Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κατασκοπευτικό UAV κατέπεσε στα Σκόπια...!

  • Μη επανδρωμένο και αγνώστους "ταυτότητας"
  • Ποιοί ενδιαφέρονται για την παρακολούθηση των Σκοπίων
Στην ευρύτερη περιοχή περιοχή του αεροδρομίου των Σκοπίων κατέπεσε σήμερα το πρωί -πληροφορίες αναφέρουν μεταξύ 9.00 και 10.00 π.μ.- εκτινάσσοντας την αδρεναλίνη στον κρατικό μηχανισμό ασφάλειας και στις υπηρεσίες του Στρατού της FYROM.
Από τις πρώτες πληροφορίες γίνεται γνωστό πως επρόκειτο για κατασκοπευτικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος, που κατέπεσε για άγνωστους λόγους. Δεν έχει αναφερθεί (ή διαπιστωθεί) ακόμη, η "πατρότητα" του UAV.
Η τεταμένη κατάσταση των τελευταίων ημερών, μετά τις συγκρούσεις δυνάμεων ασφαλείας με κοσοβάρους παραστρατιωτικούς και την ανακάλυψη σειράς αποθηκών στρατιωτικού οπλισμού που κατείχαν οι παραστρατιωτικοί κοσοβάροι.
Οι εξελίξεις στο εσωτερικό των Σκοπίων τρέχουν κυριολεκτικά, και φαίνεται πως κάποιοι "εξωτερικοί" παράγοντες δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Skopje - There is no crash of a plane or unmanned aerial vehicle, but a blast in Skopje-based ironworks, said Tomce Bozinovski, Protection and Rescue Directorate inspector, regarding the explosion that occurred early Tuesday.

    http://www.mia.com.mk/default.aspx?mId=17&vId=73615459&lId=2&title=SUBSERVICES+-+FLASH

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]