Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Τούρκοι θέλουν να... μας «αγοράσουν»!

Βρώμικο πόλεμο κατά της χώρας μας
κάνουν οι τούρκοι με όλα τα μέσα...


Αυτή τη φορά, επιστράτευσαν τουρκικούς «επιχειρηματικούς» ομίλους, που δήθεν επιθυμούν να «επεκτείνουν» τις δραστηριότητές τους στην Ελλάδα. Όλα τα είχαμε... Βέβαια, χρησιμοποιούν τον τύπο της... γείτονος για να δημιουργήσουν το κατάλληλο «κλίμα».
Σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας "Ραντικάλ" και τίτλο «Μήπως ήρθε η ώρα να αγοράσουμε ελληνικές τράπεζες;» ο αρθρογράφος της εφημερίδας Μαφχί Εγιλμέζ (ο οποίος είναι και μέλος του ΔΣ της τουρκικής τράπεζας Garanti Bankasi, που ανήκει στον τουρκικό επιχειρηματικό όμιλο Dogus και πλέον και στον αμερικανικό όμιλο General Electric Consumer Finance), αναφέρει πως η κρίση επηρέασε περισσότερο την Ελλάδα απ' ό,τι την Τουρκία και στη χώρα μας δημιουργήθηκαν «ευκαιρίες».
Επίσης αναφέρεται ότι «η Ελλάδα είναι σε καλύτερη θέση από την Τουρκία στον πληθωρισμό και στην ανεργία και σε χειρότερη στο έλλειμμα, στο δημόσιο χρέος και στο έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών.
Είναι ωφέλιμο, οι επιχειρηματίες μας να παρακολουθούν από κοντά την κατάσταση των τραπεζών και των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, ακόμη και στην Ουγγαρία, στην Ισπανία και στην Πορτογαλία. Θα πρέπει να έχουμε μάθει τις ευκαιρίες που δημιουργεί η κρίση όταν αυτοί αγόραζαν τις τράπεζές μας ή γίνονταν συνέταιροι. Ίσως να έχει έλθει η ώρα η κίνηση κεφαλαίου να γίνει και λίγο από μας προς αυτούς».
Καιρός λοιπόν οι αρμόδιοι στην Αθήνα να ξυπνήσουν. Ήδη, σε νησιά όπως η Κως, λίγα ακίνητα-φιλέτα ανήκουν πια σε Έλληνες και πολλά σε Τούρκους επιχειρηματίες... Και όσοι δεν αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο, ας σκεφτούν γιατί οι ξένοι δεν μπορούν να αγοράσουν γη στη Τουρκία.
Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]