Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κλείστε τα κανάλια και μην διαβάζετε τον Τύπο

Η εθνική διάλυση πρωταρχικός τους στόχος

Το πολιτικό παιχνίδι είναι προδιαγεγραμμένο και τα χαρτιά σημαδεμένα. Τα ΜΜΕ «ξερνούν» πηχτά κύματα παραπολιτικής παραπληροφόρησης και ασύστολων ψευδών. Τέτοιος αποπροσανατολιστικός εμπαιγμός του ελληνικού λαού, ίσως, να μην έχει ιστορικό προηγούμενο.
Μια σκανδαλωδώς κατευθυνόμενη και διατεταγμένη παραπολιτική φιλολογία. Με ορατότατο στόχο: Τη πλύση εγκεφάλου για το σπρώξιμο του Γιώργου Παπανδρέου στην κυβέρνηση, τη βατερλοποίηση του Κώστα Καραμανλή και την άνοδο της Ντόρας.
Μόνο η τυφλοί και οι φανατικοί των κομματικών στρατών δεν το βλέπουν.
Δυστυχώς έχουμε και πολλούς τυφλούς και πολλούς κομματικά αγκυλωμένους…
Έτσι, μάλλον, οι επελαύνοντες «νταβάδες» θα πραγματοποιήσουν την πρώτη, καθοριστική, φάση των σχεδίων τους: Το Βατερλό Καραμανλή και την αυτοδυναμία του Γιωργάκη…
Γι’ αυτό όλος ο χορός της δημοσιογραφικής διαπλοκής και των τηλεοπτικών «μπράβων» περιστρέφεται γύρω από τα «Οικονομικά», γύρω από τις παρλαπίπες του Γ.Π. στη Θεσσαλονίκη, τις οποίες (παρλαπίπες) όχι μόνο εξωραϊζουν, αλλά και τις πλασάρουν σαν διαφορετική, πιο «δημοκρατική», οικονομική επιλογή από αυτή της Ν.Δ.
Φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη εκλογική μάζα «χρήσιμων ηλιθίων» για να λέγονται τέτοια παραμύθια και τόσες υποσχέσεις από τους φρικώδεις μηχανισμούς της παραπληροφόρησης και τους ποικίλους πολιτικάντηδες.
Φαίνεται ότι θεωρούν τον ελληνικό λαό παντελώς ηλίθιο με το να κάθονται να «στήνουν» πασαρέλες κοκορομαχιών πάνω στην οικονομική πολιτική, όταν αυτή καθορίζεται ΑΥΣΤΗΡΑ και χωρίς ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ από το Διευθυντήριο των Βρυξελλών.
Όταν είσαι χειροπόδαρα δεμένος από την Ε.Ε. δεν μπορείς να μιλάς, και μάλιστα στο μέσον μια βαθύτατης καπιταλιστικής κρίσης, για διαφορετική πολιτική από αυτή που καθορίζει, επιβάλλει και ελέγχει το Διευθυντήριο των πολυεθνικών.
Το έχουμε ξαναγράψει: Το διακύβευμα αυτών των εκλογών δεν είναι η οικονομία: οποιαδήποτε κυβέρνηση και αν βγει από τις κάλπες, ακόμα και το ΚΚΕ, δεν μπορεί να χαράξει ΚΑΜΙΑ άλλη οικονομική πολιτική από αυτή που προστάζει η Ε.Ε.
Πρέπει να ανατρέψεις αυτή την αιχμαλωσία. Και αυτό δεν γίνεται με καμία κάλπη. Απαιτεί επαναστατική ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης. Και αυτή προϋποθέτει ισχυρό, συνειδητό και οργανωμένο λαϊκό κίνημα που δεν υπάρχει…
Εξάλλου αυτό το ζήτημα το έκανε ολοκάθαρο και Αλμούνια:
«Οι πολιτικοί ηγέτες και τα κόμματα στην Ελλάδα γνωρίζουν πλήρως την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας», υπογράμμισε ο αρμόδιος Επίτροπος της Ε.Ε. Χοακίν Αλμούνια, υπενθυμίζοντας πως η νέα ελληνική κυβέρνηση, όποια και αν είναι, θα πρέπει στις 24 Οκτωβρίου να ενημερώσει την Επιτροπή για τα μέτρα που έχει υιοθετήσει η Ελλάδα, σύμφωνα με τις συστάσεις της Επιτροπής και του Ecofin»!!!
Και, όμως, οι «νταβάδες» και τα «παπαγαλάκια» τους περιστρέφονται μόνο γύρω από αυτό και παραφιλολογούν πάνω στα ψεύδη και τη δημαγωγία του ΠΑΣΟΚ.
Φυσικά αυτό δεν είναι τυχαίο:
α) Εύκολα παρασύρεις τα εκλογικά κορόιδα, δηλαδή τη μάζα των «χρήσιμων ηλιθίων» που στενάζει και καταστρέφεται οικονομικά. Εμπορεύεσαι την απελπισία της και την οδηγείς εκεί που θέλεις, ελπίζοντας αφελώς, αυτή η μάζα, σε κάτι καλύτερο…
β) Έξω όμως από αυτή την οργανωμένη παραπλάνηση, πετυχαίνεις και κάτι άλλο: Εξαφανίζεις τα εθνικά ζητήματα και τους εφιάλτες που έρχονται.
Να, γιατί, ΟΥΔΕΙΣ ρωτάει τους πολιτικούς πάνω σε αυτά τα μεγάλα εθνικά θέματα και να, γιατί, κανένας πολιτικός απατεώνας δεν τα θίγει…
Εδώ προωθείται η ΠΟΛΙΤΙΚΗ διάλυση της Ελλάδας και ουδείς μιλάει…
ΟΠΩΣ έχουμε αναπτύξει στα προηγούμενα κείμενά μας, το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι τα «εθνικά ζητήματα».
Αυτή είναι η βάση σήμερα.
Όταν διαλυθούμε εθνικά ΚΑΝΕΝΑΣ αγώνας για Οικονομία και Κοινωνία δεν μπορεί να γίνει.
Το κοινωνικό ζήτημα, σήμερα, έχει ως αιχμή το ΕΘΝΙΚΟ.
Η «εθνική» διάλυση, διαλύει κάθε ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΑΓΩΝΑ, κάθε δυνατότητα κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών διεκδικήσεων.
Η «αριστερά» σβήνει, ακριβώς γιατί υπονομεύει το εθνικό έδαφος, πάνω στο οποίο είναι συγκροτημένες οι αρθρώσεις της κοινωνικής και πολιτικής πάλης: Οι αρθρώσεις των λαϊκών κινημάτων…
Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. Ωραία, Εθνικά και δυνατά, βασικά έχεις δίκαιο σχεδόν σε όλα, αλλά για πες μου όταν ο χριστόδουλους έσπρωχνε τον Καραμανλή στην εξουσία και εσείς όλοι οι θρισκοπλικτοι με τις ντουντούκες ζητοκραυγάζατε νικήσαμε! ήταν καλά?

    Τώρα είναι η σειρά τον άλλον να ζητωκραυγάζουν θα νικήσουμε! Όλοι αυτοί λοιπόν και πάνω από όλα η εκκλησία θεωρεί τον ελληνικό παντελώς ηλίθιο και έχουν δίκαιο!

    Για μένα και εσύ είσαι ένα μέρος του προβλήματος, γιατί? Γιατί στο προηγούμενο σου άρθρο γράφεις το τι είπε ο Παΐσιος για τα ελληνοτουρκικά! Ποιος? ο Παΐσιος! Και ποιος είναι αυτός ο κύριος?

    Δεν έχετε ντροπή επάνω σας, η αυτοκριτική για σας είναι μια λέξη άγνωστη, πάντα φταίνε οι άλλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΤΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ, ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ" "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΑΓΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Zanglos: Διάβαζε σε παρακαλώ πολύ ποιός γράφει τι... τα ιστολόγια είναι χώρος διαλόγου... Το αν αναδημοσιεύω ένα κείμενο δεν πάει να πει οτι το έχω γράψει εγώ... Και φυσικά δεν έχω γράψει εγώ ούτε αυτά που είπε ο Παΐσιος. Αναδημοσίευση έκανα και με σχετική εισαγωγή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς ο 8:22 έχει το πρόβλημα του να νομίζει ότι είναι κάποιος σπουδαίος. Ας γνωρίζει όμως ότι ο π. Παϊσιος είναι είδη σε αγιογραφίες μέσα σε ναούς. Σχετικά με το ποιός θα θυμάται μετά από 30-40 χρόνια τον Γιωργάκη, τον Κωστάκη κλπ, ίσως μόνο οι πολύ μελετηροί της ιστορίας. Ας μή γίνονται λοιπόν τέτοια σχόλια.
    Η εκκλησία δεν έχει ανάγκη κανέναν από εμάς. Εμείς έχουμε ανάγκη την εκκλησία. Η εκκλησία θα είναι στους αιώνες, 'και άδου πύλαι ου κατισχύσουσιν αυτής'. Είδαμε τα αποτέλεσματα των διωγμών ακόμη και πρόσφατα στη διαλυμένη πλέον σοβιετική ένωση. Πάλι η εκκλησία είναι δυνατή. Και ας δημαγωγεί ο κάθε πολιτικός ή δημοσιογράφος για την περιουσία της. Ούτε αυτή την έχει ανάγκη.
    Πιστεύω ότι όσος πόλεμος και να γίνεται πάλι ο λαός εμπιστεύεται περισσότερο την εκκλησία σαν θεσμό από όσο το κράτος και γιαυτό δωρίζει στην εκκλησία και όχι στο κράτος. Χωρίς να υποστηρίζει κανείς ότι στην εκκλησία υπάρχουν μόνο άγιοι και άγγελοι, η εκκλησία είναι η ελπίδα μας.

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θεμα ομως ειναι οτι παμε κατα διαολου σαν χωρα και ο τζεφρι δεν πυθει κανεναν οτι θα δουλεψει για το συμφερων των ελληνων πολιτων.Αν μπορει καποιος να μου απαντησει πως ειναι δυνατων πακηστανος να μιλαει σαν υποψηφιος του πασοκ,και εμεις 11.000.000.ελληνες του εξωτερικου να μην μπορουμε να ψηφισουμε στις χωρες που μενουμε και εργαζωμαστε,μπορει να μου εξηγειση ο κυριος παπανδρεου γιατι ψηφισε κατα του νομοσχεδιου για την ψηφο των αποδημων ελληνων,ειναι ντροπη ,εξοστρακισμος μονο αυτο του αξιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς τον blogger Zanglos,

    εσυ και ενας αλλος blogger που εβριζε το Βυζαντιο, (αν θυμαμαι καλα λεγεται Πλατων Πισατιδης), εχετε βαλει σκοπο να σπειρετε την διχονοια μεταξυ των Ελληνων!!
    Δικαιωμα σας να εχετε οποιες πεποιθησεις θελετε.
    Αλλα δεν εχετε το δικαιωμα να προπαγανδιζετε!!!
    Οσο για την "αυτοκριτικη",επειδη δεν εχετε κανει την δικη σας, σας συνιστω να σταματησετε τις ΕΜΜΟΝΕΣ και ας μελετησετε την ελληνικη ιστορια στην ολοτητα της και οχι αποσπασματικα!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την χωρα μας, η εφησυχαστική μπουρδολογία του κάθε παΐσιου είναι επικίνδυνη και εξωπραγματική.

    Αν ο παΐσιος είναι σε αγιογραφίες δεν με παραξενεύει, και ο Μέγας Θεοδόσιος και ο Μέγας Κωνσταντίνος είναι, οι μεγαλύτεροι σφαγείς Ελλήνων. Το βυζάντιο ήταν κατοχή σε χειρότερη μορφή και από την τουρκοκρατία.

    Μετάφραση από ένα χωρίο τις P.Δ.:
    «Διότι σε τέντωσα Ιούδα για τον εαυτό μου ως τόξο και σαν σπαθί μαχητού και (θα) εξεγείρω τα τέκνα σου Σιών, κατά των τεκνών των Ελλήνων και ο Κύριος θα πέσει πάνω τους σαν κεραυνού βολίδα. Ο Κύριος σαλπίζοντας θα πορευθεί απειλητικά εναντίον τους. Ο Κύριος θα βοηθήσει αυτούς (τα τεκνά της Σιών) και θα καταναλώσουν και θα θάψουν (τους Έλληνες) κάτω από λίθους σφενδόνης και σαν οίνο θα τους καταπιούν». Ζαχαρίας 9.13-15.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς τον blogger Zanglos,

    Τελικα αποδεικνυεσαι χειροτερος απο τον Πισατιδη!!
    Δεν μπορεις να ερμηνευεις την ιστορικη πραγματικοτητα μεσω ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ενεργειων απο ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ανθρωπους σε μια ΟΡΙΣΜΕΝΗ
    συγκεκριμενη περιοδο!!!

    Αυτο λεγεται ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!

    Το μεγεθος του φανατισμου σου και των εμμονων σου αποδεικνυεται απο την απιστευτη σου δηλωση:
    "Το βυζάντιο ήταν κατοχή σε χειρότερη μορφή και από την τουρκοκρατία."
    Μηπως να στειλουμε ευχαριστηρια επιστολη στον Ερντογαν για την αρωγη των Οθωμανων, ετσι ωστε να ικανοποιησουμε τον ψευτοεγωισμο σου????????

    ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝ, ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ!!!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε προτείνω αντί τον Ερτογάν, να μελετήσεις την P.D. και την "Ελληνική Νομαρχία" για να μάθεις την αλήθεια, αν έχεις κάκαλα. Διαφορετικά συνέχισε τις μετάνοιες προς jerusalem μεριά.

    ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς τον blogger Zanglos,

    ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ!!!!
    Δεν το περιμενα αλλωστε!!!
    Εισαι ο τελευταιος που θα μου προτεινει τι να μελετησω!!
    Ειναι θλιβερο να υβριζονται προγονοι μας, οι οποιοι εδωσαν και την τελευταια σταγονα του αιματος τους για να μην παραδωθει το Βυζαντιο στους αξεστους Οθωμανους!!!

    "Ελληνες ειμαστε κατα το γενος και την παιδεια" δια στοματος Πληθωνος Γεμιστου,ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!
    Σου λεει τιποτα??
    Ο Κωνσταντινος Παλαιολογος πεφτοντας μαχομενος,ειπε
    "αποθανετω η ψυχη μου μετα των ΑΛΛΟΦΥΛΛΩΝ"!!

    Η ελευση του Χριστιανισμου δεν αποτελει το τελος της συνεχειας του Ελληνισμου, παρα το βαρος των στοιχειων εβραϊκης κοσμοθεωρησης που εισηγαγε!!
    Η δυτικη Ρωμη τα τελευταια 150 χρονια της υπαρξης της ηταν χριστιανικη, αλλα κανενας ιστορικος δεν διαννοηθηκε να αμφισβητησει για τον λογο αυτο οτι η Ρωμη παρεμεινε Ρωμη!!
    Ομοιως οι Γοτθοι και οι Βανδαλοι που κατελυσαν την Ρωμη ησαν Χριστιανοι, χωρις αυτο ομως να σημαινει οτι επαυσαν να ειναι Γοτθοι και Βανδαλοι.
    Οι Σαξονες ηταν το τελευταιο γερμανικο φυλλο που εκχριστιανιστηκε απο τους Χριστιανους Φραγκους, αλλα δεν επαυσαν να υπαρχουν οι Σαξονες βεβαιως σημερα οπως και η χωρα τους Σαξονια(Sachsen)ως κρατιδιο της ομοσπονδιακης Γερμανιας.
    Αν δεν εχουμε την δυσκολια να αναγνωρισουμε οτι οι εκχριστιανισμενοι Γερμανοι παραμενουν Γερμανοι,τοτε δεν υπαρχει λογος να αμφισβητηθει οτι οι εκχριστιανισθεντες Ελληνες παραμενουν Ελληνες!!!
    Αν οι Ελληνες παψουν να υπαρχουν, δεν θα φταιει ο Χριστιανισμος, αλλα η απαρνηση του εαυτου τους μεσω του "νεοταξιτικου" καθεστωτος.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]