεί το μήνυμα του φόβου στα υπόλοιπα".
Η καταγγελία - δήλωση του γνωστού Θέμου Αναστασιάδη, έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που το μεγάλο πλήθος των ιστολογίων καταγγέλει εδώ και μήνες. "Ζούμε σε κατοχή". Δυστυχώς ή ευτυχώς, όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούν το μέγεθος του κυβερνητικού φασισμού, κατανοώντας ταυτόχρονα τις "ανάγκες" του για επιβίωση και για εκπλήρωση των στόχων που έθεσαν τα "μεγάλα αφεντικά". Η επιχείρηση "κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ" καταφέρνει να υπάρχει, κυρίως, λόγω της παράλογης υποστήριξης των ΜΜΕ και των μεγαλοδημοσιογράφων.
Ναι, κύριε Αναστασιάδη, ζούμε σε καθεστώς κατοχής και όχι "ψιλοκατοχής". Και το καθεστώς αυτό, ενώ οδηγείται στην αγχόνη, το βέβαιο είναι πως θα θελήσει να πάρει αρκετούς μαζί του, όταν οι Έλληνες θα συνειδητοποιήσουν την πραγματικότητα και θα στείλουν στον "αγύριστο" (στην καλύτερη περίπτωση) όλους εκείνους που δουλικά συνεργάστηκαν με τους μισανθρώπους του ΔΝΤ, τους "δανειστές", τους τοκογλύφους, τους μεγαλοεπιχειρηματίες και όλο το θλίβερό συνάφι που επιθυμεί διακαώς να επικαρπωθεί τον πλούτο της Ελλάδας. Μία ματιά στην σελίδα 33 του μνημονίου αρκεί για να διαπιστώσει κανείς των γραφομένων το αληθές. Η χώρα έχει μπει σε υποθήκη σε ολόκληρη την έκτασή της, σε θάλασσα και σε ηπειρωτικές περιοχές, χωρίς να προσδιορίζονται οι χώροι υποθήκευσης... Ταυτόχρονα έχει υποθηκευθεί ο ορυκτός πλούτος... και όλα αυτά σε περίπτωση αδυναμίας αποπληρωμής των χρεών που δημιούργησε η κακοδιαχείριση των πολιτικών ή οι "χορηγείες" των επιχειρηματιών - πολυεθνικών προς τους εκάστοτε κυβερνώντες...
Η χώρα δεν μας ανήκει πλέον και έχουμε απωλέσει την περιβόητη εθνική κυριαρχία. Αυτό όμως είναι δυνατόν να αλλάξει και θα αλλάξει, όχι επειδή το γράφουμε εμείς, αλλά επειδή θα το απαιτήσει ο Ελληνικός λαός. Και δεδομένης της γνώσης που έχουμε όλοι μας για την οργή του ελληνικού λαού και τι συμβαίνει όταν "τα πάρει στο κρανίο", νομίζω πως η εξέγερση στην Αργεντινή θα μοιάζει με κανονικό παράδεισο σε σύγκριση με την Ελλάδα...
Κωνσταντίνος

Y.Γ.: Κύριε Θέμο Αναστασιάδη, μήπως θα έπρεπε να ρίξετε μία ματιά και στην Ουγγαρία, για να δείτε πως το "ψιλοκατοχικό καθεστώς" μεταβάλλεται άρδην σε καθαρά κατοχικό - εκβιαστικό - νταβατζίδικο καθεστώς; Για ρίξτε μιά ματιά για να δείτε πως εκβιάζονται οι λαοί όταν αποδέχονται να μπούνε στην στρόφιγγα του ΔΝΤ...






Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]