Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ZDF: Η Ελληνική αποστολή στο ΝΑΤΟ ήταν ανύπαρκτη

Ο Σαρκοζί στήριξε την Ελλάδα

περισσότερο από τον Καραμανλή


"Νευριασμένη" η Ευρώπη με την εμπλοκή του Ομπάμα στα Ευρωπαϊκά θέματα και τις σχεδόν "διατακτικές" απόψεις του.
Μετά την ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ στάση του στο θέμα της Μακεδονίας ΜΑΣ, προχώρησε λίγο πιο πέρα και ΑΠΑΙΤΗΣΕ την ΑΜΕΣΗ ένταξη της Τουρκίας, στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ!!
Φυσικά από Ελληνικής πλευράς η χαζοχαρούμενη εξωτερική μας πολιτική δεν επιτρέπει να αρθρώσουμε λέξη ενάντια στον φιλοσιωνιστή Ομπάμα.
Όμως, το ίδιο δε συμβαίνει με τους ηγέτες που ΣΕΒΟΝΤΑΙ τη χώρα και τους λαούς τους.
Παράδειγμα ο Γάλλος Πρόεδρος κ. Σαρκοζύ, ο οποίος μετά τη δήλωση Ομπάμα και την ανάμειξή του στα Ευρωπαϊκά θέματα, δήλωσε:

"Ήμουνα και είμαι εντελώς αντίθετος με την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το ίδιο αντίθετοι είναι και ΟΛΟΙ οι λαοί της Ευρώπης".
Tο Γερμανικό Κανάλι Z.D.F. μετέδωσε μέσω του ανταποκριτή του κ. Rudolf, ότι η Ελληνική αποστολή και η εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ απο τον Κ.Καραμανλή, ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!!
Χρειάζονται σχόλια; Kάντε τα εσείς γιατί άμα πάρουμε φόρα, δεν τους ξεπλένει ούτε το "ποτάμι της Καλλιρόης".
Ομπάμα: Είμαι φαν της Ντόρας Μπακογιάννη!!!
Στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του MEGA η δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη, σε ανταπόκρισή της για την συνάντηση μεταξύ του ΄Ελληνα Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή και του Προέδρου των ΗΠΑ Χουσεϊν Μπάρακ Ομπάμα, ανέφερε μεταξύ άλλων, πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ξεκίνησε την πρώτη επαφή του με τον Πρωθυπουργό μας, λέγοντας.-
«Είμαι Φάν της Ντόρας Μπακογιάννη»!!!
Για να συνεχίσει απευθυνόμενος προς τον παριστάμενο ΄Ελληνα Υπουργό ΄Αμυνας.-
«Εσένα σε ξέρω...Σε είδα και χθές»....
Κατόπιν, απεκάλεσε δημοσίως τα Σκόπια «Μακεδονία» υποστηρίζοντας την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ, για να συνεχίσει αργότερα τους ύμνους υπέρ της Τουρκίας, και τις ισχυρές πιέσεις για είσοδό της στην ΕΕ, εκνευρίζοντας εμφανώς τον Γάλλο Πρόεδρο.
Σημειώνεται πως ο Χουσεϊν Μ. Ομπάμα, διαθέτει πολλούς «φάν» στην Ελλάδα και στους απανταχού ΄Ελληνες ομογενείς μας...
Όσον αφορά τη δήλωση συμπάθειας του Ομπάμα για την Ντόρα, νομίζω πως έκανε σαφές στον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή πως η έξοδος τον περιμένει και καλό θα είναι να αρχίσει να πακετάρει... Τελικά, η Ντόρα μπορεί να μην κατάφερε τίποτε στα θέματα της Ελληνικής Εξωτερικής πολιτικής, αλλά κατάφερε τα μέγιστα στα θέματα της προσωπικής της προβολής...
Καραμανλή, τώρα που το άκουσες ο ίδιος θα κάνεις κάτι ώστε η Ντορούλα να πάρει τον δρόμο προς την... κερκίδα ή θα συνεχίσεις "κουρασμένος" και θα την περιμένεις να σε καταστρέψει τελείως; Και άντε να καταστρέψει εσένα... δική σου υπόθεση... αλλά οι συνεχείς αμέλειές της προς τα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής καταστρέφουν το κράτος και τους πολίτες του, δηλαδή όλους εμάς... κι εμείς τέτοια εντολή δεν σου δώσαμε κύριε πρωθυπουργέ μας και φυσικά ούτε θα την δώσουμε ποτέ σε κανέναν.
Λυπάμαι πολύ για όλα, μα περισσότερο λυπάμαι για την χώρα...
Κωνσταντίνος



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μπορεις να μας πεις σε ποια εκπομπη το ακουσες αυτο,ακουω ολη μερα ειδησεις στο ZDF και μαλλον μου διεφυγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]