Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χτύπημα των Κούρδων στην τουρκική αεροπορική βάση της Σμύρνης


Οι "Ομάδες Αντιποίνων του Μάρτυρα Εσκέρ Ζερντέστ YPS-JIN", που είναι κουρδική οργάνωση, ανακοίνωσαν πώς πραγματοποίησαν σαμποτάζ σε στρατιωτικό υπόστεγο στην αεροπορική βάση της Μενεμένης στη Σμύρνη και στο τελεφερίκ που υπάρχει στην περιοχή Μπάλτσοβα.

Οι Ομάδες Αντιποίνων Μάρτυρα Εσκέρ Ζερντέστ YPS-JIN, ανέφεραν πως πραγματοποίησαν στην Σμύρνη “κινήσεις εκδίκησης κατά “Των αποικιοκρατών, των πρακτόρων και των συνεργατών τους” όπως μεταδίδουν τα tourkikanea.gr.

Σχετικά με την δράση της στη Μενεμένη αναφέρθηκαν τα εξής:

“Στις 30 Ιουλίου 2020 στην περιοχή όπου υπάρχει η στρατιωτική αεροπορική βάση της Μενεμένης Σμύρνης πραγματοποιήθηκε δράση πυρπόλησης. Ως αποτέλεσμα της δράσης ένα στρατιωτικό υπόστεγο του τουρκικού κράτους, καταστράφηκε εντελώς. Παρά το ότι πρόκειται για μία απόρρητη περιοχή στην οποία δεν έχει πρόσβαση ούτε ο τύπος, παρά τις επεμβάσεις των φασιστών ένα από αυτά τα απόρρητα υπόστεγα πυρπολήθηκε και καταστράφηκε εντελώς. “.

Τα χτυπήματα έγιναν σε αντίποινα αεροπορικών επιδρομών της τουρκικής αεροπορίας.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]