Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο φιλοτουρκισμός του ΝΑΤΟ δεν κρατά ούτε τα προσχήματα!


Ανάρτηση με τουρκική σημαία στις καλύτερες φωτογραφίες του 2020! 


Το ΝΑΤΟ όχι δεν καταδικάζει τις παράνομες, προκλητικές και φασιστικές (σε πολλές περιπτώσεις) ενέργειες της Τουρκίας, αλλά δεν κρατά ούτε καν τις ισορροπίες. Το 50%-50% που λέμε έναντι των Ελληνικών θέσεων.

Μάλιστα αρκετές φορές το ΝΑΤΟ φροντίζει να μας υπενθυμίζει την ιδιαίτερη συμπάθεια που τρέφει στην Τουρκία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γενικός Γραμματέας του οργανισμού Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος παριστάνει τον «ουδέτερο» της Συμμαχίας μόνο… φέσι δεν έχει φορέσει ακόμη.

Ποτέ το ΝΑΤΟ δεν πήρε θέση υπέρ των ελληνικών συμφερόντων και με την «ουδετερότητα» του, πάντα εξυπηρετούσε την Τουρκία.

Επί Στόλντεμπεργκ δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα σε σοβαρά θέματα αλλά και σε λεπτομέρειες. Όπως οι 9 καλύτερες φωτογραφίες του ΝΑΤΟ για το 2020. Πρώτη και καλύτερη η σημαία της Τουρκίας δίπλα σ΄ αυτή της Συμμαχίας…

 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]