Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο μεγαλύτερος εχθρός της χώρας είναι ο Έλληνας...

Το εμπόριο ανθρώπινης ελπίδας

γιγαντώνει το κέρδος του κεφαλαίου

Οι εχθροί της χώρας μας δεν είναι προ των πυλών είναι εντός των τειχών. Η ποιότητα διαβίωσης σε περιοχές Βικτώρια, Φωκίωνος Νέγρη, πεδίον Άρεως, Άγιος Παντελεήμων έχει πέσει κατακόρυφα. Έβλεπες τον κόσμο να κάνει αργά την βόλτα του, παιδιά να παίζουν στους δρόμους μέχρι αργά το βράδυ χωρίς οι γονείς τους να φοβούνται.
Με το άνοιγμα των συνόρων από εποχής Παπανδρέου με την Αλβανία και την είσοδο λαθρομεταναστών το 1991 η αναλογία Ελλήνων αλλοδαπών έγινε 1 προς 10 και σε πολλές περιοχές 1 προς 4. Οι νέοι μας γείτονες δεν σεβάστηκαν τις γειτονιές μας και τους παλιούς κατοίκους.
Μόνοι τους τις γκετοποίησαν και πλέον τις θεωρούν κράτος εν κράτει.
Με την δύση του ηλίου δεν τολμάει κανείς να βγει από το σπίτι του.
Τελικά, εχθρός της Ελλάδος δεν είναι ο Τούρκος, ο Σκοπιανός. Εχθρός της Ελλάδος είναι ο αδιάφορος Έλληνας, ο νεοέλληνας που ξεχνάει την Ιστορία του, αλλά και το προσωπικό του παρελθόν που ξεχνάει που γεννήθηκε την ταυτότητα των γονιών του, που έγραφε κατοικία Άγιος Παντελεήμων, Κυψέλη, Κολιάτσου κλπ.
Την δεκαετία του 1990 μετά το κύμα εισροής μεταναστών από τις χώρες του ανατολικού μπλόκ οι οποίοι ενσωματώνονται και συνεισφέρουν θετικά στην ελληνική οικονομία, σήμερα, αντιμετωπίζουμε την μαζική εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών από την Αφρική και Ασία, με την συνδρομή του επίσημου Τουρκικού κράτους που τους μεταφέρει ακόμη και με κρατικά πλοιάρια του λιμενικού σώματος. Όμως το ανησυχητικό είναι ότι όταν βασικός o μισθός είναι 17$ τον μήνα στο Αφγανιστάν ή εξίσου σε άλλες χώρες που βρίσκονται τα 2.000$ στο άτομο ή 3-5.000 για την οικογένεια; Υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο, κάποιοι πληρώνουν και με την συμμετοχή των Τούρκων προσπαθούν να αλλοιώσουν και διαβρώσουν την χώρα μας. Ποια είναι η αντίδραση, το ενδιαφέρον κυβέρνησης και αντιπολίτευσης; ΚΑΜΙΑ.
Λόγω ισχυρών πολιτισμικών και θρησκευτικών ιδιαιτεροτήτων, οι συγκεκριμένοι λαθρομετανάστες, είναι αδύνατο να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία. Παρόλο τον σεβασμό στη μουσουλμανική θρησκεία και στις παραδοσιακές σχέσεις φιλίας των Ελλήνων με τον Αραβικό κόσμο, εφόσον συνεχισθεί η σημερινή μαζική εισροή τους, σε 10 χρόνια, μαζί με τις πληθωρικές γεννήσεις τους θα ανέρχονται σε 4.000.000 και σε 20 χρόνια σε 9.000.000 άτομα. Δηλαδή θα έχουν υπερβεί αριθμητικά τον γερασμένο και συρρικούμενο ελληνογενή πληθυσμό.
Το διεθνές σύστημα στηρίχθηκε στην πρωτοκαθεδρία και παντοδυναμία των ΗΠΑ. Στο ανεξέλεγκτο άνοιγμα των διεθνών αγορών. Στην αποδυνάμωση των εθνικών κρατών. Με μαζική μεταφορά πληθυσμών από τη ανατολική Ευρώπη και την Αφρική, στη Δύση και μαζική μεταφορά θέσεων εργασίας από την Δύση στην Ασία.
Η πολυπολιτισμκή κοινωνία στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, λειτουργεί προς όφελος των ισχυρών κρατών και ειδικότερα των ΗΠΑ, όπου έχει διαφυλαχθεί συστηματικά η υπεροχή των Αγγλοσαξώνων με σύστημα της εθνολογικής ποσόστωσης εισροής μεταναστών.
Στην περιφέρεια της γης παρόμοιες πρακτικές μπορεί να οδηγήσουν στην εξαφάνιση των εθνών-κρατών, όπως έχει συμβεί με πολλά ιστορικά προηγούμενα.
Οι δυτικές κοινωνίες ανακαλύπτουν ξανά τις αρχές της εθνικής τους συγκρότησης και τον ρόλο του εθνικού κράτους. Μόνο κάποιοι ψευτοπροοδευτικοί δεν συνειδητοποίησαν ότι αυτό που βιώνουν μέχρι τώρα ως μεταμοντέρνα προοδευτικότητα, υπήρξε, μία φενάκη αδιέξοδη, απατηλή, και επικίνδυνη. Και αντιδημοκρατική, αφού καταργούσε την πηγή νομιμοποίησης της εξουσίας: το εθνικό - δημόσιο συμφέρον.
Αν, αυτό δεν το αντιληφθούμε, τότε υιοθετούμε την μελλοντική διάλυση της εθνολογικής και κοινωνικής μας συνοχής.
Σας αναφέρω σημεία από ομιλία του Αυστραλιανού πρωθυπουργού Kevin Rudd:
«Οι μετανάστες και όχι οι Αυστραλοί είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν». όπως και το «Αυτή είναι η χώρα μας, η γη μας και ο δικός μας τρόπος ζωής, και σας παραχωρήσαμε κάθε ευκαιρία να πάρετε μέρος και να απολαμβάνετε αυτόν τον τρόπο ζωής. Εάν δεν είστε ευτυχισμένοι εδώ, τότε φύγετε. Δεν σας αναγκάσαμε να έρθετε εδώ. Εσείς ζητήσατε να είστε εδώ. Επομένως, αποδεχθείτε την χώρα που σας καλοδέχθηκε».
Οι δουλέμποροι διακινητές των λαθρομεταναστών, εισπράττουν 2.000-3.000 το κεφάλι, όπως γράφεται για την διακίνηση του “εμπορεύματος”, οι ιδιοκτήτες των βρωμερών πολυκατοικιών–γκέτο, ενθυλακώνουν φοροδιαφεύγοντας 3-6 ευρώ την ημέρα ανά άτομο που αναλογούν σε 20-50.000 ευρώ τον μήνα, οι έμποροι ναρκωτικών και πορνείας, τους εντάσσουν στο εγκληματικό τους κύκλωμα.
Και οι “ιθαγενείς“ που διαμαρτύρονται χαρακτηρίζονται ρατσιστές.
Πολιτικοί που αυτοχαρακτηρίζονται προοδευτικοί και ακτιβιστές της αριστεράς υποστηρίζουν ότι για όλα φταίει ο ιμπεριαλισμός, κατηγορούν όσους διαμαρτύρονται για την άλωση της χώρας ως εθνικιστές και παραβλέπουν ότι το μεγαλύτερο θύμα σκόπιμα ή όχι, είναι η χώρα μας.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να επιβάλλει στην Τουρκία τη διακοπή της πρακτικής που ακολουθεί στο θέμα αυτό και ειδικότερα θα μπορούσε να θεωρηθεί ως εχθρική, αποσκοπούσα στην πληθυσμιακή διάβρωση της χώρας. Με την απειλή αναστολής των ενταξιακών διαδικασιών και άλλων κυρώσεων, ενώ η Interpol οφείλει να διαλύσει το κύκλωμα των δουλεμπόρων.
Ο νομάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός είχε προτείνει την δημιουργία ενός “Οργανισμού για τους Μετανάστες“ που θα αναλάβει την προσωρινή μετεγκατάστασης τους σε αξιοπρεπείς χώρους, μακριά από το κέντρο της πόλης και να τους επαναπροωθήσει στις χώρες τους με ναυλωμένα αεροπλάνα ή άλλα πρόσφορα μέσα.
Σε αντίθετη περίπτωση, σύντομα θα είναι πολύ αργά για να αντιστραφεί η παράδοση της χώρας στην ανομία, στο έγκλημα και σε βίαιες φυλετικές συγκρούσεις που θα υπονομεύσουν την όλη υπόσταση και κοινωνική συνοχή.
Στα επόμενα 20 χρόνια, η Ελλάδα θα έχει Βοσνιοποιηθεί και απλά... θα πάψει να υπάρχει...
Βλέπουμε με αγάπη και συμπάθεια όλους αυτούς τους ανθρώπους. Καταλαβαίνουμε την αγωνία τους. Τα βάσανα που έχουν περάσει. Και την προσπάθεια τους να φύγουν από την κόλαση. Καμία αντίρρηση να τους βοηθήσουμε. να τους στηρίξουμε. Να βρουν εργασία. Να νοιώσουν σίγουροι για το αύριο. Όμως με κάποιες προϋποθέσεις. Και όρους . Να έρθουν νόμιμα. Με χαρτιά ! Να ξέρουμε ποιοι είναι Να υπάρχει έλεγχος κι όχι ασυδοσία πού δημιουργεί την εγκληματικότητα. Όπως πρέπει σε κάθε ευνομούμενη χώρα. Όπως επήγαμε εμείς μετανάστες στην Αμερική, στην Αυστραλία, Καναδά Γερμανία, Αφρική.
Να δούμε όμως και πόσους μπορεί να θρέψει αυτή η χώρα. Να δώσει δουλειά, Να προστατευθεί το επίπεδο ζωής. Να μην οδηγήσει η παράνομη είσοδος μεταναστών σε αναρχία αλλά και σε ανεργία που τελικά θα την πληρώσουν οι γηγενείς.
Κυβέρνηση και αντιπολίτευση, δήμοι, συνδικαλιστές και φορείς του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και της κοινωνίας θα πρέπει να κάτσουν να συζητήσουν χωρίς λαϊκισμούς, και ποιος θα κάνει τον καλό χωρίς να του στοιχίζει τίποτα.
Πρέπει να υπάρξει ένας σχεδιασμός για τον αριθμό μεταναστών που μπορεί να δεχθεί η χώρα, πριν γίνουμε άνω -κάτω και ξένοι στον τόπο μας.
Πρέπει οι αλλοδαποί, να ενταχθούν στο δικό μας εκπαιδευτικό σύστημα και όχι εμείς να προσαρμοσθούμε στο δικό τους για να μη νοιώσουν άσχημα.
Πρέπει να ζητήσουμε από την ΕΕ ενίσχυση, για την διαφύλαξη των ανατολικών συνόρων μας από την καθημερινή εισροή λαθρομεταναστών.
Η οργή ξεχείλισε και η μεγάλη ανατροπή πλησιάζει. Ο χρόνος απέδειξε ότι οι ηγέτες μας δεν είναι ικανοί να οδηγήσουν σε κάθαρση ή να θυσιαστούν στο βωμό της. Δεν κατάφεραν να καβαλήσουν το κύμα της ιστορίας και αυτό τους έπνιξε. Θα πνίξει και εμάς...
Σπύρος Σουσάνης

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. kala leei o filos tou blog! ante kai pare ton peoulo na hsuxasoume ligaki apo tin axrhstia sas koproskila tou kerata....oxi pws ta kainourgia (kala tropos tou legein etsi...?) lamogia 8a ta pane kalutera.! ou kala, exoune na fane kai autoi giaourtia pou 8a paei sunnefo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταπληκτικο αρθρο,ελπιζω εστω και την υστατη στιγμη να το εμπεδωσει και ο Γιωργακης για να μην ξεφτυλιστει και φυγει νυχτα οπως ο Κωστακης.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από σήμερα όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες θα είναι αδέρφια μας, Έλληνες με τη συνοχή του πασόκου.
    Καλώς ορίσατε μια νέα αρχή για την Ελλάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΑΛΩΩ! ! !
    Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΛΩ, ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΓΕΝΗΤΣΑΡΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θά ήθελα νά θέσω μερικά ερωτήματα:
    1ον.Γιατί πρέπει νά δεχθώ μετανάστες,έστω καί νόμιμα;Εχουμε βιομηχανίες;είμαστε ποτέ αποικιοκράτες καί τό χρωστάμε;Αν όμως έστω κάπου χρειαζόμαστε,τότε νά έρθουν ΟΣΟΙ χρειάζονται,ΕΚΕΙ πού χρειάζονται,γιά ΟΣΟ χρόνο χρειάζονται,νά έχουν πλήρη ανθρώπινα δικαιώματα καί ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ,καί νά είναιΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.Από τούς μουσουλμάνους έχουμε υποφέρει καί δέν τό ξεχνάμε μέ τίποτα,εκτός τού γεγονότος ότι έχουν άλλη κουλτούρα καί έχουν
    μιά πολύ επιθετική θρησκεία.
    2ον.Γιατί τούς λυπάσθαι;εφ'όσον έχουν πετάξει τά χαρτιά τους καί δηλώνουν ό,τι θέλουν ή ό,τι τούς έχουν δασκαλέψει,γιατί νά μήν έχουν έλθει ΟΛΟΙ οί τού ποινικού δικαίου τής κάθε ασιατικής χώρας;Αυτοί πού λένε ότι θά τούς βάλουν φυλακή ή θά τούς φονεύσουν άν τούς απελάσουμε,πώς γνωρίζεται άν ή φυλακή ή ή εκτελεσι δέν αφορά ποινικά;Αλλωστε,αυτοί πού τούς φέρνουν (γιατί αυτό είναι σχέδιο αφανισμού τού Ελληνισμού,ας μή τό κρύβουμε)τέτοιους θέλουν νά φέρουν,δηλ. κατακάθια.Ακόμα καί άν τούς λυπόμουν,δέν θά έκανα τήν χώρα μου ,φιλανθρωπικό ίδρυμα,τήν στιγμή πού έχω τόσους συνέλληνες νά υποφέρουν.
    Μία πολύ σοφή φράσι τού Oscar Wilde λέει:Charity begins at home".
    Εύχομαι ό,τι καλλίτερο στόν νέο Πρωθυπουργό,αλλά άν δέν κρατήση ΜΟΝΟ τούς μετανάστες πού χρειάζονται ΟΠΟΥ χρειάζονται καί ΑΝ χρειάζονται χωρίς πολιτικά δικαιώματα καίιθαγένειες, τότε θά πω στήν γλώσσα του..he will live to regret it...
    Υ.Γ
    Καί γιά νά εξηγούμεθα,νόμιμοι μετανάστες δέν υπάρχουν.ΟΛΟΙ μπήκαν παράνομα στήν χώρα καί νομιμοποιήθησαν αργότερα μέ νόμους παράνομους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]