Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

“Ο μεγάλος Σελτζούκος”


Διάλογος με έναν τέτοιο λαό μπορεί να υπάρξει;

Το παρακάτω βίντεο είναι διαφημιστικό τρέιλερ του σίριαλ ¨Ξύπνημα – Ο Μεγάλος Σελτζούκος¨ . Προβάλλεται στο κρατικό TRT και όπως γράφει η λεζάντα από κάτω ¨Κάθε Δευτέρα στις 20:00 ¨Ξύπνημα – Ο Μεγάλος Σελτζούκος¨-η ιστορία μιας εποχής που έκανε το σπαθί να λάμψει και την πένα να φωτίσει¨…

Το αξιοσημείωτο στο τρέιλερ είναι στο 20 δευτερόλεπτο όταν παρουσιάζονται οι βυζαντινοί στρατιώτες. Περισσότερο μοιάζουν με Ναΐτες ιππότες αλλά τέλος πάντων. 

Ακούγεται λοιπόν ο επικεφαλής αξιωματικός (;) να ουρλιάζει πως ¨Τα εδάφη του Σελτζούκου θα γίνουν λίμνη αίματος. Και ο Μελικσάχ θα πνιγεί σε αυτό το αίμα ! ¨

Είναι φανερό πως αφού το περιγράφει έτσι το τουρκικό σίριαλ (…), άρα οι Βυζαντινοί ήταν που ως αιμοβόροι κατακτητές έκαναν επιθέσεις στους Σελτζούκους κι όχι το αντίθετο! 

Έτσι για να αντιλαμβανόμαστε το πως γαλουχούνται οι Τούρκοι σήμερα. 

Μην ξεχάσετε σήμερα στις 20:00 στο κρατικό TRT!...





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]