Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρεσιτάλ κυνισμού από τον Τούρκο πρόεδρο


Ο Ταγίπ Ερντογάν, προκαλεί με μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα του προέδρου της Τουρκίας, ανήμερα της παραμονής των Χριστουγέννων !

Στον απόηχο του αιματοβαμμένου πολέμου στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, ο Ταγίπ Ερντογάν χωρίς αιδώ, απευθύνει μήνυμα στους χριστιανούς πολίτες της χώρας του κάνοντας λόγο για δήθεν σεβασμό ανεξάρτητα από τη θρησκεία, τη φυλή και τη γλώσσα. Ο Τούρκος πρόεδρος που υποστήριξε την εισβολή του Αζερμπαϊτζάν στην Αρμενία και απειλεί ασταμάτητα στην Ανατολική Μεσόγειο ευχήθηκε με κυνισμό ειρήνη ευημερία σε όλο τον χριστιανικό κόσμο! Σα να μην έφτανε αυτό, ευχήθηκε επίσης το πνεύμα των Χριστουγέννων να ενισχύσει την αλληλεγγύη των Χριστιανών στους… ισλαμιστές!

«Εύχομαι τα Χριστούγεννα, που γιορτάζονται από τους Χριστιανούς πολίτες μας από διάφορες σέκτες, παραδόσεις και εκκλησίες του Χριστιανισμού, σύμφωνα με τις πεποιθήσεις τους, να οδηγήσουν στην ενίσχυση του κλίματος αλληλεγγύης στην Τουρκία. Με αυτά τα συναισθήματα και τις σκέψεις, συγχαίρω για άλλη μια φορά όλους τους Χριστιανούς πολίτες μας και ολόκληρο τον Χριστιανικό κόσμο για τα Χριστούγεννα και τους εύχομαι ειρήνη, ευτυχία και ευημερία» 

δήλωσε ο Ερντογάν.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]