Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ενώ το Σύνταγμα βάλλεται ήρθε και η έκρηξη βόμβας στη Βουλή!

Ξεκάθαρος ο συμβολισμός των τρομοκρατών

Η Ελλάδα βρίσκεται σε άτυπη κατοχή!!!

Αρνήθηκαν οι εύζωνες να αποχωρήσουν και παρέμειναν στην υπηρεσία τους, δίνοντας έτσι την απάντηση όλων των ελλήνων στους επίδοξους τρομοκράτες της Ελληνικής Δημοκρατίας


Στον καλύτερα, ίσως, φυλασσόμενο χώρο της Ελλάδας, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, του οποίου την φύλαξη έχουν αναλάβει 1.700 αστυνομικοί και δεκάδες κάμερες ασφαλείας, μία τρομοκρατική ενέργεια με έκρηξη βόμβας, ισοπέδωσε και την τελευταία υποψία πως η δημοκρατία, οι νόμοι και η ασφάλεια, εξακολουθούν ακόμη να υφίστανται στην χώρα που λέγεται Ελλάδα…
Ο συμβολισμός της τρομοκρατικής ενέργειας είναι ξεκάθαρος… Οι τρομοκράτες δηλώνουν ευθαρσώς πως στόχος τους είναι η δημοκρατία και οι αρχές που αυτή υπερασπίζεται. Το γεγονός πως αυτό το χτύπημα, κατά του Ελληνικού Κοινοβουλίου (και ό,τι αυτό συνεπάγεται) μπόρεσε να γίνει εφικτό, αποδεικνύει όχι την δυναμική των τρομοκρατών, αλλά την ανυπαρξία ικανών μέτρων αποτροπής τους από την κυβέρνηση, η οποία δήλωσε πως είναι κυβέρνηση αντεξουσιαστών, ανάβοντας έτσι το "πράσινο φως" στα παρακρατικά και λοιπά εκτός νόμου στοιχεία να δράσουν χωρίς τον φόβο της τιμωρίας (οι ενέργειες του Χρυοχοΐδη είναι χαρακτηριστικές προς την κατεύθυνση της αποδόμησης κάθε έννοιας ασφάλειας του έλληνα πολίτη, πόσω δε μάλλον του ελληνικού πολιτεύματος, το οποίο παραδίδεται βορά στις διαθέσεις και τα εφευρήματα των διαφόρων ΜΚΟ και λοιπών παρατρεχάμενων ανθελληνικών κέντρων…)
Όμως, ενώ σήμερα σημειώθηκε μία έκρηξη έξω από την Ελληνική Βουλή, μία έκρηξη που πλήγωσε το κύρος του ίδιου του πολιτεύματος, δύο ημέρες πριν, η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου επέτρεψε την κατάλυση του Συντάγματος, αφέθηκε στον έλεγχο γερμανών ειδικών και παρέδωσε με τον τρόπο αυτό την διακυβέρνηση της χώρας σε χέρια αγνώστων…
Φυσικά, η αναφορά γίνεται στον έλεγχο που απαίτησαν και κατάφεραν να πραγματοποιήσουν οι γερμανοί ελεγκτές στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, φτάνοντας μέχρι και τον έλεγχο εγγράφων που σχετίζονται με την εθνική άμυνα και ασφάλεια!!! Ο κύριος Παπανδρέου, με αυτόν τον τρόπο παρέδωσε την εθνική κυριαρχία στην γερμανική μπότα και ουσιαστικά η χώρα από προχθές τελεί υπό νέα γερμανική κατοχή… Πρόσφατα, εξάλλου, ήταν τα λόγια του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου, όταν είπε πως κινδυνεύει η εθνική κυριαρχία… και πρώτος έτρεξε να συνδράμει στις προσπάθειες κάποιων ιδιωτών (οικονομικοί οίκοι που τολμούν να επιτίθενται με κενές περιεχομένου δηλώσεις τους για την οικονομία της χώρας, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των πελατών τους και να ανεβάσουν τα επιτόκια δανεισμού προς την Ελλάδα) που θέλουν την Ελλάδα υπό ιδιότυπη κατοχή και κάτω από τον πλήρη έλεγχο ξένων κρατών…
Οι προσπάθειες άρνησης του υπουργού Ελευθέριου Βενιζέλου, συνάντησαν την πλήρη συγκαταβατικότητα του Μαξίμου στην παράδοση της χώρας και της δημοσιοποίησης των απορρήτων σχεδίων άμυνας και ασφάλειας σε ξένες δυνάμεις… Πληροφορίες αναφέρουν πως η θέση του Μεγάρου Μαξίμου (του Γιώργου Παπανδρέου και των συμβούλων του) ήταν σαφής: «Δέξου το ή παραιτήσου…», αναγκάζοντας τον κύριο Βενιζέλο να υποχωρήσει και να επιτρέψει την είσοδο των γερμανών ελεγκτών στα άδυτα του υπουργείου και στην ανάγνωση των πλέον απόρρητων εγγράφων…!!!
Πόσο νόμιμη όμως ήταν αυτή η ενέργεια των Γερμανών; Είναι σαφές πως το Ελληνικό Σύνταγμα απαγορεύει την προσέγγιση μη αρμοδίων προσώπων σε έγγραφα εθνικής ασφάλειας… Το γιατί επετράπει να γίνει αυτό, θα το κρίνει η ιστορία και δυστυχώς για τον κύριο Παπανδρέου, το όνομά του ήδη συγκαταλέγεται στους πλέον επικίνδυνους για τον ελληνισμό ανθρώπους…
Η παραβίαση των μυστικών του ελληνικού κράτους –που δεν κατέχει πλέον την κυριαρχία του πλήρως- αποτελεί και παραβίαση του της Συνθήκης της Λισαβόνας, αφού τα στοιχεία του Υπουργείου Άμυνας είναι απόρρητα και η πρόσβασή σε αυτά δεν επιτρέπεται σε καμία θεσμική αρχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συγκεκριμένα, στο άρθρο 3α του Συνθήκης της Λισαβόνας γράφεται:
1. Σύμφωνα με το άρθρο 3β, κάθε αρμοδιότητα η οποία δεν απονέμεται στην Ένωση με τις Συνθήκες ανήκει στα κράτη μέλη.
2. Η Ένωση σέβεται την ισότητα των κρατών μελών ενώπιον των Συνθηκών καθώς και την εθνική τους ταυτότητά που είναι συμφυής με τη θεμελιώδη πολιτική και συνταγματική τους δομή, στην οποία συμπεριλαμβάνεται η περιφερειακή και τοπική αυτοδιοίκηση. Σέβεται τις ουσιώδεις λειτουργίες του κράτους, ιδίως δε τις λειτουργίες που αποβλέπουν στη διασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας, τη διατήρηση της δημόσιας τάξης και την προστασία της εθνικής ασφάλειας. Ειδικότερα, η εθνική ασφάλεια παραμένει στην ευθύνη κάθε κράτους μέλους».
Ολόκληρο το κείμενο της συνθήκης εδώ
Επισημαίνεται, στο σημείο αυτό η μάλλον διαφοροποιημένη -και όχι μόνο από νομικής πλευράς- διατύπωση του εδαφίου αυτού στα ελληνικά, αφού στο αγγλικό και γαλλικό αναφέρεται σαφώς ότι η εθνική ασφάλεια παραμένει στην «αποκλειστική ευθύνη» κι όχι μόνο στην «ευθύνη» του κάθε κράτους-μέλους. (En particulier, la sécurité nationale reste de la seule responsabilité de chaque État membre/In particular, national security remains the sole responsibility of each Member State).
Έτσι, γίνεται πλέον σαφές, πως η χώρα μας έχει απωλέσει (με την σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού της) τα δικαιώματα που προκύπτουν τόσο από το ελληνικό Σύνταγμα (βάσει του οποίου ο κύριος Παπανδρέου είναι υποχρεωμένος να διαφυλάττει την εθνική κυριαρχία και τα εθνικά συμφέροντα), όσο και από τη Συνθήκη της Λισαβόνας, στην οποία συμφώνησαν και υπέγραψαν από κοινού όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η Ελλάδα, ως χώρα, λοιπόν, έχει απωλέσει την θέση της στην Ευρωπαϊκή Ένωση και οι «εταίροι» της, της συμπεριφέρονται ως παρία, καταπατώντας κάθε υπογραφή τους με την οποία υποτίθεται ότι θα υπεράσπιζαν τα δικαιώματα και την ασφάλεια των πολιτών της Ευρώπης. Αν μη τι άλλο, η χώρα μας αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί ως «πεδίο βολής» των νέων σχεδιασμών και της νέας προοπτικής που η Ευρωπαϊκή Ένωση πλέον απέκτησε. Το τραγικό είναι, πως, σε αυτή την ισοπεδωτική στάση της Ευρώπης απέναντι στην Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες, έχει συναινέσει πλήρως ο έλληνας πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος κατέβασε κάθε αμυντικό μηχανισμό που διέθετε η χώρα, σε μία ύστατη προσπάθειά του να γίνει αρεστός στους «ευρωπαίους άρχοντες». Το δυστύχημα είναι πως ταυτόχρονα ο έλληνας πρωθυπουργός παρέδωσε και την άμυνα αλλά και την ασφάλεια της χώρας σε γερμανούς λογιστές!!!
Έτσι δεν πρέπει να μας ξαφνιάζει το τρομοκρατικό χτύπημα που έγινε έξω από το Ελληνικό Κοινοβούλιο… Είναι γνωστό πως οι τρομοκρατικές οργανώσεις που δρουν (ανεξέλεγκτα) στην χώρα μας, χρηματοδοτούνται και καθοδηγούνται από κέντρα εκτός της χώρας. Είναι γνωστό πως αποσκοπούν στην ισοπέδωση των πάντων και κυρίως στον αφανισμό του ελληνισμού (μην ξεχνάμε την προκήρυξη της «σέχτας» όπου γινόταν σαφέστατο πως έχουν σκοπό να γκρεμίσουν την δημοκρατία και τους θεσμούς της). Με την συγκεκριμένη «τρομοκρατική ενέργεια», τα τσιράκια των νεοταξιτών αποδεικνύουν πως τίποτε δεν μπορεί να τους σταματήσει από την ολοκλήρωση του στόχου τους… Ταυτόχρονα, όμως, προσφέρουν κι ένα στοιχείο αποπροσανατολισμού, της κοινής γνώμης, από φλέγοντα ζητήματα που άπτονται του άμεσου ενδιαφέροντος των Ελλήνων πολιτών (ελληνοποίηση λαθρομεταναστών, εξαντλητική κυβερνητική φοροεπιδρομή κ.α.)
Απλά, κάποιοι προσπαθούν να κάνουν κατανοητό, σε όλους, πως σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει πλέον ελληνική κυβέρνηση και πως πολύ σύντομα πρόκειται να καταλυθεί και επίσημα ακόμη και αυτή η «πράσινη δημοκρατία»… ή μήπως θα έπρεπε να αναφερόμαστε πλέον στο «βαθύ κράτος του ΠΑΣΟΚ»; Άραγε, ο ελληνικός λαός θα βρει τη δύναμη να αντισταθεί στους νέους «ανεπίσημους» κατακτητές της χώρας; (η «γερμανική-ευρωπαϊκή μπότα» γνωρίζει πολύ καλά, από την ίδια την ιστορία, τι πρόκειται να συμβεί εάν ανακοινωθεί στους Έλληνες και επισημοποιηθεί η νέα «κατοχή» της Ελλάδας και οι «εγκέφαλοι» του νεοταξισμού τρέμουν στο ενδεχόμενο αυτό)
Θα μπορέσει ο Έλληνας να κατανοήσει εγκαίρως πως δεν υποθηκεύουν πλέον το μέλλον του ίδιου και των παιδιών του, πως δεν καταπατούν τις ελευθερίες του και την κακή δημοκρατία της Ελλάδας, αλλά πως μετατρέπουν την χώρα του, το σπίτι του και τον ίδιο, σε πειραματόζωο πολιτικών παρεμβατισμών μέσα στα πλαίσια της κοινωνίας ευρωπαίων πολιτών και κρατών πολλών ταχυτήτων;
Στο σημείο που σήμερα βρισκόμαστε, καλό θα είναι, για όλους μας, να βγάλουμε τις κομματικές μας παρωπίδες και να δούμε αυτά που μας ενώνουν ως ελληνικό λαό και πολίτες αυτής της χώρας και να σταματήσουμε να βλέπουμε αυτά τα λίγα (αλλά τεχνηέντως από τους επιτήδειους γιγαντωμένα) που μας χωρίζουν… Ας ελπίσουμε πως το επόμενο "χτύπημα" κατά της χώρας δεν θα είναι ούτε στα σύνορα και στα νησιά του Αιγαίου, αλλά ούτε και στη Θράκη...
Κωνσταντίνος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Συγχαρητήρια στους Ευζώνους,που έκαναν το καθήκον τους.
    Πολύ σωστές οι επισημάνσεις σας.
    Ας διατηρήσουμε όμως την αισιοδοξία μας, η οποία είναι αναγκαία για τους αγώνες που έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΓΑΠ το παει για συγκυβερνηση με τον Αντωνακη!!
    Δεν εξηγειται αλλιως αυτη η ταση αυτοκαταστροφης.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]