Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ήττα των μπαχαλάκηδων αναρχοαριστεροειδών σήμερα στον Άγιο Παντελεήμονα

Έτρεχαν να σωθούν οι μπαχαλάκηδες

Μετά από προγραμματισμένη συνάντηση που είχαν στην Ομόνοια, στις 7 το απόγευμα, τα γνωστά παιδιά (που πλέον δεν φοράνε κουκούλες, επειδή έχει ζέστη), αποφάσισαν να κινηθούν προς τον Άγιο Παντελεήμονα, αφού σχημάτισαν μία ικανότατη, σε πλήθος, ομάδα επίθεσης.
Σκοπός των ταραγμένων εγκεφάλων τους ήταν η σκληρή επίθεση κατά των κατοίκων της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα, οι οποίοι όμως τους περίμεναν και τους υποδέχτηκαν με πολύ μεγάλη «χαρά».
Εκατόν πενήντα περίπου κάτοικοι επιτέθηκαν στους αναρχομπαχαλάκηδες και τους έτρεψαν σε φυγή, κυνηγώντας τους μέχρι την 3ης Σεπτεμβρίου και σταμάτησαν μόνο όταν επενέβησαν τα ΜΑΤ, που έριξαν δακρυγόνα εναντίον των κατοίκων, προκειμένου να προστατεύσουν τα παιδάκια της Εκάλης από την οργή των μεροκαματιάρηδων και των εργαζομένων των 700€!!!
Η αστυνομία, εκτελώντας σαφείς εντολές, προστάτευσε αυτούς που επιτέθηκαν και τράπηκαν γρήγορα σε φυγή και που σαν κυνηγημένα σκυλιά έτρεχαν στους δρόμους της Αθήνας, για να ξεφύγουν από την οργή του λαού, των πολιτών της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα.
Η ΗΤΤΑ που γνώρισε σήμερα το απόγευμα ο χώρος των εραστών του χάους, ήταν ενδεικτική και σήμερα ουσιαστικά αποδείχθηκε πως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Άσχετα με το ότι τα ΜΜΕ θα φωνασκούν από αύριο πως «φασίστες», «ακροδεξιοί» και διάφορα «σχήματα της Χρυσής Αυγής» επιτέθηκαν στους «αντιρατσιστές» προστατευόμενους των μεγαλοεργολάβων, η Αθήνα από σήμερα γνωρίζει πως έχει φτάσει πια η αρχή του τέλους για όλους εκείνους που επιθυμούν να επιβάλουν την αδικία εις βάρος των Ελλήνων πολιτών.
Δυστυχώς, για κάποιους, τα ψέματα τελείωσαν… Και ο νοών νοείτω…
Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. δεν ειναι αναρχομπαχαλακηδες και μην τους χαιδευετε...
    ειναι το παρακρατος της αριστερας,ο καρκινος του μαρξιστοκομμουνισμου,η κοκκινη πανουκλα, τα τσιρακια του καπιταλισμου και του πολυεθνικου κεφαλαιου, οι ψυχοπαθεις σοβιετ εγκληματιες, οι σχιζοφρενεις μπολσεβικοι δολοφονοι που ονειρευονται σφαγες εκατομυριων ελληνων,ειναι σταλινικα αποβρασματα που σκοπος της ζωης τους ειναι η επανασταση των μπολσεβικων και πως θα στρεψουν εκατομυρια ξενους για να σφαζουν τους κακους ελληνες αστους,οσους δεν ειναι αριστεροι.
    τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα.
    πρεπει οι εθνικολαικες δυναμεις να τους εξοντωσουμε ολους αλυπητα εν αναγκη μεσω ενος νεου εμφυλιου,πριν μας εξοντωσουν αυτοι...
    παλι αυτοι ειχαν την πρωτοβουλια των κινησεων και ηταν επιτιθεμενοι και παλι οι ελληνες ηταν αμυνομενοι.
    θα πρεπει οι ελληνες να επιτεθουν επιτελους πρωτοι και να τους καψουν μεστα εξαρχεια ζωντανους σαν τα ποντικια,να τους σφαξουν και να τους παλουκωσουν χωρις κανενα ελεος...
    μερικες εκατονταδες χιλιαδες ειναι σε ολη την ελλαδα μονο. θα τα καταφερουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρεπει να κατανοησουμε οτι αλλο πραγμα οι αναρχικοι και αλλο οι κομμουνιστες.Τα συγκεκριμενα παρασιτα ειναι κομματι του ΣΥΡΙΖΑ απο μαρτυριες κατοικων τοσο στην Αθηνα οσο και στην Πατρα.
    Η αναρχια καταργει το κρατος, ενω ο κομμουνισμος το αποθεωνει.
    Οι αναρχικοι αρνουνται την εξουσια, ενω οι κομμουνιστες εγκαθιδρυουν την πιο απολυτη εξουσια της ιστοριας.
    Ο ατομικος ανθρωπος ειναι το παν για την αναρχια,ενω οι κομμουνιστες ειναι ομαδισμενοι μαζανθρωποι.
    Υπαρχει τρομακτικη διαφορα αντιληψεων και ιδεολογιας, παρολο που οι μεθοδοι "επαναστατικης" βιας ειναι τρομοκρατικες και εγκληματικες.
    Δυστυχως τα ΜΜΕ δεν αποτυπωνουν την κοινη γνωμη , αλλα προσπαθουν να την διαμορφωσουν (προσηλυτισουν).
    Η υποκρισια εχει και τα ορια της.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο:”το ΚΚΕ επίσημα κείμενα τόμος 2ος 1925-1928 ”. εκδ. ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ 1974.
    (σελ.564,576,579,586)

    Μανιφέστο του 4ου συνεδρίου του ΚΚΕ (10-15 Δεκεμβρίου 1928)
    Ριζοσπάστης 16 Δεκεμβρίου 1928.
    Κομμουνιστική επιθεώρηση Ιανουάριος 1929.

    Πρός τίς Καταπιεζόμενες εθνότητες Μακεδονίας καί Θράκης!
    —————————————————————————-
    Η ελληνική μπουρζουαζία καθώς καί οί πάτρωνες της αγγλογάλλοι ιμπεριαλιστές, σάς κρατάνε κάτω απ’ τόν απαίσιο ζυγό
    τής εθνικής υποδούλωσης καί καταπίεσης στή Μακεδονία, στή Θράκη καί αλλού.

    Η καθημερινή σας υπεράσπιση, ή πάλη γιά τήν εθνική σας ανεξαρτησία, γιά τήν ενιαία ανεξάρτητη Μακεδονία καί Θράκη,
    είνε αγώνας πού μόνο μαζί μέ τήν εργατιά, μπορεί νάχει αποτελέσμα τήν απελευθέρωση σας από τό ζυγό τής εθνικής καταπίεσης,
    μέ επικεφαλής τά κομμουνιστικά κόμματα τής Βαλκανικής.

    Ο αγώνας αυτός είνε κοινός μέ τόν αγώνα τών εργατών καί τών καταπιεζόμενων εθνοτήτων, γιά τήν ανεξαρτησία τής Μακεδονίας
    καί Θράκης, γιά τή Βαλκανική σοβιετική ομοσπονδία.

    Παλεύουμε γιά κυβέρνηση τών εργατών καί αγροτών τής ελλάδος.
    Ενιαία καί ανεξάρτητη Μακεδονία καί Θράκη.
    Βαλκανική σοβιετική ομοσπονδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ό,τι θέλετε λέτε παιδιά.
    Καμία σχέση με την πραγματικότητα.
    Ούτε καν υποπτεύεστε το μέγεθος και την πολυπλοκότητα του προβλήματος.
    Χρησιμοποιείτε το πρόβλημα ως ευκαιρία για εκτόνωση.
    Κάνετε κόντρες ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ - στην πλάτη της Αθήνας - με τους ιδεολογικά αντίθετους ενώ τα προβλήματα ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ε και θα λυσεις εσυ τα προβληματα συζητωντας μεσα απτο ιντερνετ και με διαλογους?
    η μονη λυση ειναι το τσακισμα του καρκινου της αριστερας και προοδου και η ολοσχερης εξοντωση τους.
    αλλιως ελλας τελος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ με το προηγούμενο σχόλιο (Ιούλιος 2009 12:31 μμ).

    Η αριστερά πρέπει να εξοντωθεί καεί τσακιστεί διαλυθεί εξοστρακιστεί καταργηθεί απαγορευτεί μακελευτεί εξοβελιστεί και τα μέλη της να μετατραπούν σε ΣΑΠΟΥΝΙ !

    ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. OLO MALAKIES LETE FASISTAKIA, AS MIN ITAN OI MPATSOI KAI THA BLEPAME POIOS THA ETREXE STO TELOS. OUTE 30 ATOMA DEN ISASTAN. EPITELOUS PEITE KAI KAMIA ALITHEIA, DEN BLAPTEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε όμορφε, αφού ήταν μόνο 30, εσείς γιατί αρχίσατε να τρέχετε και μπήκαν στην μέση οι αστυνομικοί για να σας γλυτώσουν; Γιατί το "τσούρμο" σας έτρεχε να φύγει από την περιοχή και δεν έτρεχε για να μπει στην περιοχή... Χάσατε το GPS ή είδατε ότι κάποιοι κάτοικοι ήταν έτοιμοι να σας σκίσουν στα δύο έτσι και σας έπιαναν στα χέρια τους; Μέχρι και στο στρατηγείο σας ρε πανίβλακα παραδέχθηκαν την ήττα σας και το τσάκισμα που φάγατε και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέους σχεδιασμούς και κινήσεις... Αλλά, τι λέω... Εσύ μάλλον έπινες φρέντο εκείνη την ώρα και δεν ήξερες ότι η φάπα έπεφτε σύννεφο στα συντρόφια σου τους άπλυτους... Τουλάχιστον, να ενημερώνεσαι ρε κοπελιά πριν να γράψεις κάτι... τουλάχιστον να ενημερώνεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικά δεν έχω καταλάβει ρε παιδιά, ποιοί ήταν οι πεισσότερο μάγκες οι αριστεροί μαλάκες ή οι δεξιοί [ φασίζοντες :-) ]μαλάκες.

    Πάνω στην απελπισία των άλλων οι 'μάγκες' πέζαιτε της ψ... σας το χαβά ! Ξυπνάτε !

    Αυτή η ηλίθια νοοτροπία του ποιός είναι ο ποιό 'μάγκας' μας οδήγησε στο '22, τους επίστρατους, τον εμφύλιο, τα ξερονήσια ... δεν έχετε καταλάβει τίποτα ακόμα ; δεν σας είπανε κάτι οι πατεράδες σας ;

    Ντροπή σας ρε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. MEGALE IMOUN STIN POREIA KAI MALISTA STIN PISO PERIFROURISI. DIL. THES NA MAS PEIS OTI ,AS BALOUME 100 AFOU SOU ARESEI TO NOUMERO, ETREXAN 3000, ANTE 2500 KOSMO? THES NA PEIS POS AN DEN ITAN OI MPATSOI NA EPITETHOUN DEUTEROLEPTA META TO PESIMO POU KANATE (KAI FUSIKA APOTHITHIKE) AFOU AN ISOUN EKEI THA EBLEPES TO MPROSTINO KOMMATI TIS POREIAS NA ERXETAI KATAPANO SAS META TIN EPITHESI SAS.PISTEUEIS OTI THA EIXE TIN IDIA KATALIXEI? DES TO LOGIKA 300 ME 2500 XORIS MPATOUS,MONO TRELOS THA PISTEUE KATI TETOIO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]