Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Υπόθεση Ρουμπάτη: Ποιος μεγαλοδικηγόρος απειλεί μάρτυρες;


Ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης έχει μηνυθεί από γυναίκα αξιωματούχο της υπηρεσίας για σεξουαλική παρενόχληση.

Επειδή, μάλιστα, η μηνύτρια αρνήθηκε να υποκύψει στις «ορέξεις» του τότε διοικητή της εκδιώχθηκε από τη θέση της και για λόγους εκδίκησης ταλαιπωρήθηκε με στημένη πειθαρχική δίωξη.

Η μήνυση εναντίον του κυρίου Ρουμπάτη εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη και λογικό είναι να ετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή.

Στην υπόθεση όμως εμπλέκεται και πολύ γνωστός μεγαλοδικηγόρος – ο οποίος τις τελευταίες μέρες δεν έχει αφήσει κανάλι για κανάλι – εμφανιζόμενος ως συνήγορος του πρώην διοικητή της ΕΥΠ. Πληροφορίες από τη Θράκη αναφέρουν, ότι τηλεφωνεί σε ανθρώπους που πιστεύει ότι θα καταθέσουν ως μάρτυρες εναντίον του πελάτη του και εμμέσως πλην σαφώς τους απειλεί!

Καλό θα ήταν, λοιπόν, ο κύριος Ρουμπάτης να δημοσιοποιήσει το όνομα του δικηγόρου του, διότι εάν είναι εκείνος που κάνει τα απειλητικά τηλεφωνήματα στους μάρτυρες – δεν τον λες και ψηλό – φωτιά στα μπατζάκια του πρώην διοικητή …


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]