Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι πολιτικοί ανακάλυψαν την λαθρομετανάστευση!

Υποκριτές, δειλοί και ανθρωπάκια…

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης εδώ και πάρα πολύ καιρό είχε εντοπισθεί και καθημερινά οι ηλεκτρονικοί πολίτες, τα ιστολόγια και οι αναγνώστες τους συζητούσαν το τεράστιο θέμα, που όμως η κυβέρνηση δεν έβλεπε!
Όποτε γινόταν αναφορές στο συγκεκριμένο θέμα, γινόταν στόχος των προοδευτικών και των αριστεροκουλτουριάρηδων γινόταν ο εκφραστής απόψεων και γεγονότων που μαρτυρούσαν τον υπαρκτό κίνδυνο. Οι χαρακτηρισμοί (συνήθης τακτική των καμένων εγκεφάλων, που ελλείψει επιχειρηματολογίας αρκούνται πάντα στους μειωτικούς χαρακτηρισμούς στην απαξίωση) περί γραφικών, φασιστών, τραμπούκων κ.α. έδιναν και έπαιρναν στα «δημοσιογραφικά τραπέζια».
Το ζήτημα όμως ξέφυγε και κανείς προοδευτικός δεν μπορούσε να υπερασπιστεί τις ανθελληνικές του θέσεις, όταν οι φονταμελιστές λαθρομετανάστες ξεχύθηκαν στους δρόμους της Αθήνας, για να διαμαρτυρηθούν για ένα σκισμένο Κοράνι (που τελικά δεν ήταν Κοράνι), καίγοντας περιουσίες Ελλήνων πολιτών και απειλώντας την ασφάλεια της πόλης των Αθηνών. Τότε είναι που έπεσαν οι μάσκες και τα κροκοδείλια δάκρυα έπαψαν να τρέχουν από τα μάτια των εκμεταλλευτών αυτών των ανθρώπων που ήρθαν στη χώρα μας ακολουθώντας το δρόμο προς την ελπίδα, ελπίζοντας πως θα περάσουν σε κάποια Ευρωπαϊκή χώρα για να ζήσουν σαν άνθρωποι τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδιά τους… Φρούδες ελπίδες… κι αυτό γιατί κάποιοι ιδεολόγοι είχαν ήδη φροντίσει να τους κρατήσουν εγκλωβισμένους σε έναν τόπο που δεν άντεχε να φιλοξενήσει και να ενσωματώσει έναν τόσο μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών…
Διάβασα σήμερα πως «οι πρόσφυγες δεν είναι απρόσωπες στατιστικές» και συμφωνώ απολύτως! Είναι άνθρωποι κυνηγημένοι, ταλαιπωρημένοι και «κάποιοι» τους μεταχειρίζονται για να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους (είτε για εμπόριο ναρκωτικών, είτε για πορνεία, είτε για οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια) δαπανώντας ελάχιστα χρήματα και καλύπτοντας τις αισχρές τους ανάγκες. Οι λαθρομετανάστες αξίζουν κάτι καλύτερο από το να πετάγονται στις άκρες των δρόμων και να προσπαθούν να επιζήσουν στις ζούγκλες των πόλεων, όπως είναι η Αθήνα.
Όμως, από την άλλη, οι πολίτες αυτής της χώρας που λέγεται Ελλάδα, δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται ως ινδιάνοι προς εξαφάνιση!!! Δεν είναι δυνατόν η κρατική και η ό,ποια κομματική μέριμνα να είναι προς το συμφέρον των λαθρομεταναστών και κανείς να μην ενδιαφέρεται για τους Έλληνες πολίτες. Δεν είναι δυνατόν οι περισπούδαστοι, οι πανέξυπνοι, οι «ηγέτες», να μετατρέπουν σε θύμα τους πολίτες και να τους δίνουν τροφή στην παγκοσμιότητα και στα σχέδια της Νέας Τάξης, όπου δεν θα υπάρχουν έθνη με τη μορφή που σήμερα γνωρίζουμε (με τα ιδιαίτερα φυλετικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά), όπου δεν θα υπάρχουν σύνορα, ούτε θρησκείες… Η τακτική εξαφάνισης των ινδιάνων επέτυχε επειδή συνέτρεχαν δύο σημαντικότατοι παράγοντες: Οι ινδιάνοι πίστευαν ότι οι συμφωνίες που γινόντουσαν θα ήταν σεβαστές από την πλευρά των «λευκών», αλλά κι επειδή οι «λευκοί» χρησιμοποιούσαν κάθε απάνθρωπο μέσο για να κλέψουν τη γη που ανήκε στους ιθαγενείς ινδιάνους.
Κάπως έτσι συμβαίνει και σήμερα, μόνο που αυτή τη φορά, οι ιθαγενείς ινδιάνοι είναι οι πολίτες κάθε κράτους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είμαστε εμείς οι Έλληνες πολίτες που δεχόμαστε το ιδιαίτερο αριθμητικό και ποσοτικό βάρος της λαθρομετανάστευσης των απελπισμένων και των κυνηγημένων.
Αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα, ανεχόμενοι καθεστώτα, πολέμους, εταιρικές εισβολές, που επέφεραν την εξαθλίωση στους τόπους καταγωγής των λαθρομεταναστών, αυτοί οι ίδιοι να φροντίσουν να λύσουν το πρόβλημα… Φυσικά, κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, επειδή κανείς δεν τολμά να κατονομάσει και να πιέσει τα συμφέροντα των «ελαχίστων» οι οποίοι ενδιαφέρονται να διαμορφώσουν έναν κόσμο, πλήρως υποταγμένο, μέσα σε ένα τεράστιο συνοθύλευμα, σε μία σύγχρονη Βαβυλώνα, όνειρό τους είναι να διαμορφώσουν μία κοινωνία πολιτών την οποίο και θα ελέγχουν πλήρως μέσω του επιβαλλόμενου χάους. Και σε αυτούς τους σχεδιασμούς, έτρεξε να συμμετάσχει και η «φίλη» και γείτονα Τουρκία (η οποία γνωρίζει το απόλυτο κοινωνικό χάος στο εσωτερικό της) και να ενσωματωθεί στους σχεδιασμούς των «ολίγων και εκλεκτών» για να αποκομίσει τα ό,ποια δυνατά οφέλη, ευελπιστώντας να ανακτήσει το χαμένο γόητρο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Και η απόδειξη πως η Τουρκία είναι τελικά όργανο των «δυναστών του πλανήτη», είναι το γεγονός της μη επιβολής κυρώσεων εις βάρος της από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της οποίας τα μέλη (δηλαδή οι αρχηγοί κρατών) δεν επιθυμούν ούτε την άσκηση λεκτικής πίεσης εναντίον της Άγκυρας, του αποδέκτη της εμπιστοσύνης του Λευκού Οίκου…
Δειλοί, υποκριτές και ανθρωπάκια, φωνασκούντες αλόγως, χωρίς συνέπεια και συνέχεια στους λόγους τους, με ανύπαρκτο ουσιαστικό έργο, ασκόπως περιφερόμενοι και ουδόλως ενδιαφερόμενοι, οι παρατρεχάμενοι των εξελίξεων, δίχως το σθένος να αρθρώσουν ένα «όχι», παρακολουθούν την κατά μέτωπον επίθεση που δέχεται η χώρα και γνωρίζοντας τους υψηλούς κινδύνους αλλά και τους μεσοπρόθεσμους σχεδιασμούς (ιδιαίτερα της Άγκυρας) συνεχίζουν να παραμένουν απαθείς στις καρέκλες τους, ανησυχώντας μόνο να μην βρεθεί ο ευαίσθητος πισινούλης τους εκτεθειμένος (επί το λαϊκότερον: «τους ενδιαφέρει μόνο ο κώλος τους»). Αυτοί είναι οι ηγέτες που περί άλλων τυρβάζοντες επιθυμούν διακαώς να μας ξεγελάσουν και πάλι εφευρίσκοντας μέτρα αντιμετώπισης του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης που μόνο γέλια προκαλούν.
Το μήνυμα είχε έρθει και δεν το έβλεπαν, η καθημερινότητα στη ζωή των πολιτών είχε αλλάξει αλλά δεν τους απασχολούσε, δεν επενέβησαν ακόμη και όταν τους το είπαν ξεκάθαρα πως πράκτορες και ακραία τρομοκρατικά στοιχεία μετακινούνται καμουφλαριζόμενοι πίσω από τη δυστυχία των λαθρομεταναστών… και σήμερα προσπαθούν να μας κλείσουν τα μάτια με μέτρα που δεν εφαρμόζονται (μη πληρότητα στις μονάδες αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης στα σύνορα ή στο λιμενικό), με μέτρα που μόνο ασύμμετρες απειλές κατά των πολιτών δημιουργούν (στρατόπεδα λαθρομεταναστών στα οποία είναι δυνατόν να δημιουργηθούν εκρηκτικές καταστάσεις αλλά και οργανωμένες «επαναστάσεις»). Αυτοί που ποτέ δεν είχαν δει, δεν είχαν ακούσει, δεν γνώριζαν… σήμερα κόπτονται κατά της λαθρομετανάστευσης και θέλουν να τους πιστέψουμε… χωρίς να αναρωτιούνται, εάν έχουν εκείνη την ποιότητα και τις ηθικές εγγυήσεις που απαιτούνται προκειμένου να τους εμπιστευθούμε. Δυστυχώς, η σημερινή πολιτική σκηνή έχει καταρρεύσει μαζικά. Ευτυχώς οι Έλληνες πολίτες αλλά και οι πολίτες της Ευρώπης γνωρίζουν πλέον τους πραγματικούς κινδύνους και είναι αποφασισμένοι να τους απωθήσουν… είναι απλά θέμα επιβίωσης…
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Προς τους αρχηγούς των κομμάτων: Το χάσατε το κορόϊδο πατριώτη…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Αν οί πολιτικοί γνώριζαν τό μέγεθος τής οργής πού μας πνίγει,θά είχαν χάσει από καιρό τόν ύπνο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα "μετρα " που λαμβανει η κυβερνηση κατα της λαθρομεταναστευσης, σχετιζονται με το υψηλο ποσοστο αποχης, και με το υψηλο ποσοστο του ΛΑΟΣ(που πιστευω θα ανεβει ακομα περισσοτερο στις βουλευτικες εκλογες). Αν δεν ειχαν πραγματοποιηθει οι ευρωεκλογες, ουτε καν θα "ασχολουνταν" με το θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τωρα σταματησαν να τα παιρνουν και κανουν οτι ενδιαφερονται μονο για τις εκλογες που θα κανουν,
    μετα θα φερουν και αλλους γιατι ειναι πρ........τες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]