Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Put the lockdown slowly


 

Ο Μιχάλης Πομπέογλου θα συναντηθεί με τον Μιχάλη Μισουστινάκη στο Άγιο Όρος για να συζητήσουν την επανεκλογή του Τράμβιου και την τριχοτόμηση της Τουρκίας.

Το έμαθε η διαχειρίστρια του μεταπολεμικού κράτους-εταιρία «Deutschland GmbH», ιδιοκτησίας των χρηματοδοτών του Χίτλερ και δημιουργών της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών και φώναξε στο κλιμάκιο Ελλάδος:

- Put the lockdown slowly! Κλείστε το Άγιο Όρος για να μη συναντηθούν αυτοί οι δύο! Οι μέτοχοι της εταιρίας μας θέλουν (αντι)Δημοκρατικούς! Αλλά μην πείτε ότι το κάνετε για τον σοσιαλισμό! Πείτε ότι το κάνετε για να μην κολλήσουν οι μοναχοί κοροϊδοϊό τον Ρώσο!»

- Μα ο Ρώσος τον είχε, δεν κολλάει, έχει αντισώματα...

- Βάλτε τον Χαρδαλιά να πει ότι έρχεται τσουνάμι επιπέδου βιβλικής καταστροφής!

- Μα δεν θα επιβεβαιωθεί, θα γελάνε όλοι μαζί του...

- Μα ούτε τώρα επιβεβαιώνεται στις προβλέψεις του και γελάνε όλοι μαζί του, σιγά τη διαφορά! Βρείτε έναν τρόπο τέλος πάντων, είμαστε φίλοι σας, συνεργαστείτε!

- Αν πάψουμε να κρατάμε και τα προσχήματα, θα πάρουν χαμπάρι όλοι πως εμείς οι κομμουνιστές και εσείς οι ναζί είμαστε το ίδιο (σοσιαλιστικό) μαγαζί...

 

- Εμείς δεν είμαστε ναζί! Απλά συμπεριφερόμαστε σαν ναζί και σας χρωστάμε (από τότε που δεν το κρύβαμε πως είμαστε ναζί) μόνο 1.5 τρισεκατομμύρια ευρώ! Σιγά το ποσό, δείξτε λίγη ανωτερότητα, η ενότητα της ΕΕΣΔ είναι αυτό που μετράει, δηλαδή εμείς να αποφασίζουμε και εσείς να μην αρνείστε την εκτέλεση των εντολών μας! Σοσιαλισμός είπαμε, ευρωπατριωτισμός, όχι εθνοκεντρισμοί (πλην του Γερμανικού)!

Μα καλά, δεν διαβάσατε το βιβλίο του συντρόφου Τσιόδρα; Μείνατε κολλημένοι μόνο στα εγχειρίδια της ΚΝΕ; Τόσο κόπο έχει κάνει η φράξια του συνεργάτη των SS Θεσαλλονίκης, που έριξε στα βράχια πατριώτες όπως ο Στέφανος Στεφανόπουλος και κράτησε το ρυπαρό τρίμμα του πάτου του βαρελιού της ΕΡΕ για να φτιάξει τη ΝΔ. Τόσο κόπο έχει κάνει η φράξια του συντρόφου Σημίτη, από τότε που ήταν δεξί χέρι του συντρόφου Μερκούρη (του Ναζιστικού Κόμματος Ελλάδας, το οποίο είχαμε κρατήσει νόμιμο τότε που σας κυβερνούσαμε χωρίς να κρατάμε ψευτοδημοκρατικά προσχήματα όπως σήμερα) και μετά δεξί χέρι του συντρόφου Άρη Βελουχιώτη, έως τότε που συντόνιζε το ΠΑΣΟΚ (Τσοχατζόπουλος, Παπούλιας, Πάγκαλος, Κώστας) και μετά παραμέρισε τον μπροστινό (των Δημοκρατικών των ΗΠΑ) και κυβέρνησε. Εξυγχρονιστείτε επιτέλους!

Προβληματισμός λοιπόν στο κυβερνητικό επιτελείο. Μα να τολμήσουν να τους κατηγορήσουν ως μη εξυγχρονιστές; Ποτέ! Γιαυτό και δεν θα επιτρέψουν στον Ταγίπ Ερντογάν να πει στον Πρωθυπουργό Μητσοτάκη* «Κυριάκο, υπάρχεις εξαιτίας της Τουρκίας: ο υπουργός εξωτερικών μας φυγάδεψε τον πατέρα σου από τη χούντα, μας χρωστάς.».

Δεν θα το επιτρέψουν, διότι θα πάνε σε διαπραγμάτευση έχοντας δώσει εξαρχής τα πάντα, άρα ο Πρόεδρος Μητσοτάκης θα έχει κάθε δικαίωμα να πει με ύφος χιλίων καρδιναλίων «Δεν σας χρωστάω τίποτα, σας έχω ξεπληρώσει.».

Για να περάσει όμως κάτι τέτοιο, πρέπει να χρησιμοποιηθεί πλήρως όλο το θεσμικό πλαίσιο, γιαυτό και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ το ΠΔ περί παρακολούθησης μέσω ήχου και εικόνας σε όλα τα δημόσια μέρη. Μάλλον δεν έφταναν οι προληπτικές συλλήψεις του συντρόφου Τσίπρα για το όνομα της Βόρεια της Μακεδονίας, ούτε οι πρόσφατοι περιορισμοί συναντήσεων και επαφών λόγω κοροϊδοϊού.

Γι αυτό η κυβέρνηση εργάζεται άοκνα και μεθοδικά προς ένα νέο lockdown.

Δεν θέλομε αντιδράσεις κύριοι.

Για το καλό σας.

ΥΓ. Η συνάντηση των Μιχάληδων θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Όσοι συνεργάτες της Γερμανίας και της Τουρκίας ελπίζουν στην ανοχή των διαχειριστών της επόμενης μέρας, καλύτερα να πακετάρουν από τώρα για Τασκένδη.

* Ακριβώς με τον αντίθετο τρόπο από αυτόν που χρησιμοποιεί για την εμετική προπαγάνδα του μέσω του σταθμού «Σύνδεσμος Κομμουνιστών Ανθελλήνων Ιδιωτών» ο σύντροφος Κωστίδης του payroll, που αποκαλεί «Κυριάκο Μητσοτάκη» τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας και «Πρόεδρο Ερντογάν» κάποιον που τραμπουκίζει την κοινή ανθρώπινη λογική, που συντηρεί την κατοχή της Κύπρου και που απειλεί καθημερινά την πατρίδα μας. Ζωοποίηση, επιβολή νόμου της ζούγκλας, ισοπέδωση ορίων και συνόρων. Σοσιαλιστικός βόρβορος. Παρακολουθείς ΣΚΑΙ και νομίζεις ότι διαβάζεις την εφημερίδα «Εργατικός Αγών» του Λιγδόπουλου, όπου η νέα Μόσχα είναι το Βερολίνο...




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]