Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Iστορίες Ραγιαδισμού


Η κατάσταση καθίσταται ιδιαίτατα κρίσιμη με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, καθώς οι αυτόχθονες Θρακιώτες Πομάκοι διέσωσαν την εθνική αξιοπρέπεια και το κύρος της εθνικής μας κυριαρχίας, κηρύσσοντας τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου ανεπιθύμητο πρόσωπο ή, άλλως, persona non grata εις την ορεινή Θράκη κατά την επίσκεψή του, διασώζοντας τοιουτοτρόπως τη μνήμη των ηρώων προγόνων τους, οι οποίοι θυσιάστηκαν κατά των Οθωμανών τυράννων κατακτητών.


Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά


Ρίγος υπερηφάνειας προκάλεσε η δημόσια ανακοίνωση των Πομάκων, η οποία κατήγγειλε δημοσίως τον αντιδημοκρατικό, βάρβαρο και φασιστικό τρόπο δράσης του τουρκικού προξενείου, το οποίο δρα και λειτουργεί ως κράτος εν κράτει, υπό την ανοχή της ελλαδικής κυβερνήσεως διά ακατάληπτους λόγους.

Πλην όμως, παρά την ιταμή πρόκληση κατά τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού περί τουρκικής μειονότητας και περιφρόνησης της Συνθήκης της Λωζάννης, η ελλαδική κυβέρνηση προέβη εις μια τυπική, αβρή δήλωση περί του γεγονότος αυτού, αναφέροντας ότι πρόκειται περί κατάφωρης παραβιάσεως του Διεθνούς Δικαίου εκ μέρους της Τουρκίας.

Η πολιτική της ηττοπάθειας και η πρακτική του ενδοτισμού χάριν στρογγυλοποιήσεως της Ιστορίας ή μονομερούς, εις βάρος των Ελλήνων, απάλειψης της εθνικής μας μνήμης ή απονεκρώσεως των αντανακλαστικών του Ελληνισμού συνιστούν μια χρόνια πρακτική, η οποία εξυπηρετεί προδήλως εξωεθνικά αλλότρια οικονομικά συμφέροντα. Σήμερον, επί της συγκεκριμένης γεωπολιτικής σκακιέρας, η Τουρκία εξυπηρετεί συμφέροντα των ΗΠΑ αλλά και της Ευρώπης, ενώ η πιστή προς το άρμα της Γερμανίας Ελλάδα υπακούει εις τις άνωθεν εντολές, ακόμη και εάν η πολιτική η οποία ακολουθείται αντιβαίνει προδήλως προς τα εθνικά συμφέροντα, καταστρατηγεί το Διεθνές Δίκαιο και τιτρώσκει υπέρμετρα την εθνική μας αξιοπρέπεια.

Oι κυβερνήσεις Τσίπρα και Μητσοτάκη ακολουθούν την ίδια ραγιαδίστικη και εθνομηδενιστική πολιτική, παρά τις φαινομενικά διαχρονικές εκ διαμέτρου αντίθετες καταβολές τους. Το αυτό συνέβη και με το περίφημο «Μακεδονικό ζήτημα», με τα ελληνοτουρκικά, όπως και με το ακανθώδες καίριο μεταναστευτικό ζήτημα. Ασφαλώς όλα αυτά συμβαίνουν, διότι ήδη βιώνουμε εις το μεταίχμιο προς την εγκαθίδρυση μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων, όντες, εκόντες άκοντες, εν τω μέσω ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου με ειρηνικά μέσα, μνημόνια, αθρόα μετανάστευση, μη κυβερνητικές οργανώσεις, ως ακκιζόμενοι άγγελοι επί της γης, πλην όμως επί τη πράξει βιομήχανοι της ανθρώπινης αλληλεγγύης και έμποροι των εθνών.

Η Ελλάς κυβερνάται από αφανείς υπερεθνικούς εταίρους, οι οποίοι είναι οι εντολείς των εμφαινόμενων πολιτικών εντολοδόχων δήθεν των λαών, πλην όμως η εφαρμοσμένη άλογη πολιτική, αντλείται άνωθεν και εν συνεχεία απλώς την εκτελούν οι εγχώριες εύλαλες μαριονέτες.

Ο οικονομικός στραγγαλισμός με τη συνεπαγόμενη οικονομική καταβαράθρωση, η καταστολή των θεμελιωδών ατομικών μας δικαιωμάτων και η καταναγκαστική μετατροπή μας εις πειραματόζωα διά της καταλύσεως της συγκατάθεσής μας προς μια ιατρική πράξη καθώς και ο εξακολουθητικός μας εξευτελισμός ως έθνους αποτελούν προάγγελους και προπομπούς εν όψει των επιγενόμενων μάλλον δυσμενών εξελίξεων περί της επιβιώσεώς μας ως έθνους, διότι προοιονίζονται εργασιακό Μεσαίωνα, νόθευση των εθνών και πολτοποίηση των κοινωνιών, συνελόντι ειπείν, πλήρη αμαύρωση του ανθρώπινου προσώπου. Ο Θεός ας μας σκέπει!






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]