Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βρώμικα χτυπήματα κατά του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κ. Φλώρου


Επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρος του αρχηγού του στρατεύματος! 

Σε μια κρίσιμη εθνικά στιγμή κάποιοι "ταράζουν τα νερά" για να ικανοποιήσουν τις ονειρώξεις κάποιου που θέλει να ηγηθεί των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων

Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα αντιμετωπίζει τουρκική επιθετικότητα και πολιτική ανυπαρξία, με τον στρατό να είναι η μοναδική εγγυήτρια δύναμη της εθνικής ακεραιότητας, κάποιοι υποτιθέμενοι «δημοσιογράφοι» ρυπαρών εντύπων, προβαίνουν συστηματικά σε χυδαίες επιθέσεις κατά του αρχηγού του στρατεύματος, στρατηγού Κωσταντίνου Φλώρου. Είναι τα ίδια ρυπαρά έντυπα που μυστηριωδώς αποκρύπτουν τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας.

Δεν υπάρχει οποιαδήποτε δικαιολογία. Αντίθετα, τέτοιες επιθέσεις που συνιστούν δολοφονία χαρακτήρος του αρχηγού του στρατεύματος, παίζουν το παιχνίδι της Τουρκίας. Και θα πρέπει οπωσδήποτε να διερευνηθούν τα κίνητρα όσων διαπράττουν κάτι που μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί ως «εθνικό σαμποτάζ».

Το στράτευμα, σε αντίθεση με κάποιους πολιτικούς και άλλους επίορκους κρατικούς λειτουργούς, δεν εκβιάζεται. Και αυτό θα το καταλάβουν σύντομα όσοι παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια στην πλάτη της πατρίδας.

Ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος είναι ευπατρίδης αλλά και άξιος στρατιωτικός, που γνωρίζει πολύ καλά πως αντιμετωπίζεται η Τουρκία στο πεδίο της μάχης. Και ο μόνος που θα χαιρόταν από δολιοφθορές εις βάρος του, είναι ο ίδιος ο Ερντογάν.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. "Ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος είναι ευπατρίδης αλλά και άξιος στρατιωτικός, που γνωρίζει πολύ καλά πως αντιμετωπίζεται η Τουρκία στο πεδίο της μάχης."


    Το πεδιο της μαχης ομως δεν συμπεριλαμβανει μονο τους βρωμοτουρκους αλλα και τους

    χαφιεδες εντος των τειχων.

    Οι οποιοι πρεπει να ΙΣΟΠΕΔΩΘΟΥΝ αμεσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλουμε αρκετοί πολίτες να πιστεύουμε ότι ο Στρατηγός είναι ευπατρίδης και μας δίνει μία τελευταία ελπίδα ότι ΙΣΩΣ "φυλάττει Θερμοπύλες"...Αναρωτιόμαστε όμως από τα πρόσφατα γεγονότα γιατί δεν ξεκαθάρισε την θέση του δημοσίως, εάν όντως αυτός απαγόρευσε τον Εθνικό Υμνο την Πρωτοχρονιά υπακούοντας τυφλά, ως διορισμένος, την εθνομηδενίστρια ανθελληνίδα Κατίνα που ισοπεδώνει οτιδήποτε ΕΛΛΗΝΙΚΟ με κάθε ευκαιρία και επιπλέον χρειαζόμαστε απάντηση για το τι κάνει στον Εβρο, αφού η υποδοχή και εγκατάσταση λαθροσκουπιδιών συνεχίζεται και επεκτείνεται δραματικά. Ολοι κρινόμαστε από την αντιστοιχία λόγων και πράξεων και ιδιαίτερα τα δημόσια πρόσωπα στους επικίνδυνους για την Ελλάδα μας καιρούς που διάγουμε...Η σιωπή ήταν και παραμένει ΣΥΝΕΝΟΧΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισως ο στρατηγός περιμένει τις κρίσεις που θα γίνουν σύντομα στις ένοπλες δυνάμεις. Να έχει όμως υπ' όψιν του ότι η πλειοψηφία των απλών Ελλήνων που δίνουν μάχη επιβίωσης και είναι αγανακτισμένοι με τις συνεχείς απάτες και εθνοπροδοσίες των πολιτικάντηδων όλων των χρωμάτων αλλά και της Κατίνας, έχει πλέον εμπιστοσύνη και ελπίδα μόνον στον ΣΤΡΑΤΟ για συνέχιση της ύπαρξής μας σε ΕΛΛΗΝΙΚΗ και ΔΙΚΑΙΗ βάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]