Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δούρειος ίππος στο Αιγαίο


Εδώ και μέρες η ΕφΣυν και μια ιστοσελίδα (Αστραπάρης) από την Χίο, αναπαράγουν την εξής ιστορία : Βγήκαν λέει κάποιοι λαθρομετανάστες σε παραλία της Χίου και παρά το ότι κλήθηκε το λιμεναρχείο της Χίου, την επόμενη μέρα οι συγκεκριμένοι ίδιοι λαθρομετανάστες, βρέθηκαν εγκαταλελειμμένοι σε βραχονησίδα που ανήκει στην Τουρκία. Από όπου και τους παρέλαβε το τουρκικό λιμενικό.

Ως απόδειξη για τα λεγόμενα τους προβάλλουν την μαρτυρία ενός ανώνυμου μάρτυρα (….) ο οποίος αναγνώρισε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε τουρκικές ιστοσελίδες μια γυναίκα με το παιδί της. Κάθε αρμόδια ελληνική αρχή, φυσικά έχει διαψεύσει το περιστατικό.

Aυτό που υποστηρίζουν, για παράνομη δηλαδή επαναπροώθηση ατόμων που είχαν φτάσει στην Χίο, δεν έχει δημοσιευτεί ούτε καν σε τουρκική ιστοσελίδα! Δηλαδή αυτά που λέει η ιστοσελίδα Αστραπάρης της Χίου και η Εφ.Συν., δεν τα λένε ούτε οι τουρκικές ιστοσελίδες! Που φυσικά, δεν θα έχαναν μια τέτοια ευκαιρία να κατηγορήσουν την πατρίδα μας…


Μάλιστα όλες οι φωτογραφίες, όπως και τα στοιχεία για την σύνθεση των λαθρομεταναστών που συνοδεύουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα είναι από τουρκικό δημοσίευμα σχετικά με διάσωση μεταναστών που έκανε το τουρκικό λιμενικό στην βραχονησίδα Bogaz.

Αντιλαμβανόμαστε την πίκρα κάποιων που η Ελλάδα δεν επέτρεψε στον Έβρο να γίνουμε Καράτσι και συνεχίζει την αποτρεπτική πολιτική της και στα νησιά του Αιγαίου. Αλλά είναι δυνατόν να φτάνουν να κατηγορούν για κάτι τέτοιο την πατρίδα τους ; Βρήκαμε το συγκεκριμένο βίντεο σε τουρκική πηγή, το οποίο έχει την επικεφαλίδα: ¨Το τουρκικό λιμενικό έσωσε τους μετανάστες που οι Έλληνες είχαν εγκαταλείψει να πεθάνουν¨. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν υπάρχει καμία δήλωση ή κατάθεση μετανάστη που να λέει πως έφτασαν στην Χίο και τους επέστρεψε κάποιος πίσω…


Τουρκικά Νέα


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. "Αντιλαμβανόμαστε την πίκρα κάποιων που η Ελλάδα δεν επέτρεψε στον Έβρο να γίνουμε Καράτσι και συνεχίζει την αποτρεπτική πολιτική της και στα νησιά του Αιγαίου. Αλλά είναι δυνατόν να φτάνουν να κατηγορούν για κάτι τέτοιο την πατρίδα τους ;"


    Οι εθνομηδενιστες δεν πιστευουν στην εννοια της Πατριδας,αφου γι'αυτους πατριδα ειναι ολος ο

    κοσμος!

    Το πραγματικο ερωτημα που προκυπτει ειναι γιατι οι εισαγγελικες αρχες δεν τους συλλαμβανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βεβαίως καί στόν Έβρο αποτράπηκε ισλαμική εισβολή. Όμως τό εποικιστικό σχέδιο kallergi. Προχωρεί κανονικά. Στό Μεσολόγγι ,στό Καρπενήσι. Κατευθύνονται μέ κυβερνητική βούληση στίφη μουσουλμάνων γιά μόνιμη εγκατάσταση, Σέ τόπους μας ιερούς ,ιστορικούς . Στόχος τους νά αμβλυνθεί ή ιστορική μνήμη ,γλώσσα ,ταυτότητα τού τόπου. Αφού πρώτα τούς Έλληνες μάς έκλεισαν στά σπίτια. Νά μήν πληροφορηθούμε νά μήν αντιδράσουμε. Καί ανενόχλητα νά εγκατασταθούν οί νεοεισαχθέντες έποικοι σέ όλη τήν Ελληνική επικράτεια. Καί άν θέλετε μιά εικόνα τού κοντινού μέλλοντος μας: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΘΗΒΑ Όπου οί γηγενείς Έλληνες αγρότες δέν τολμούν νά κυκλοφορήσουν στά χωράφια τους νά τά καλλιεργήσουν γιά επιβιώσουν,τούς κλέβουν τήν παραγωγή επί τόπου ,τούς απειλούν μέ χατζάρια! Στή Λέσβο έχουν ρημάξει τούς κτηνοτρόφους. Καί έχουν στήσει παράνομα κρεοπωλεια στόν καταυλισμό τής Μόριας μέ τά ζώα πού έχουν κλέψει από τούς ντόπιους. Παράλληλα έχουν καταστρέψει τούς πανάρχαιους Ελαιώνες. Ό στόχος τους μά φυσικά τό ξερίζωμα ,η εθνοκάθαρση, τών γηγενών Ελλήνων από τό νησί τους. Είναι καιρός νά ξυπνήσουμε καί νά αρχίσουμε ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ! ΣΈ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]