Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Να φερθούμε στους Γερμανούς όπως τους αξίζει



Οι εχθροί μας δεν αλλάζουν. Είναι οι ίδιοι, με τις ίδιες επιδιωκόμενες σφαίρες επιρροής, με τις ίδιες επιδιώξεις, απλώς ενίοτε αλλάζουν τα μέσα 

Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Εάν δεν έχουν πεθάνει και οι τελευταίες φαντασιώσεις των ευρωλάγνων φιλελέδων και άλλων που εκστασιάζονται με αυτή τη σημαία που θυμίζει αντιπροσωπία αυτοκινήτων, δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γίνει. Η Τουρκία κατέχει την Κύπρο, την απειλεί, όπως κι εμάς τρεις φορές την ημέρα εμπράκτως, με δηλώσεις, ερευνητικά, τρυπάνια, παραβιάσεις, στέλνει ορδές παράνομων κατσαπλιάδων να επιτεθούν στα σύνορά μας στον Εβρο, εξακολουθεί να είναι ο μεγαλύτερος trafficker στον κόσμο, δημιουργεί πρόσφυγες ως κράτος μήτρα της ισλαμικής τρομοκρατίας, μαζεύει λαθρομετανάστες από όλη την Ασία και την Αφρική, τους σπρώχνει όλους, πρόσφυγες θύματά της και λαθραίους προς τα νησιά μας και τον Εβρο, έχει εισβάλει σε τρεις χώρες, Συρία, Λιβύη, Αρτσάχ, στέλνει τζιχαντιστές και όπλα κατά των Αρμενίων, κάθε μέρα μάς απειλεί πως θα γίνουμε μεζές, πως θα μας πετάξει στη θάλασσα από τα νησιά μας, απειλεί τους Γάλλους, κλειδώνουν γαλλικό πολεμικό στα όπλα τουρκικής φρεγάτας, απειλούν το Ισραήλ, υποθάλπουν τη Χαμάς και στη Σύνοδο η Μέρκελ εξήρε την Τουρκία, έκανε σε εμάς παρατήρηση για τη Μόρια και οι κυρώσεις πήγαν για τσάγαλα – εάν, ίσως και θα, θα, θα. Οι τουρκικές απειλές είναι παγκουί, εδώ και τώρα, και οι ευρωπαϊκές κυρώσεις με υποσχετική για το μέλλον. Και παρατήρηση; Σε εμάς; Πάρ’ τους σπίτι σου, Frau Kanzlerin. Να διπλασιάσεις τους Τούρκους που έχεις ήδη και τους γλείφεις. Βάλε τσάρτερ από την Πόλη και τη Σμύρνη ή καλύτερα κατευθείαν από την Καμπούλ, τη Λαχώρη και το Λάγκος της Νιγηρίας. Πάρε Σομαλούς, Αφγανούς, Πακιστανούς και στούμπωσέ τους στρούντελ και ζάουερκραουτ.

Έπρεπε να τους τρίψουμε στα μούτρα ένα ξεγυρισμένο βέτο μαζί με την Κύπρο. Η στάση της Γερμανίας και των Βρυξελλών είναι αισχρή, στην ουσία ενθαρρύνει την τουρκική επιθετικότητα. Χαϊδεύουν τους γενοκτόνους που πάνε στον Καύκασο να αποτελειώσουν τη βρομοδουλειά του 1915. Η αρμενική γενναιότητα στο Αρτσάχ τούς ταπεινώνει, αλλά η αθλιότητα με ευρωπαϊκές πλάτες είναι εκεί, όνειδος της Ευρώπης και των αληθινών αξιών και συμφερόντων της. Τεράστιο λάθος του Μητσοτάκη το μη βέτο και η αποδοχή αυτής της χλιαρής σούπας συμπερασμάτων. Οι Τούρκοι κινδύνευσαν θανάσιμα. Κινδύνευσαν να πεθάνουν από τα γέλια.

Η Ε.Ε. είναι ένα γερμανικό μπορντέλο. Είναι μάταιο να προσπαθούμε να γίνουμε αρεστοί στα γουρούνια του Βερολίνου που το κουμαντάρουν. Πάντα θα υπάρχουν πιο αγαπημένες πόρνες τους. Πάντα η καρδιά των Γερμανών θα γλυκοχτυπάει για τους παλιούς τους συμμάχους, για τους λαούς που κατά χιλιάδες κατετάγησαν στα Waffen SS. Εξυπνα σήμερα η Γερμανία κατακτά και ταπεινώνει με το χρήμα, αφού τα κεφάλαια, τα δάνεια, το ευρώ δεν κινδυνεύουν να πάθουν κρυοπαγήματα στα χιόνια της Ρωσίας. Μαλάκες είναι; Πλέον δεν βομβαρδίζουν, δανείζουν, επιβάλλουν δημοσιονομική πειθαρχία, τι θα παράγεις, τι θα καλλιεργείς και πόσους αλλαχουακμπάρηδες θα πάρεις και θα ταΐζεις.

Εσάς που λιγώνεστε γιατί κάθεστε μαζί με τους Φρίτσηδες και άλλους στην Γκραν Πλατς και αποφασίζετε τι σχήμα θα έχουν τα αγγούρια, πώς πρέπει να παντρεύεται ο Μπάμπης που κάνει την καλόγρια και να υιοθετεί μαζί με τον Μήτσο που αυτή την εβδομάδα νιώθει πολυερωτικό αμφιφυλόφιλο καγκουρό και φράσεις για τα νούφαρα στον Ρήνο, θα σας στεναχωρήσω αλλά το Έθνος έχει σοβαρότερα προβλήματα και πρέπει να διεκδικήσει την ικανοποίηση των συμφερόντων του. Η Ε.Ε. δεν είναι όπως νομίζετε, είναι το τευτονικό κτήνος που βλέπετε.

Δεν λέω να φύγουμε, τώρα δεν μπορούμε. Να πάμε πού; Όμως να τους γίνουμε τσάμικος ταμπάκος, κακό σπυρί στον μαλθακό πια κώλο τους. Στον δρόμο που χάραξε η Θάτσερ και με όποιους συμμάχους βρίσκουμε, να τους κάνουμε τη ζωή ποδήλατο. Φτιάχνουμε καλά ελληνικά ποδήλατα στην Πάτρα. Και δεν είμαστε μόνοι μας. Πλέον η συμμαχία μας με τη Γαλλία είναι σημαντικότερη από την ανύπαρκτη αλληλεγγύη του Βερολίνου, που φτάνει να είναι υπόθαλψη της τουρκικής επιθετικότητας.

Μαθαίνω πως η Γαλλία μάς πρότεινε σύναψη συμμαχίας αμοιβαίας στρατιωτικής συνδρομής σε περίπτωση επίθεσης. Αυτό σημαίνει πως, αν οι Τούρκοι μάς επιτεθούν, μαζί μας θα συμπολεμήσει η Γαλλία. Ο Μητσοτάκης διστάζει, μη δυσαρεστήσει τη Μέρκελ και το ΝΑΤΟ. Η Γαλλία είναι στο ΝΑΤΟ και είναι πυρηνική δύναμη. Η Γερμανία στρατιωτικά είναι ένα μηδενικό.

Να προχωρήσουμε άμεσα σε μια τέτοια συμφωνία, να στείλουμε μια Μοίρα Ειδικών Δυνάμεων στο Μάλι να ματώσουμε, αν χρειαστεί, με τους Γάλλους συμμάχους μας κατά των ισλαμιστών και να τους δώσουμε στρατιωτικές διευκολύνσεις μαζί με την Κύπρο: Ραφάλ στη Λήμνο, στην Κρήτη, στην Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στην Πάφο και μια Μονάδα της Λεγεώνας, π.χ. το 2ο REP στην Ελλάδα. Αυτή είναι υψηλή πολιτική. Αυτό θα έκανε ο Ελευθέριος Βενιζέλος, αγαπητέ Κυριάκο. Αυτό θα έκανε τους Τούρκους να καταπιούν τις απειλές τους. Και πρέπει να τα κάνουμε χθες!

Η Ε.Ε. εξυπηρετεί τα οικονομικά συμφέροντα και τις εθνικές πολιτικές των Γερμανών και άλλων, όπως οι Ισπανοί και οι Ιταλοί, που έχουν ισχυρά οικονομικά συμφέροντα στην Τουρκία. Μετέχουμε σε μια ενωση που τρίτη χώρα απειλεί τρία μέλη της και διατυπώνει ευχολόγια, ενώ πουλάνε στοίβες όπλων στα Μεμέτια. Η Ισπανία τούς φτιάχνει αεροπλανοφόρο, η Γερμανία τούς πουλάει μισή ντουζίνα υποβρύχια, που θα ανατρέψουν κάθε ισορροπία στο Αιγαίο, και τώρα τους αβαντάρει. Είναι καιρός να απαλλαγούμε από ψευδαισθήσεις, από έναν ανόητο επαρχιωτισμό και να κάνουμε αυτό που είπε ο φιλόσοφος αρουραίος του Αρκά, ο Μοντεχρήστος: Είναι καιρός να αφήσουμε τους εγωισμούς και να ασχοληθούμε και λίγο με τον εαυτό μας…



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]