Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσαβούσογλου και Ακάρ μιλούν για τη Λιβύη σαν να είναι έδαφος της Τουρκίας


Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε ότι κανείς δεν έχει την εξουσία να εκδιώξει τις τουρκικές δυνάμεις από τη Λιβύη.

"Καμία χώρα ή πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένου του Χαλίφα Χαφτάρ, δεν έχει το δικαίωμα να ζητήσει από την Τουρκία να σταματήσει την υποστήριξή της στη Λιβύη", δηλώνει ο υπουργός σχετικά με τις πρόσφατες απειλές του Χαλίφα Χαφτάρ να εξαναγκάσει τις τουρκικές δυνάμεις να φύγουν από τη Λιβύη.

Τα σχόλια του Υπουργού Εξωτερικών ακολουθούν μια πρόσφατη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Άμυνας στην Τρίπολα, στην οποία υποσχέθηκε ότι όποιος επιτίθεται στις τουρκικές δυνάμεις στη Λιβύη θα γίνει νόμιμος στόχος για την Τουρκική Δημοκρατία.

Την Κυριακή, ο Χουλουσί Ακάρ, είχε επισκεφθεί επίσης τη Λιβύη. Σε δηλώσεις του είχε αποκαλέσει τη χώρα "έδαφός μας" λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν θα υπάρξει κανενός είδους ειρήνη εφόσον υπάρχει ένας αποικιοκράτης στο έδαφός μας", αναφερόμενος στον Χαλίφα Χαφτάρ.

Πέτρος Κράνιας
Capital






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]