Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δηλώσεις Μιλόσοσκι για την επίμαχη πτήση

Μαθήματα δημοκρατίας!!!

Ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι, κληθείς να σχολιάσει την απόφαση των Ελληνικών αρχών να επιτρέψουν -κατ΄εξαίρεση- την προσγείωση στην Κέρκυρα αεροσκάφους από την ΠΓΔΜ με τα διακριτικά "MKD", προκειμένου αυτός να συμμετάσχει στην επικείμενη σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών του ΟΑΣΕ και τις σχετικές αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν, ανέφερε ότι η άδεια για να μεταβεί η «μακεδονική αντιπροσωπεία» στην Κέρκυρα, είναι κάτι το φυσιολογικό που θα έκανε κάθε φυσιολογική χώρα.
«Η ελευθερία της διακίνησης αποτελεί βασικό δικαίωμα στο οποίο εδράζεται η σημερινή σύγχρονη δημοκρατία και θεωρώ ότι η άδεια για να μεταβεί η μακεδονική αντιπροσωπεία στην υπουργική διάσκεψη στην Κέρκυρα είναι κάτι το φυσιολογικό που θα έπραττε κάθε φυσιολογικό κράτος», ανέφερε ο κ. Μιλόσοσκι.
Σε ερώτηση πώς σχολιάζει την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ το οποίο έκανε λόγο για «επικίνδυνο προηγούμενο», ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ είπε ότι «το ζήτημα που αποκαλούμε αμοιβαία και ελεύθερη επικοινωνία δεν πρέπει να εκτιμάται ως αντιφατικό από εκείνους που δηλώνουν δημοκράτες».
Τα μαθήματα δημοκρατίας που παρέδωσε ο κύριος Μιλόσοσκι, φυσικά είναι απόρροια της μη κατανόησης της σοβαρότητας του θέματος από την κυρία Μπακογιάννη, η οποία συνεχίζει...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Η λύκαινα που φυλάγη τα πρόβατα σε πιό μαντρί είναι????????
    Τον τσοπάνο άραγε πώς των λένε????????????
    Ο παππούς λύκος πότε θα μας αφήση χρόνους????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να θεωρουμαστε φυσιολογικος και δημοκρατικος λαος πρεπει να επιτρεπουμε σε παραχαρακτες και κλεφτες της Ιστοριας να εισερχονται στην χωρα μας οπως θελουν αυτοι, διαφορετικα εχουμε φασιζουσες αντιληψεις.
    Φωναζει ο κλεφτης για να φοβαται ο νοικοκυρης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]