Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στο σκαμνί οι διοργανωτές


Τι συνέβη στη Νέα Σμύρνη; Προηγήθηκαν τα γεγονότα στην πλατεία με τον νεαρό και τη σύλληψή του ύστερα από σουλτάν μερεμέτ που έλεγε η γιαγιά μου. Δεν ξέρω αν η σύλληψη ήταν αιτιολογημένη, δεν μπορώ να γνωρίζω τι διημείφθη. 


Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Πάντως δοκιμάστε μην υπακούσετε στην εντολή, να αντισταθείτε στη σύλληψη, να σπρώξετε, να απλώσετε χέρι σε αστυνομικό, έστω πιάνοντάς τον, ή προσπαθήστε να εμποδίσετε σύλληψη καθ’ οιονδήποτε τρόπο, σε υπανάπτυκτες δημοκρατίες, όπως η Γαλλία, το Βέλγιο, η Ιταλία, η Αγγλία, οι ΗΠΑ, σε αυτές τις πρωτόγονες χώρες, που μας ζηλεύουν για την οικονομία μας, φθονούν το επίπεδο των κοινωνικών δικαιωμάτων μας. Κάντε το να δω κάτι. Στην καλύτερη περίπτωση θα σου ρίξουν με taser και θα χορεύεις με σπασμούς σαν χαλασμένη μαριονέτα, μέχρι να σωριαστείς, ή με μια λαβή θα βρεθείς με τη μούρη στην άσφαλτο, το γόνατο του αστυνομικού στον σβέρκο, και αφού σε δέσουν, θα πας σούμπιτος για το γκιζντάνι.

Σε μερικές χώρες μπορεί και να φας καμιά σφαίρα, αν είσαι τυχερός στα πόδια. Για την Ασία, καλύτερα να μην ξέρετε. Πάντως σε όλη την υπανάπτυκτη Ευρώπη και στις αγγλοσαξoνικές χώρες θα σε λιανίσουν σαν δύστυχο δύστροπο μουλάρι στην ανηφόρα και θα πας αληθινή φυλάκα. Οι χαζοί Δυτικοκεντροβορειοευρωπαίοι και οι Αμερικάνοι συμμορφώνονται άμεσα με την εντολή του αστυνομικού. Δεν έχει «ξέρεις ποιος είμαι εγώ», «κάτω τα χέρια, ρε», «δεν πάω πουθενά», συνοδευόμενα από μπινελίκια προοδευτικιάς αγανάκτησης. Αν δε τον ακουμπήσεις, να ζήσουμε να σε θυμόμαστε.

Εδώ, όλως τυχαίως, θεωρείται πως υπάρχει δικαίωμα στον τσαμπουκά, στο σπρώξιμο. Ένα από τα ζητήματα ουσίας είναι η εργαλειοποίηση της Αστυνομίας σε επιλεκτικό κατασταλτικό μηχανισμό για τα μέτρα κατά του κορωναϊού, τα οποία ένας λόγος που απέτυχαν είναι ακριβώς η επιλεκτική εφαρμογή. Και λέω επιλεκτική, διότι δεν είδα αυτόν τον τσαμπουκά στις καθημερινές ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής των αριστερών κομμάτων.

Έχουμε παράνομες συγκεντρώσεις αριστερών. Κάθε μέρα, ενίοτε μεσημέρι και απόγευμα, μετά τις 11, γιατί είπαμε, τότε ξυπνούν οι φοιτητές και πεινάνε οι εργάτες, οπότε έχει περισσότερες πιθανότητες η επανάστασις. Πορείες και συγκεντρώσεις για τον νόμο Κεραμέως, για αλληλεγγύη στον Κουφοντίνα, για αλληλεγγύη σε όσους συνελήφθησαν σε προηγούμενες πορείες, για αλληλεγγύη στον γκέι πιτσιλωτό κουτσό λαγό, στα παρενδυτικά διεμφυλικά κοάλα, στον έτσι και στον τέτοιο, μπλόκο και ασφυξία στο κέντρο, φτιαρόξυλα με σημαιάκι, κράνος ή κουκούλα, οι προχωρημένοι μολότοφ, και αγώνας κατά του «φασισμού».

Όλα αυτά, κάθε μέρα, παρά την πανδημία, παρά τον νέο νόμο για τις συγκεντρώσεις. Αυτό που βλέπετε πεσμένο στη γωνία, σοδομισμένο και ψοφίμι, είναι η ισονομία. Ρίχτε της μια λινάτσα από πάνω, να μην τη βλέπουν τα ανήλικα να σαπίζει μες στον δρόμο.

Τι ακολούθησε την ως άνω «κλιμάκωση αστυνομικής βίας», αληθινός αυτόπτης, που μένει εκεί, μου λέει πως όλα ξεκίνησαν από τσαμπουκαλεμένο έλεγχο σε οικογένεια με παιδάκια, γιατί έκατσαν στο παγκάκι, ο κωδικός 6, ανοήτως, το απαγορεύει. Έγινε ό,τι τέλος πάντων έγινε. Μετά ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλες καλές οργανώσεις συγκάλεσαν παρανόμως συγκέντρωση το απόγευμα της Τρίτης στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Χρειαζόταν ιδιαίτερη ευφυΐα για να ξέρεις τι πρέπει να γίνει, για να καταλάβεις πως με το κλίμα που ήδη είχαν φτιάξει με δηλώσεις και αναρτήσεις, μαζί με τα οργανωμένα τρολ τους, η συγκέντρωση θα ήταν βενζίνη στη φωτιά; Όχι. Το γνώριζαν πολύ καλά. Αυτό επιδιώκουν βδομάδες, μήνες τώρα.

Η Αριστερά, τιμώντας το ποινικό μητρώο της, που ονομάζει «Ιστορία», και τα εγκλήματά της, που ονομάζει «αγώνες», επιδιώκει την ένταση, τη σύγκρουση, το αίμα. Θέλει ταραχές, οργή, νεκρό, για να αποσταθεροποιήσει την εξουσία, να συσπειρώσει τον κόσμο της και, εκμεταλλευόμενη την κούραση του κόσμου από τη μακρά καραντίνα, την ανασφάλεια από τις οικονομικές συνέπειές της, να τα κάνει οργή και μίσος για τα κρατικά όργανα και την κυβέρνηση, και να ξαναβρεθεί στην εξουσία.

Σε αυτή την παράνομη συγκέντρωση, λοιπόν, μια αγέλη αριστερών τραμπούκων επιχείρησε να δολοφονήσει λιντσάροντας τον έναν νεαρό αστυνομικό, μέλος της εσωτερικής Φρουράς της Δημοκρατίας.

Ουδείς των συναδέλφων του τόλμησε να βγάλει το όπλο του, να ρίξει έστω στον αέρα και, αν χρειαστεί, να ρίξει μετά στους επίδοξους φονιάδες. Είμαστε η ανώμαλη χώρα, όπου ο αστυνομικός φοβάται πιο πολύ μην του πάρουν το όπλο παρά το να το χρησιμοποιήσει για να σώσει τον εαυτό του ή συνάδελφό του. Διότι γνωρίζει πως αυτοί οι διαταραγμένοι αριστεροί κακοποιοί και επίδοξοι φονιάδες, αυτοί που στα βίντεο ούρλιαζαν «γ@μήστε τον» και χτυπούσαν τον άνθρωπο ομαδικά στο κεφάλι, αν συλληφθούν, αυτομάτως θα γίνουν «κοινωνικοί αγωνιστές», θα πάνε μάρτυρες υπέρ τους βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θα τους υπερασπιστεί το γνωστό σύστημα, πεζοδρομιακό και μη, συγκεκριμένος στρατός δημοσιογραφούντων θα γράφει ιερεμιάδες κατά του κράτους και θα εγκαλούν τον Χρυσοχοΐδη γιατί κάνανε βαβά στη σύλληψη, θα απαιτούν την απελευθέρωσή τους, θα λένε τερατώδη ψέματα, με τα οποία θα προσπαθούν να προκαλέσουν ακόμη μεγαλύτερη οργή στους ηλίθιους μπαμπουίνους, που θεωρούν «προοδευτικό δικαίωμα» να σκοτώσουν συνάνθρωπό τους με ροπαλιές ή να τον κάψουν με μολότοφ.

Θέλετε να μιλήσουμε για αληθινούς φασίστες, δηλαδή για ολοκληρωτικά καθάρματα, που θέλουν να επιβάλουν τις ιδεοληψίες τους με τη βία, να ανατρέψουν το πολίτευμα, να σκοτώσουν, να βανδαλίσουν, να κάψουν; Είναι αυτοί, κόμματα και «συλλογικότητες» της Αριστεράς, που οργανώνουν παράνομες συγκεντρώσεις, που προπαγανδίζουν τη βία και την ανυπακοή στους νόμους. Που παραλίγο να σκοτώσουν αστυνομικό, που έχουν σκοτώσει πολλούς με τη διασπορά του ιού κατά τις συνεχείς παράνομες συγκεντρώσεις τους.

Έχουμε δύο συστήματα δικαίου. Το γνωστό, Σύνταγμα, νόμοι, ΚΥΑ κ.λπ., που ισχύει για όλους εμάς, και έχουμε και το «νόμος είναι ό,τι καπνίσει του αριστερού τυχοδιώκτη», με τα κρούσματα να έχουν φτάσει στο τριχίλιαρο.

Δεν έχει υπάρξει νόμος που να τέθηκε τόσο γρήγορα σε αδράνεια ή επιλεκτική εφαρμογή όσο ο νόμος για τις διαδηλώσεις. Θεσμικό ρεζιλίκι και ήττα του κράτους, που είναι προφανές πως είναι επιλογή του Μαξίμου, στη λογική του «σεβασμού στην Αριστερά και στους αγώνες της», στον ενδοτισμό και στην υποχωρητικότητα μπροστά στην προπαγάνδα της.

Το κράτος στην κορυφή του κάνει παράβαση καθήκοντος. Αυτοϋπονομεύεται. Αυτοϋπονομεύεται και με τη σχιζοφρενική εναλλαγή αναποτελεσματικών μέτρων για την πανδημία. Αν δεν τελειώσει άμεσα αυτή η φαιδρή αλλά και επικίνδυνη στάση, έρχονται άγρια πράγματα. Τα μέτρα για τον κορωνοϊό επιβάλλεται να εξορθολογιστούν και να εφαρμοστούν ισότιμα, γιατί ο κόσμος μπούχτισε.

Μετά δε την προχθεσινή απόπειρα δολοφονίας, για μας υπάρχει μόνο μια στάση: στο πλευρό των φρουρών της τάξης και της κοινωνικής ειρήνης. Πάντα με τους «μπάτσους», τους γείτονες, φίλους και συμμαθητές μας. Η κυβέρνηση καλείται να διαχειριστεί ανθρωπίνως την πανδημία αλλά και να παύσει την επιλεκτική ανοχή στους «κόκκινους» φασίστες. Να παραπεμφθούν με τις ίδιες κατηγορίες με τη Χ.Α. Αν δεν είναι αυτοί εγκληματική οργάνωση, τότε τι είναι;






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]