Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κορωναϊός: Στο μικροσκόπιο των δεδομένων και της λογικής


1. Ένα αδρό πολιτικό περίγραμμα ως εισαγωγή

Η Νέα τάξη πραγμάτων, γνωστή και ως υπερεθνική ελίτ, παγκοσμιοποιητές, βαθύ κράτος των ΗΠΑ, κλίκα ή καμπάλ, (στο λατινικά), έχει τρία μεγάλα κέντρα δυνάμεως στον πλανήτη: το City του Λονδίνου (οικονομικό), το Βατικανό (θρησκευτικό),το οποίο με κάλυμμα ένα ψευτοχριστιανικό δόγμα είναι απόλυτα ταυτισμένο τη Νέα τάξη και “φημολογούνται” πολύ άσχημα πράγματα ότι συμβαίνουν στους κόλπους του. Τρίτο την Oυάσιγκτον D.C. (το πλέον ισχυρό παγκοσμιοποιητικό ή νεοταξικό κέντρο, με ισχυρότατη πολιτικο-στρατιωτική δύναμη, μέχρι πρότινος).

Όταν εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντ. Τραμπ, κάτι άρχισε να αλλάζει στο τελευταίο αυτό κέντρο. Ο Τραμπ τέθηκε ανοιχτά και ενεργά κατά της παγκοσμιοποίησης και υπέρ των εθνικών κρατών. Το προεκλογικό του σύνθημα “πρώτα η Αμερική” δήλωνε ξεκάθαρα τη θέση αυτή. Η ελίτ και τα παπαγαλάκια της του επιτέθηκαν. Γιατί να θέτει “πρώτα την Αμερική”; Ασφαλώς θα ήθελαν να λέει “είμαστε ένα ένα παγκόσμιο χωριό, όπου η Αμερική έχει τον πρώτο λόγο”! Και ενώ η ελίτ πατάει επί πτωμάτων για να επιτύχει το “εμείς η ελίτ, απόλυτοι εξουσιαστές όλου του πλανήτη”, το πράττει υποχθόνια. Καμία λέξη δημόσια περί του αληθινού της στόχου.

Το “πρώτα η Αμερική” δηλώνει εθνοκεντρική πολιτική και αν πετύχει εκεί, θα διαμορφωθεί μια άλλη παγκόσμια κατάσταση και όλα τα κράτη υποχρεωτικά θα εστιαστούν στην εθνική τους υπόσταση. Δεν ισχυρίζομαι ότι ο Τραμπ μπορεί να λύσει όλα τα χρόνια προβλήματα και τις γεωπολιτικές εντάσεις του πλανήτη.

Εκ του αξιώματος του είναι υποχρεωμένος να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Αμερικής ως αναγνωρισμένης υπερδύναμης και φυσικά δεν κυβερνάει μόνος του. Υπάρχει ένα ολόκληρο πλέγμα εξουσίας στις ΗΠΑ. Κι αν ως τώρα διασώζεται ως φυσική αλλά και πολιτική ύπαρξη είναι γιατί έχει με το μέρος του το στρατιωτικό και μέσο βιομηχανικό κατεστημένο, ασφαλώς και τις φτωχότερες του μέσου όρου τάξεις.

Κυκλοφορεί από καιρό στα διεθνή εναλλακτικά μέσα, αλλά σιωπή ιχθύος στα ανήκοντα στη “σκοτεινή ελίτ” (τα συστημικά), ότι ο πρόεδρος Τραμπ είναι αποφασισμένος κυριολεκτικά να ξεδοντιάσει το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, την καμπάλ. Ο μόνος τρόπος να το κάνει αυτό είναι η εξονυχιστική έρευνα των πεπραγμένων τους σε κάθε τομέα, από παιδεραστία ως θυσίες παιδιών σε σατανικές τελετές (γύρω στις 500 χιλ. παιδιά “εξαφανίζονται” κάθε χρόνο μόνον στις ΗΠΑ) και ως τις ατζέντες τους για τον πλήρη έλεγχο της ανθρωπότητας.

Πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν ακόμα σε αυτήν την προσπάθεια του Τραμπ, γιατί βέβαια είναι αδιανόητα δύσκολη και μόνον με τη βοήθεια θείων δυνάμεων και φωτεινών, “αποφασισμένων” ανθρώπων μπορεί να έρθει εις πέρας. Λέγεται ότι έχουν ενεργοποιηθεί πολλοί τέτοιοι Αμερικανοί πολίτες για να τον βοηθήσουν στο έργο αυτό, που έχουν συμπήξει ενότητες με τα ονόματα “ανώνυμοι Q” (Qanon) και “Λευκά καπέλα”. Αλλά, τώρα τελευταία φαίνεται πως εγκάθετοι της Νέας τάξης μιλάνε ως δήθεν μέλη τους και διαδίδουν ανυπόστατα γεγονότα που η πραγματικότητα τα διαψεύδει.

Λόγου χάριν, όταν “ανακοινώνουν” σύλληψη του B. Gates ενώ ο κύριος αυτός βγαίνει στο διεθνές προσκήνιο και με φασιστική αναίδεια απειλεί όλη την ανθρωπότητα με υποχρεωτική “βιομετάλλαξη” (διά του εμβολίου του!), τότε γελοιοποιείται το όλο θέμα και ο ίδιος ο Τραμπ. Ίσως υπάρχουν και καλοπροαίρετοι, αλλά αυτοί γιατί βιάζονται; Αν και όταν συμβούν κοσμοϊστορικά γεγονότα θα ανακοινωθούν από αυτούς που πρέπει και όπως πρέπει, ώστε το ψυχικό αποτέλεσμα στην ανθρωπότητα (ένα θετικό σοκ) να είναι το μέγιστο. Το είπα-ξείπα , αλλά και η αλήθεια σε μικρές δόσεις πάντα φθείρουν τις δυνατές καταστάσεις, όπως υποτίθεται είναι αυτή.

Η φυσική ή πολιτική του εξόντωση του Τραμπ, ως δεδηλωμένου εχθρού της Νέας τάξης, είναι απολύτως φυσικό να αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο της. Τον στοχεύει με πάθος ευθύς μετά την εκλογή του, το 2016.

Άμεσα προσπάθησε ο G. Soros να ξεσηκώσει και να διχάσει το λαό των ΗΠΑ. Απέτυχε. Προσπάθησε το βαθύ κράτος να θεμελιώσει κατηγορία εναντίον του ότι εξελέγη με τη βοήθεια του προέδρου Πούτιν. Απέτυχε. Προσπάθησε μέσω του Κογκρέσου, όπου έχει την πλειοψηφία το κόμμα των Δημοκρατικών, (το κατ' εξοχήν όργανο του βαθέως κράτους) να καθαιρεθεί από το αξίωμα του με την κατηγορία ότι παραβίασε το Σύνταγμα, κατά τη συνομιλία με τον νέο τότε Ουκρανό πρόεδρο. Απέτυχε. Μήπως λοιπόν είχε φτάσει η ώρα για κάτι πολύ πιο δραστικό; Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από κάποια αρχή.


2. Ο Sars-Cov-2 , η αρχή και η εξέλιξη του

2α. Τα καταγεγραμμένα -“scripta manent”- δεδομένα.

Ο ιατρικός όρος για τον διαβόητο κορωνοϊό είναι Sars-Cov-2 και η ασθένεια που προκαλεί είναι η Covid-19. Αν και όλοι οι ιοί που προκαλούν οξύ αναπνευστικό σύνδρομο ονομάζoνται κορωνοϊοί (Sars), εφεξής ο Sars-Cov-2 θα αναφέρεται ως κ/ός ή απλά ιός, χάριν απλότητος και συντομίας.

Στις 22 Απριλίου 2020 ο γιατρός, συγγραφέας και ερευνητής κ. Γιώργος Ρωμανός, γνωστός και από τον μεγάλο αγώνα του κατά της “παραφωνίας” των Πρεσπών, παρουσίασε σε τηλεοπτική συζήτηση (εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=FUvCRSkHKLQ ) πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για τους εργαστηριακούς ιούς και τον κ/ό, από ένα αρχείο 480 σελίδων που διατηρεί με δημοσιεύσεις επί του θέματος στα επιστημονικά περιοδικά Nature, Nature Medicine και Science. Υπάρχουν και σε άρθρο του, αναρτημένο στο eligea.gr

Είναι γνωστό ότι οποιαδήποτε επιστημονική έρευνα ή μελέτη δημοσιευτεί σε αυτά παίρνει “σφραγίδα” σοβαρής επιστημονικής ανακοίνωσης και μπαίνει υπό την κρίση της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας. Συνεπώς, οτιδήποτε δημοσιεύουν έχει επιστημονικό κύρος ως προς την πραγματικότητα της τελέσεως του. Κατ' επέκταση, κανείς δεν μπορεί να εκφραστεί με κάποια εγκυρότητα για τον κ/ό, αν δε γνωρίζει τα δεδομένα που προκύπτουν από δημοσιεύσεις επιστημονικών περιοδικών.

Στη συνέντευξη του, αλλά και στο άρθρο του, ο κ. Ρωμανός σταχυολόγησε ορισμένα κρίσιμα άρθρα για το υπό εξέταση θέμα, αναφέροντας και τις ημερομηνίες τους. Όποιος μελετήσει προσεκτικά αυτή τη σταχυολόγηση, θα καταλήξει σε συμπεράσματα που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Τα εκθέτω εδώ -με τη μεγαλύτερη δυνατή συντομία.

Πρώτον. Ο κ/ός είναι ανθρώπινη “κατασκευή”. Αυτό το δήλωσε πρόσφατα και ο εξέχων Γάλλος νομπελίστας ιατρικής κ. Louis Montagnier, που ανακάλυψε και ανέλυσε το γονιδίωμα του ιού HIV που προκαλεί το Aids. Ο Montagnier ανέλυσε το πλήρες γονιδίωμα του κ/ού και βρήκε (προς φρίκη όλων των νοημόνων ανθρώπων) ότι περιέχει τμήμα του ιού HIV!

Τουτέστιν είναι ένας υβριδικός, χιμαιρικός (=διπλός, όπως η δικέφαλη Χίμαιρα!) ιός, που είναι αδύνατον να γεννηθεί/εμφανιστεί σε έμβιο ον με αυτή τη συγκεκριμένη δομή, αλλά μόνον να μεταλλαχθεί υπάρχον ιός σε βιοεργαστήριο, ώστε να “γεννηθεί” αυτό το υβρίδιο. Αυτή η διαπίστωση είναι δημοσιευμένη επιστημονική ανακοίνωση από κορυφαίο επιστήμονα και όχι ίξεις-αφίξεις από επιστήμονες μικρού κύρους ή δημοσιογράφους “τελάληδες” της εξουσίας.

Δεύτερον. Η εξέλιξη/μετάλλαξη ιού Sars και τα κύρια γεγονότα γύρω από αυτόν κατά χρονολογική σειρά, σύμφωνα πάντα με τις άνω επιστημονικές δημοσιεύσεις, είναι τα εξής:

Το Νοέμβριο του 2015 στο Νature Medicine δημοσιεύτηκε η “κατασκευή” του χιμαιρικού ιού SHCO14, (ακούγεται στο 30΄:01), που μπαίνει στα κύτταρα των ανθρωπίνων αεραγωγών και προκαλεί οξύ αναπνευστικό σύνδρομο και συνεπώς υπάρχει πανδημικός κίνδυνος. (Το in.gr είχε τότε δημοσιεύσει την είδηση: https//www.in.gr/2015/11/13/tech/diethnes-peirama-dimioyrgei-epikindyno-io-ergastirioy/)

Όμως, ήδη από τον Οκτώβριο του 2014 το Εθνικό Συμβούλιο Βιοασφάλειας των ΗΠΑ είχε συγκαλέσει συνέδριο στη Βοστώνη για να ερευνηθεί η βιοασφάλεια της χώρας, όσον αφορά τους πειραματισμούς με παθογόνους θανατηφόρους ιούς. Στη συνέχεια η ομοσπονδιακή κυβέρνηση παραδέχτηκε ότι υπήρχαν κενά ασφάλειας στα βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ και επέβαλε μορατόριουμ στη χρηματοδότηση τους. Άφησε παράθυρο για μεμονωμένες “επιχορηγήσεις”! (Aς μη λησμονούμε ότι τότε στις ΗΠΑ είχε την πλήρη εξουσία η νεοταξική κλίκα.)

Έτσι, αυτή η μουχρίτσα, ο Anthony Fauci, Δ/τής του Εθνικού Ιδρύματος Αλλεργίας και Λοιμωδών Νόσων, ενώ από το 2012 είχε ταχθεί υπέρ της παύσεως των βιοπειραμάτων με θανατηφόρους ιούς, το 2014 ενέκρινε επιχορήγηση 3,7 εκ. δολαρίων στο υψίστης ασφαλείας ιολογικό ινστιτούτο της πόλης Ουχάν, στην Κίνα. Κάνοντας προφανώς χρήση του Νόμου που πάγωνε τη χρηματοδότηση στα βιοεργαστήρια των ΗΠΑ, αλλά επέτρεπε τη χρηματοδότηση άλλων, προφανώς εκτός ΗΠΑ! Τη χρηματοδότηση αυτή, με υπογραφή Fauci, την ανέφερε δημόσια ο ίδιος ο Τραμπ στις 22/4/ 2020.

Αυτό το γεγονός μας υποψιάζει βάσιμα ότι οι έρευνες για περαιτέρω εξέλιξη ιού πνευμονίας (Sars ή κορωναϊού) συνεχίστηκαν αποκλειστικά στην Κίνα, ενώ είχαν αρχίσει με συνεργασία ΗΠΑ, Κίνας, Ελβετίας. Θα μπορούσε βέβαια η συνεργασία ΗΠΑ-Κίνας να έχει συνεχιστεί στο βιο-εργαστήριο της Γιουχάν. Όμως από τις αντιδράσεις του Τραμπ έναντι της Κίνας, ουδόλως συνάγεται κάτι τέτοιο. Αν ήταν έτσι, το λιγότερο που είχε να κάνει ο Τραμπ θα ήταν να σιωπά! Εκτός αν υπήρξε μυστική και όχι κρατική συμφωνία μελών της νεοταξικής κλίκας με την Κίνα. Οπότε ο Τραμπ, φυσικά, δεν είναι δυνατόν να το γνωρίζει.

Από τα πιο σημαντικά που ανέφερε ο κ. Ρωμανός (στο 21΄:40), για είναι ότι στα αλλεπάλληλα συνέδρια που διεξάγονταν για τη βιοασφάλεια στις ΗΠΑ, ο ΠΟΥ πέρασε διάταξη να εκπροσωπούνται σε αυτά όσοι είχαν “νόμιμα συμφέροντα και προοπτικές”! Και ποιοι άλλοι θα μπορούσαν να είναι αυτοί παρά οι big pharma, τα φαρμακευτικά μεγαθήρια των μεγαλομετόχων Gates, Soros και λοιπών νεοταξιτών.

Με άλλα λόγια ο ίδιος ο ΠΟΥ άνοιξε την πόρτα να μπουν μέσα στα κρατικά εργαστήρια των βιοπειραμάτων, ίσως και να χρηματοδοτήσουν τα εντελώς δικά τους, οι νεοταξικοί γύπες, εφ' όσον τους προσκάλεσε στα συνέδρια. Τι χρείαν έχομεν μαρτύρων για το ρόλο του ΠΟΥ, όταν αυτός αυτο-αποκαλύπτεται; Είναι ολοφάνερα πλήρως ελεγχόμενος από τη νεοταξική κλίκα .

2β. Το λογικό συμπέρασμα

Ακολουθώντας τη λογική αλληλουχία καταγεγραμμένων γεγονότων και το τέρμα τους- την πανδημία του κορωναϊού, προκύπτει το ακαταμάχητο συμπέρασμα ότι: ιδιωτικά τεράστια συμφέροντα νεοταξιτών διεπίστωσαν στα συνέδρια, ή και πιο πριν γι' αυτό επεδίωξαν την παρουσία τους εκεί, ότι είχαν βρει πολλαπλή (πολλών χρήσεων) φλέβα “παγκοσμιοποιητικού χρυσού”. Κι όταν σταμάτησε το πολυεθνικό πρόγραμμα στις ΗΠΑ για βιομετάλλαξη ιού Sars, εκείνοι το συνέχισαν στο βιο-εργαστήριο της Γιουχάν σε συγχρηματοδότηση με την Κίνα ή με αποκλειστικά δική τους -επιβοηθούσης της επιχορήγησης Fauci!

Τα τωρινά “έργα και ημέρες” του Bill Gates (και Σία) τα διαλαλούν όλα αυτά σε παγκόσμια ακρόαση. Όλη αυτή η αδίστακτη κλίκα, στην ηγετική κορυφή της οποίας μετέχει ο Gates , κατασκευάζει θάνατο και μετά δίνει “λύση” προσφέροντας κι άλλο θάνατο! Και συσσωρεύει πακτωλούς χρημάτων τόσων ώστε να εξαγοράζει την παγκόσμια εξουσιαστική δομή, που της είναι αναγκαία για να υποδουλώσει όλη την ανθρωπότητα.

Ο πρώτος που έσπευσε να υπακούσει τη νεοταξική κλίκα και πέρασε νόμο περί υποχρεωτικού εμβολιασμού, πριν καν σκάσει μύτη η “πανδημία” είναι ο (απ' ό,τι φαίνεται) “ομόδοξος” της, Κυριάκος Μητσοτάκης. Δόθηκε “δωράκι” ή είναι τυφλό όργανο και μέλος της κλίκας; Πολλοί θα πουν: και τα δύο. Άλλοι θα πουν: συνωμοσιολογίες!

3. Ποια ήσαν τα ζητούμενα χαρακτηριστικά του κορωναϊού

Ακολουθώντας σταθερά τη λογική αλληλουχία καταγεγραμμένων γεγονότων και το τέρμα τους, την παγκόσμια διασπορά του κορωναϊού, θα πρέπει να είναι κάποιος πολύ αφελής για να μη συμπεράνει ότι, όταν πάγωσαν οι έρευνες στις ΗΠΑ, η εξέλιξη του SHC O14 συνεχίστηκε στη Γιουχάν. Και τα ιδιωτικά νεοταξικά συμφέροντα που εισχώρησαν στα συνέδρια βιοασφάλειας των ΗΠΑ , ποιος θα τα εμπόδιζε να εισχωρήσουν στο βιο-ινστιτούτο της Γιουχάν, κάτι που θα μπορούσε ες αεί να παραμείνει κρυφό, ως χρηματοδότες των ερευνών, άρα εντολείς της εξέλιξης του ιού. Οπότε προκύπτει το ερώτημα ποια ήσαν τα ζητούμενα από αυτούς χαρακτηριστικά του βιο-μεταλλασσόμενου ιού, που το βασικό στέλεχος το πήραν από νυχτερίδες.

Πρώτο. Επεξεργάζονταν ιό Sars (πνευμονικού συνδρόμου) και τον ήθελαν αερομεταδιδόμενο, που σημαίνει πολύ ταχείας μετάδοσης. Η μετάδοση μόνο διά σταγονιδίων βήχα, φταρνίσματος ή ρινικών, όπως οι προγενέστεροι Sars, δεν είναι ούτε αναπόφευκτη, ούτε ταχεία, γιατί η προφύλαξη είναι πολύ πιο εύκολη. Επίσης αερομετάδοση και πνεύμονες είναι καλός συνδυασμός, εφ' όσον οι πνεύμονες εισπνέουν αέρα. Αερομετάδοση και π.χ. γαστρεντερικό σύστημα θα ήταν ένας ατυχής συνδυασμός. Πέτυχαν λοιπόν απολύτως τον πρώτο στόχο.

Δεύτερο. Τον ήθελαν μακράς επώασης, που σημαίνει όχι μόνον ταχεία, αλλά και “ύπουλη” μετάδοση. Διότι επί 14+ μέρες ο φορέας δε γνωρίζει ότι νοσεί και άρα μπορεί δυνητικά να μεταδώσει τον ιό σε δεκάδες άλλους. Πέτυχαν και αυτή τη δεύτερη στόχευση. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά δεν είχαν εμφανιστεί ποτέ πριν σε ιό.

Τρίτο. Μπήκα στη σπαζοκεφαλιά να αναζητήσω γιατί θέλησαν να βάλουν τμήμα του ιού HIV (Aids) μέσα στον κ/ό, γεγονός που ανακάλυψε ο Montagnier, αλλά το απέδωσε σε προσπάθεια να φτιάξουν εμβόλιο. Εμβόλιο για ποιον ιό; (Άλλος ένας “καλοκάγαθος” μεγάλος επιστήμων!)

Και νομίζω ότι το βρήκα. Τι κάνει ο HIV; Δημιουργεί ανοσοποιητική ανεπάρκεια. Τέλεια! Όχι για την ανθρωπότητα, αλλά για την καμπαλική συμμορία. Και ιός του αναπνευστικού συστήματος και μαζί ιός που “χτυπάει” το ανοσιοποιητικό σύστημα! Χιμαιρικός (διπλός) ιός, σωστό γέννημα εχιδνών! Από αυτή τη “διαολική συν(εν)έργεια” συνάγεται, χωρίς καμιά αμφιβολία, ότι επιζητούσαν έναν ιδιαίτερα θανατηφόρο ιό. Αυτόν το στόχο δεν το πέτυχαν.

Είχε φθάσει η “ώρα μηδέν” που ο κ/ός έπρεπε οπωσδήποτε να εξαπολυθεί και το εργαστήριο της Γιουχάν μάλλον δεν είχε προλάβει ή δεν μπόρεσε να τελειοποιήσει το χαρακτηριστικό αυτό. Το ότι επεδίωκαν έναν ιδιαίτερα θανατηφόρο ιό συνάγεται και από το γεγονός του event 201 που διεξήχθη στις 19 Oκτ. 2019, με συγχρηματοδότηση του (ιδρύματος) Gates, (του ανθρώπου που δηλώνει δημόσια ότι ο πληθυσμός της γης πρέπει να μειωθεί δραστικά) και του John Hopkins Un. Στο event 201 εκτελέστηκε προσομοίωση πανδημίας που, με μαθηματικές και υπολογιστικές προβλέψεις, ανέπτυσσε το πώς θα μπορούσε να εξαπλωθεί μια πανδημία σκοτώνοντας 65 εκ. ανθρώπους παγκοσμίως.

Και, ω της “συμπτώσεως”! 27 μέρες μετά στις 17 Νοεμ. 2019, εμφανίστηκαν κρούσματα της Covid-19 στην Κίνα, τουλάχιστον επισήμως, ανεπισήμως δεν ξέρουμε πότε! Όμως πρόσφατα, εντός ολίγων ημερών συγκεντρώθηκαν υπογραφές μισού εκ/ρίου Αμερικανών που απαιτούν δικαστική έρευνα γι' αυτήν ακριβώς τη “σύμπτωση”.

Ωστόσο, όταν οι νεοταξίτες διαπίστωσαν ότι ο “κατασκευασμένος” ιός δεν ήταν ιδιαίτερα θανατηφόρος (αυτό θα πρέπει να το διεπίστωσαν στο διάστημα που ο κ/ός είχε “απλωθεί” μόνο στην Κίνα) μπήκαν στην περιπέτεια να επιχειρήσουν μια παγκόσμια μπλόφα, άκρως επιβλαβή για την ψυχονοητική, πνευματική και οικονομική σταθερότητα της ανθρωπότητας.

Ώστε να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα φόβου, άρα εγκλεισμού των ανθρώπων , ως εάν ο ιός να ήταν ιδιαίτερα θανατηφόρος. Επειδή επεδίωκαν και τα δύο: και μεγάλο αριθμό θανάτων και χτύπημα της οικονομίας, των ΗΠΑ κυρίως, αλλά και της παγκόσμιας. Τους στόχους και τα οφέλη τους θα τα εξετάσουμε σε ξεχωριστή ενότητα.

4. Πώς στήθηκε η καταστροφική παγκόσμια μπλόφα

Για να πετύχει η μπλόφα χρησιμοποίησαν ιατρικές και στατιστικές απάτες και επίορκους επιστήμονες, ώστε να τρομοκρατήσουν την ανθρωπότητα και να “εγκλειστεί” χωρίς αντιστάσεις. Η τρομοκράτηση και ο εγκλεισμός ήσαν οι ενδιάμεσοι στόχοι για να πετύχουν τους τελικούς.

Οι τρόποι που οργανώθηκε και εκτελέστηκε αυτή η μπλόφα είναι πλέον τόσο γνωστοί που μόνον θα τους συνοψίσουμε.

α) Λανθασμένο τεστ για τον ιό. Χρησιμοποιήθηκε το τεστ PCR. (Polymerase Chain Reaction ) Ο Αμερικανός βιοχημικός Cary Molis, όταν το εφηύρε το 1984 είχε δηλώσει κατηγορηματικά πως δεν είναι κατάλληλο για λοιμώδη νοσήματα και ιούς. Σε αυτά δίνει λάθος αποτελέσματα, επειδή ανιχνεύει γενετικό υλικό που αναπτύσσεται από την άμυνα των κυττάρων σε οποιαδήποτε ασθένεια ή άλλη τοξική κατάσταση, {όπως η ακτινοβολία 5G, το stress(!), ο δυνατός φόβος(!)}, αλλά δεν ανιχνεύει αυτόν καθ' εαυτόν τον ιό. Οι μπλοφαδόροι βρήκαν το απολύτως κατάλληλο τεστ για να “φαίνονται” πολλοί άνθρωποι θετικοί στον κ/ό, ενώ είχαν άλλη ασθένεια.

β) Συνεπώς, υπήρξε και υπάρχει πληθώρα ψευδών γνωματεύσεων, ώστε θάνατοι που συνέβαιναν από άλλη αιτία να αποδίδονται στον ιό. Έμπαινε, λόγου χάριν, κάποιος σε νοσοκομείο με πρόβλημα νεφρών, του έκαναν υποχρεωτικά το PCR τεστ για κ/ό, που ασφαλώς έβγαινε θετικό. Και αν πέθαινε, ανακοίνωναν ότι πέθανε από κ/ό, συγκεκριμένα: “απεβίωσε έχοντας βρεθεί θετικός στον κ/ό” -οργουελιανή γλώσσα!

Στους συγγενείς έδιναν δώρο “ελευθέρας κυκλοφορίας” και τα έξοδα ταφής, αν αποδέχονταν “ασυζητητί” τα αίτια θανάτου. Ή τους ανέβαλαν απ' αόριστον την ταφή του συγγενούς τους, αν ζητούσαν νεκροψία ώστε να διαπιστωθούν τα αληθή.

γ) Η Κίνα αρχικά έκρυβε τη σοβαρότητα της ασθένειας Covid-19 και τον αριθμό των θυμάτων της εντός των ορίων της. Και ο ΠΟΥ όχι μόνον την κάλυπτε, αλλά ύστερα από “παράκληση” της κινεζικής ηγεσίας, δεν χαρακτήρισε (έγκαιρα ) την κορωνοασθένεια ως πανδημία, ώστε να παρθούν τα ενδεικνυόμενα μέτρα από όλες τις χώρες (έγκαιρα).

Επί πλέον ο ΠΟΥ τον Ιανουάριο του 2020 ανακοίνωσε παγκόσμια το εγκληματικό ψέμα ότι ο ιός δε μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Και άμεσα, ο κ. Τσιόδρας το αναμετέδωσε στον ελληνικό λαό στις 22 Ιαν. 2020. Επί δύο και πλέον μήνες από τις 17 Νοεμ. 2019 που ξέσπασε (επισήμως) η ασθένεια στην Κίνα, ο ΠΟΥ και οι “βοηθοί” του, παραπλανούσαν την ανθρωπότητα. Αυτές οι αποκρύψεις και τα ψέματα εκτόξευσαν τον κ/ό σε όλη τη υφήλιο, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να έχει “φυλακιστεί” μέσα στην περιοχή της Γιουχάν. Και όλα αυτά είναι που καταγγέλλει τώρα εμφαντικά ο Πρόεδρος Τράμπ.

Είναι δυνατόν κάθε λογικός άνθρωπος να δεχτεί ότι ο ΠΟΥ και η Κίνα δε γνώριζαν τα πάντα για τον ιό; Ο ΠΟΥ, ο τεράστιος αυτός Οργανισμός (που ως τώρα χρηματοδοτείτο με 400 εκ.δολ. ετησίως από τις ΗΠΑ και δεύτερος κατά σειρά χρηματοδότης του είναι ο Gates!) να μη γνώριζε τις ιδιότητες του ιού και όλο το “ιστορικό” της εξέλιξης του; Από τις επίσημες επιστημονικές δημοσιεύσεις προκύπτει ότι ασφαλώς γνώριζε! Είναι προφανές ότι “κάποιοι” ήθελαν την παγκόσμια διασπορά του, αλλά και πολλούς θανάτους.

δ) Τα μέτρα που πάρθηκαν δεν ήταν τα ενδεικνυόμενα σύμφωνα με τις σύγχρονες επιδημιολογικές- στατιστικές μεθόδους, ώστε να μην πληγούν οι οικονομίες χωρών και το θέμα αυτό το έχει εξηγήσει άριστα ο καθηγητής της συγκεκριμένης επιστήμης στο Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνια, κ. Γ. Ιωαννίδης. Πολύ γνωστές οι θέσεις του σε όσους αναζητούν την αλήθεια για τον κ/ό.

ε) Επιστρατεύτηκαν παγκόσμια επίορκοι ή άσχετοι γιατροί για να διασπείρουν φόβο και ψέμματα. Εδώ χρειάζεται έρευνα για να εντοπιστούν ένας προς ένας. Ωστόσο, οι περισσότεροι γιατροί μέσης στάθμης, εμπιστεύονται σχεδόν τυφλά τους πανεπιστημιακούς. Σε αυτούς εντοπίζεται συνεπώς η μεγάλη ευθύνη.

στ) Στην Ελλάδα, πιθανόν και αλλού, χρηματοδοτήθηκαν ασύστολα τα συστημικά μμε (20 εκ. ευρώ δόθηκαν μέσα από την μισοάδεια τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου!) ώστε να “πλένουν” από κάθε νηφάλια σκέψη το νου μας. Και να μας μεταβάλουν σε φοβισμένο όχλο, φιμώνοντας κάθε άλλη άποψη από αυτήν που ήθελε να επιβάλει η, καθεστηκυία και εδώ, Νέα τάξη. Βέβαια, τα 20 εκ. ευρώ εξασφάλιζαν και κάτι ακόμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, που είναι προφανέστατο.

ζ) Target group (στοχοποιημένη ομάδα) του κ/ού, ήρθαν έτσι τα πράγματα λόγω της μη τελειοποιήσεως του ώστε να γίνει εξαιρετικά θανατηφόρος, να είναι οι ευπαθείς άνθρωποι και οι πάνω από κάποια ηλικία. “Ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και η κατσίκα” και... τελειώσαμε. Το σύστημα φρόντισε ο κ/ός να είναι η κατσίκα.

Μετήλλασσαν πνευμονικό ιό, γνωρίζοντας ότι στις μεγάλες ηλικίες από τα πρώτα όργανα που αδυνατίζουν είναι οι πνεύμονες. Έτσι, ενώ ο ιός δεν είναι ιδιαίτερα θανατηφόρος, τους “ήρθε κουτί” ότι είχε πολλά θύματα σε αυτές τις πληθυσμιακές ομάδες, ώστε να μπορούν να ανακοινώνουν μεγάλα “νούμερα θανάτων”! Είναι προφανές ότι στόχος ήταν ο ακραίος εκφοβισμός και εγκλεισμός της ανθρωπότητας.

5. Ο ρόλος της Κίνας

Η Κίνα είναι μια διπρόσωπη χώρα, ένας Ιανός. Είναι στρατιωτική -και όχι μόνον- σύμμαχος της Ρωσίας, γιατί αυτό είναι το γεωστρατηγικό της συμφέρον στην παρούσα της φάση, αλλά τα οικονομικά της συμφέροντα είναι άρρηκτα συνυφασμένα με τη Δύση ειδικά δε με τη ΝΤΠ και την παγκοσμιοποίηση, γεγονός μόνιμο και όχι ευκαιριακό. Αυτό το γνωρίζει η σκοτεινή ελίτ και συνεργάζεται στενά με την Κίνα προς επιβολή της παγκοσμιοποίησης.

Είναι τόσο στενοί οι δεσμοί Κίνας-Νεοταξιτών που οι δεύτεροι την έχουν καταστήσει παγκοσμιοποιητικό κέντρο στην Ασία, όπως τη Γερμανία στην Ευρώπη, αφ' ότου πήρε τα ηνία των ΗΠΑ ο Τραμπ και άρχισε γενικευμένο πόλεμο με το βαθύ κράτος, αλλά και οικονομικό με την Κίνα.

Συνεπώς η Κίνα είναι “απέναντι” στον Τραμπ, στον ίδιο βαθμό με τη Νέα τάξη. Ποιος λοιπόν μπορεί να είναι ο ρόλος της στην “πανδημία” του κ/ύ, πέραν της κατασκευής του εκεί; Εδώ θα αναφερθούν τρία σενάρια και η επιλογή του πιο πιθανού μάλλον είναι προφανής.

Το πρώτο όμως ερώτημα που τίθεται και στα τρία, είναι: γνώριζε η κινεζική ηγεσία τι ακριβώς παρασκευάζονταν στο βιοεργαστήριο της Γιουχάν, τουτέστιν ένα ισχυρό βιολογικό όπλο που κάποια στιγμή θα βρισκόταν και στα χέρια πολύ “συγκεκριμένων” ιδιωτών, αν πράγματι αυτοί το χρηματοδοτούσαν;

Η λογική απάντηση είναι “ναι, γνώριζε”. Γιατί αν δεν το γνώριζε, τώρα οι υπαίτιοι της υποτιθέμενης “κατά λάθος” διαφυγής του από το εργαστήριο, ή έστω και χωρίς αυτήν, θα είχαν την τύχη αυτών που πρόσθεταν μελαμίνη στο γάλα που προορίζονταν για το Κινεζόπουλα: θάνατος με συνοπτικές διαδικασίες. Και δε θα είχε κανένα λόγο να το κρύψει, εφ όσον δεν υπήρχε ανάμιξη της.

Πρώτο, λοιπόν, σενάριο. Όχι μόνον γνώριζε η ηγεσία για την “κατασκευή” αλλά θέλησε, ενεργώντας μόνη της, να διαφύγει “κατά λάθος” ο ιός από το εργαστήριο και να μεταδοθεί παγκόσμια (καθυστερώντας να γνωστοποιήσει την κρισιμότητα του) για να χτυπήσει στους άκρως ευαίσθητους τομείς υγείας και οικονομίας τον Τραμπ, ώστε αυτός να χάσει τις επόμενες εκλογές. Αυτό το σενάριο είναι εντελώς απίθανο.

Δεύτερο. Είναι πολύ πιο πιθανό η κινεζική ηγεσία να ενήργησε μαζί με την ηγεσία της Νέας τάξης, ώστε να χτυπήσουν συνασπισμένα τον Τραμπ και την επανεκλογή του. Υπέρ αυτού συνηγορεί η αρμονικότατη συνεργασία Κίνας-ΠΟΥ, που εξαπέλυσαν πολλά ψέμματα προς την ανθρωπότητα, κατά το πρώτο πολύ κρίσιμο διάστημα δύο μηνών από την πρώτη “εμφάνιση” του.

Η προσχεδιασμένη επιλογή της Γιουχάν ως σημείο μηδέν (εκκίνησης) του ιού ήταν άψογη, διότι: α. Είναι η πλέον πυκνοκατοικημένη περιοχή της Κίνας και ο αριθμός των θυμάτων θα ήταν υπολογίσιμος άμα τη εμφανίσει του ιού, πολλώ μάλλον στη συνέχεια. β. Η Γιουχάν είναι τίγκα στο 5G, που οι κεραίες του τοποθετούνται σχεδόν ανά δεύτερο τετράγωνο και δημιουργούν αναπνευστικά προβλήματα (ιονίζουν το οξυγόνο της ατμόσφαιρας και δεν μπορούν εύκολα να το δεσμεύσουν οι πνεύμονες) παρόμοια με του κ/ού. Άρα επιτείνουν τα οφειλόμενα στον κ/ό, άρα πιο πολλοί θάνατοι!

Στη συνέχεια η κινεζική ηγεσία αντέδρασε, επιβάλλοντας πολύ σκληρή καραντίνα στην περιοχή της Γιουχάν , που περιόρισε αποτελεσματικά τη διασπορά του κ/ού. Όμως και αυτή η κίνηση της Κίνας βόλευε αφάνταστα τη νεοταξική συμμορία, ίσως και να είχε προσυμφωνηθεί. Και τη βόλευε επειδή δημιουργήθηκε ένα παγκόσμιο πρότυπο αντίληψης/πεποίθησης ότι τον ιό τον νικάς μόνον με σκληρή καραντίνα επί “δικαίων και αδίκων”, φορέων και μη!

Τρίτο σενάριο, λιγότερο πιθανό από το δεύτερο. Οι πιθανολογούμενοι χρηματοδότες και συνεπώς “ιδιοκτήτες” του ιού, απαίτησαν να τον παραλάβουν (έστω και χωρίς να έχει αποκτήσει τον επιθυμητό βαθμό θνησιμότητας όπως αναφέρθηκε), επειδή είχαν φθάσει σε “τέλος χρόνου”. Έφθασαν εκεί όταν έχασαν τη μάχη να καθαιρέσουν τον Τραμπ λόγω δήθεν παραβίασης του Αμερικανικού Συντάγματος. 'Έπρεπε, λοιπόν, οπωσδήποτε να ριχτεί η ζαριά του κ/ού!

Συνεπώς, κατά λογική ακολουθία, αμέσως μετά την αποτυχία αυτή ζήτησαν το προϊόν που είχαν χρηματοδοτήσει.. Μπορεί να φανταστεί κανείς τι δρακόντειο συμβόλαιο είχε συνάψει η νεοταξική κλίκα με την κινεζική ηγεσία, τι τεράστια ποσά έλαβε η Κίνα για τις “υπηρεσίες” της, αλλά και τι υπέρογκες ρήτρες έχει, αν ποτέ αποκαλύψει το συμβόλαιο αυτό και τους αντισυμβαλλόμενους. Όπως ακριβώς έχει συμβεί με το συμβόλαιο κατασκευής των γρανιτίνων πλακών (guidestones!) της Georgia-ΗΠΑ.

Έκλεισαν το συμβόλαιο με την Κίνα, πήραν το “προϊόν” και έφυγαν. Αλλά, όταν η ήρθε η στιγμή να εξαπολύσουν τον Sars-Cov-2 στην ανθρωπότητα, επεφύλαξαν μιαν έκπληξη στην Κίνα. Η παγκόσμια έκλυση του άρχισε από αυτήν την ίδια, από την αγορά ζώων και πτηνών της Γιουχάν. Το τέλειο μέρος!

Ώστε, εκτός των άλλων προνομίων εύκολης διασποράς του ιού και θανάτων που είχε η Γιουχάν, “ να μπερδευτεί τ' αχνάρι” και να γίνει παγκόσμια πιστευτό το τεράστιο ψέμα ότι ο κ/ός προήλθε από τις νυχτερίδες και γενικά την εκεί αγορά ζώων, πτηνών και ερπετών. Προήλθε πράγματι από ιό νυχτερίδας, που όμως μεταλλάσσονταν εργαστηριακά επί πολλά χρόνια.

Και υπάρχει μια ακόμα όψη της παγκόσμιας παγίδας που έχει στηθεί στην ανθρωπότητα. Είναι πολύ γνωστό ότι υψηλή προτεραιότητα της νεοταξικής ηγεσίας είναι ένας παγκόσμιος πόλεμος (ήπιας πυρηνικής ισχύος), που θα εμπλέξει τις υπερδυνάμεις ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα. Ο πόλεμος αυτός θα φέρει τον γήινο πληθυσμό εκεί που τον θέλουν, περίπου στο 1 δισ, θα εξαντλήσει και τις τρεις αυτές υπερδυνάμεις και θα επιφέρει ασύλληπτες επισιτιστικές ελλείψεις, παγκόσμια πείνα.

Τότε αυτοί ελπίζουν να “βασιλέψουν” οριστικά σε ολόκληρο τον πλανήτη, προσφέροντας την παγκοσμιοποιημένη, ενιαία διοίκηση δήθεν για λόγους επιβίωσης και ειρήνης, σε όλους τους εναπομείναντες ανθρώπους. Επίσης, προσφέροντας επισιτιστικές λύσεις με τεχνητές τροφές των οποίων τις πατέντες τις έχουν ήδη έτοιμες και το άφθονο χρήμα τους για να σταθεί ξανά στα πόδια του ο πλανήτης.

Βέβαια, ένας τέτοιος πόλεμος δεν ξέρει κανείς πώς θα εξελιχθεί και αν δε θα είναι τελικά ένα ολοκαύτωμα όλης της ζωής του πλανήτη. Ο πρόεδρος Τραμπ, ο πλέον ειρηνόφιλος εξ όλων των προέδρων των ΗΠΑ μετά τον Β' Παγκόσμιο, πρέπει συνεπώς να προσέξει πάρα πολύ τη διαμάχη του με την Κίνα. Οι αποζημιώσεις που θα της ζητήσει, επειδή είναι σίγουρο ότι θα αποδειχτεί ότι αυτή παρασκεύασε τον ιό και επιπλέον παραπλάνησε την ανθρωπότητα, να μην είναι τόσο υπέρογκες που θα τη γονατίσουν, γιατί τότε είναι βέβαιο ότι τα συνεταιράκια της, οι νεοταξίτες, θα την ωθήσουν να αντιδράσει με πόλεμο.

Ήδη διαφαίνεται ότι ο Τραμπ έχει αντιληφθεί τον κίνδυνο παγκοσμίου πολέμου και αποφεύγει να “στριμώξει” την Κίνα στο βαθμό που θα μπορούσε τεκμηριωμένα να το πράξει. Αυτή η πρόσφατη “διγλωσσία” των Αμερικανών αξιωματούχων ίσως οφείλεται είτε στο ότι έτσι “θολώνουν” (καρότο και μαστίγια μαζί) την υπαιτιότητα της Κίνας είτε στο ότι πάμπολλες υπηρεσίες και αξιωματούχοι των ΗΠΑ ελέγχονται από την καμπάλ, τη νεοταξική κλίκα του βαθέος κράτους.

Η παγκόσμια κατάσταση θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, αν τυχόν χάσει την προεδρία ο Τραμπ, που αποτελεί μεγάλη “ανάσα” για την ανθρωπότητα. Όλοι όσοι κατανοούμε τη σημερινή πραγματικότητα, με τη θετική βούληση και σκέψη μας, ας συμβάλουμε στην επανεκλογή του.

6. Ποια τα οφέλη της παγκοσμιοποητικής ελίτ, αν πάρει την επόμενη προεδρία των ΗΠΑ

Συμπεράναμε ότι είχε φθάσει για τη Νέα τάξη, η “ώρα μηδέν”. Έπρεπε οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσει ένα ισχυρό όπλο εναντίον του Τραμπ, αφού οι προηγούμενες τρεις προσπάθειες απέτυχαν, το οποίο θα χτυπούσε στην καρδιά την επόμενη εκλογή του: τον κορωνοϊό!

Γνωρίζουν ότι “άπλωσαν” στο πλανητικό τραπέζι ένα πολύ δυνατό παίγνιο, (το οποίο αν και το συνέθεταν προσεχτικά επί χρόνια , αναγκάστηκαν να το συνεχίσουν ως μπλόφα), που αν αποτύχει να “ χτυπήσει” τον κύριο στόχο, ενέχει πολύ μεγάλους κινδύνους γι' αυτούς τους ίδιους.

Η λογική υπαγορεύει ότι την πανδημία του κ/ού την προγραμμάτιζαν για αργότερα, ευελπιστώντας ότι θα είχαν έγκαιρα καταφέρει να καθαιρέσουν (ή καθαρίσουν!) τον Τραμπ, ώστε να πάρουν την επόμενη προεδρία των ΗΠΑ. Τότε ο κ/ός θα είχε γι' αυτούς μόνον οφέλη. Οφέλη ασύλληπτα προς την κατεύθυνση της παγκόσμιας κυριαρχίας που επιδιώκουν. Όμως αναγκάστηκαν να τον βγάλουν πρόωρα “εκτός εργαστηρίου” προς την ανυποψίαστη ανθρωπότητα, διακινδυνεύοντας πολλά αλλά προσδοκώντας ότι, έστω και “πρόωρος” ο ιός, θα πετύχει το στόχο του. Τα οφέλη τους, αν το καταφέρουν, είναι τόσο προφανή που τα αναφέρω ακροθιγώς.

Πρώτον. Παγκόσμιος εμβολιασμός, πιθανότατα μαζί με τσιπάρισμα, μια πάγια επιδίωξη της κλίκας. Λέγεται ότι το εμβόλιο που θα ετοιμάσει η νεοταξίτικη κλίκα εκεί όπου είναι κυρίαρχη (Γερμανία +Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) +B. Gates - big pharma!) θα εισάγει στον οργανισμό μια τρίτη έλικα DNA που θα αλλοιώνει γενετικά τον άνθρωπο προς την κατεύθυνση που θέλουν, του υπάκουου ζώου, αφού σε αυτήν την έλικα θα έχουν δώσει τα γενετικά χαρακτηριστικά που αυτοί θέλουν. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν αυτό είναι αλήθεια, αλλά ένα είναι βέβαιο: αν κατέχουν την τεχνογνωσία και δημιουργήσουν τις συνθήκες να το επιβάλουν, θα το επιβάλουν!

Και ο πόλεμος καλά κρατεί. Ο Τραμπ διεμήνυσε στον ΠΟΥ ότι δεν εμπιστεύεται ούτε αυτόν ούτε το εμβόλιο του, καταγγέλοντας ότι δεν ενήργησε “ως όφειλε”, στην αρχή της ασθένειας. Γνωρίζει καλά ότι είναι παραμάγαζο των νεοταξιτών, ειδικά και ασύστολα με τον νυν “Director General”, τον Αιθίοπα Tedros Adhanom , ο οποίος έδρασε όχι απλώς “περίεργα” αλλά συνέβαλε, με όλες τις δηλώσεις και επιρροές που του επιτρέπει η θέση του, να επιτύχουν οι στοχεύσεις των νεοταξιτών. Ήδη ο Τραμπ σταμάτησε τη χρηματοδότηση στον ΠΟΥ και ετοιμάζεται να τον “μεταρρυθμίσει”!

Δεύτερον. Τη σοβαρή οικονομική ζημιά που έχουν υποστεί οι χώρες-κέντρα των νεοταξιτών που εφήρμοσαν lockdown ελπίζουν όχι απλώς να την ισοφαρίσουν εις βάρος των απλών, ανυπεράσπιστων πολιτών τους, αλλά να βγουν και πολύ κερδισμένοι από πάνω, μετακυλίοντας σε αυτούς τις οικονομικές πιέσεις, τάχα για να διασωθεί η παγκόσμια οικονομία -και φυσικά της κάθε χώρας.

Αλλά κυρίως μιλάνε για επικείμενη κατάρρευση της, λόγω της παγκόσμιας φούσκας χρέους. Όμως είναι βέβαιον ότι 2.300 νεοταξίτες (καταγεγραμμένοι) έχουν συγκεντρώσει το 60% του παγκόσμιου πλούτου που υπεραρκεί για να ανορθώσει την παγκόσμια οικονομία. Ναι, υπάρχει παγκόσμιο χρέος 260 τρις δολάρια αλλά, ας αναρωτηθούμε, σε ποιους οφείλει η ανθρωπότητα αυτό το χρέος;

Μήπως εδώ παίζεται ακόμα ένα παιχνίδι εις βάρος της από την παγκόσμια “ελίτ” του υπερπλούτου, γιατί προφανώς αυτοί την έχουν δανείσει! Την έχουν δανείσει με λογισμικές τραπεζικές εγγραφές ή χρήμα “χαρτοκομφετί” άνευ ουδενός αντικρίσματος. Και θα της ζητήσουν πίσω πολύ απτές αξίες ανθρώπινου μόχθου και γης/ιδιοκτησίας: εργασία εξευτελιστικής αμοιβής, ανεργία για να μη μπορεί κανείς “να σηκώσει κεφάλι”, πλειστηριασμούς γης, κτισμάτων και πολλά άλλα αδιανόητα!

Με τον Τραμπ στην προεδρία, η FED υποχρεώθηκε να τυπώσει 3 τρις δολάρια για να κινηθεί η οικονομία των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του κ/ού. Αλίμονο στις χώρες που βρίσκονται υπό την εξουσία της νεοταξικής κλίκας όπως η Ελλάδα και δεν έχουν ούτε δικό τους νόμισμα (για να τυπώσουν και να επιβιώσουν) ούτε αυτάρκεια προϊόντων.

Αν εμείς οι Έλληνες δε δράσουμε κατάλληλα, μας περιμένουν νέα μνημόνια, νέες περικοπές μισθών και συντάξεων, νέες παραχωρήσεις όχι απλά των τιμαλφών μας, αλλά των ίδιων των κειμηλίων μας, όπως η Ακρόπολις, η Βεργίνα, η Κνωσσός, η Αμφίπολις και όποια άλλα θελήσουν οι παγκόσμιοι λήσταρχοι. Ποιος θα τους πει όχι; Ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας, τα λοιπά πολιτικά πρόσωπα της βουλής των Ελλήνων; Αν κάποιος απαντήσει “ναι”, μάλλον ζει αλλού.

Τρίτον. Θα εδραιώσουν την παγκοσμιοποίηση με όλα όσα αυτό συνεπάγεται, παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του κ/ού αποδείχτηκε η αναντικατάστατη λειτουργικότητα του έθνους-κράτους και η “περιτειχισμένη” προστασία που μόνον αυτό μπορεί να προσφέρει στους πολίτες του. Μετά τη μπόρα/μπλόφα του κ/ού , αν οι νεοταξίτες πάρουν την πλήρη εξουσία του Δυτικού κόσμου, δηλαδή και την αμερικάνικη προεδρία, θα διαλύσουν σε πολύ λίγο χρόνο τα έθνη-κράτη, οδηγώντας τα στην απόλυτη ένδεια , την υποτέλεια, την πλήρη παράδοση της εθνικής κυριαρχίας τους, πιθανότατα μέσω ενός παγκοσμίου πολέμου.

Βέβαια, η Ελλάδα τους έχει ήδη παραδώσει την εθνική κυριαρχία της. Τι απομένει να δώσει; Ίσως φθάσει στον απόλυτο εξευτελισμό της, παραδίδοντας τον ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ, το αριστ-ούργημα (το δημιούργημα των αρίστων!) των αριστουργημάτων όλων των εποχών!

Αλλά ήδη η ντόπια νεοταξική συμμορία παραδίδει το “ζωντανό Παρθενώνα”, που είναι ο Ελληνικός λαός (γιατί αν αυτός ο λαός καλλιεργηθεί ψυχοπνευματικά, θα μπορεί να ξαναφτιάξει Παρθενώνες) σε αλλοίωση και τελικά αφανισμό, με την εγκατάσταση εκατομμυρίων Μουσουλμάνων στον πολύπαθο τόπο μας. Η καταστροφή μας λαβαίνει χώρα ασύστολα, μπροστά στο μάτια μας και κανείς δε βγάζει “άχνα” ή πολεμική κραυγή! Καταφυγή μας το πληκτρολόγιο για να πείσουμε εαυτούς ότι το παλεύουμε το θεριό. Αναγκαίο ως ένα βαθμό, αλλά δεν αρκεί.

7. Οι κίνδυνοι για την παγκόσμια νεοταξική κλίκα, αν επανεκλεγεί ο Τραμπ

Ο προχρονισμός εξαπόλυσης του κ/ού για να εξουδετερωθεί ο Τραμπ ενέχει σοβαρούς κινδύνους για τη νεοταξική κλίκα, αν εκλεγεί πάλι Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Πρώτον, να αποκαλυφθεί η δράση της. Ήδη χάκερς (υποψιάζομαι από ποια χώρα ή χώρες), έχουν εξαπολύσει κυβερνοεπίθεση στα αρχεία του ΠΟΥ, του βιολογικού Ινστιτούτου της Γιουχάν και του Ιδρύματος Γκέιτς!

Δεύτερον, να αποτύχει οριστικά να επιβάλει το εμβόλιο “ΠΟΥ-Gates-pharmas” με συνεργασία και της Γερμανίας, που επάνω του τόσα πολλά έχει επενδύσει. Όμως, είναι ήδη μισοκαμένο χαρτί, αναπτύσσονται πολύ οργανωμένες αντιστάσεις πολιτών παγκόσμια. Και εντελώς καμένο, αν εκλεγεί κ ο Τραμπ που δεν εγκρίνει το εμβόλιο αυτό, αλλά επιδιώκει η χώρα του να παρασκευάσει το δικό της.

Τρίτον, να ακολουθήσουν οικονομικές απαιτήσεις από όσους συνέβαλαν ώστε για έναν ιό με θνησιμότητα μικρότερη της γρίπης να επιβληθεί “εγκλεισμός”, με άσκηση ψυχολογικής βίας (διά διασποράς του πιο ακραίου φόβου: “Προσοχή,Θάνατος”!) και οικονομικής (αντισυνταγματικά πρόστιμα).

Αλλά και από τις υποτελείς κυβερνήσεις που, ευθυγραμμιζόμενες πλήρως με τις εντολές των νεοταξιτών ηγετών τους, πάγωσαν την οικονομία των χωρών τους και όλοι μαζί την παγκόσμια. Ιδίως, αν αποκαλυφθεί με στοιχεία πώς στήθηκε η διπλά εγκληματική αυτή ενέργεια, ενάντια στην ψυχο-πνευματική ελευθερία, (συνταγματικά κατοχυρωμένη) και την οικονομική επιβίωση των ανθρώπων.

Τέταρτον, να μην πληρώσουν οι λαοί “το μάρμαρο” του κ/ού, αλλά αντίθετα να υπάρξει ισχυρή αντίσταση πολιτών παγκόσμια, ώστε να ελευθερωθούν από πολλούς δυνάστες και καταδυναστεύσεις . Τότε και η παγκόσμια ανάπτυξη θα έρθει με σωστό μέτρο και δίκαιο τρόπο και η παγκοσμιοποίηση όπως την θέλουν οι νεοταξίτες θα σβήσει και η ζημιά θα παραμείνει στις πολυεθνικές και το “club” του πλούτου. Δε θα μετακυλιθεί στους λαούς.

Κι εκεί που πήγαν για μαλλί κινδυνεύουν να βρεθούν κουρεμένοι, επειδή η ανθρωπότητα αφυπνίζεται, διευρύνει τους συνειδησιακούς της ορίζοντες, αρχίζει ευρύτατα να κατανοεί το πολύ άσχημο παιχνίδι που κάποιοι παίζουν εις βάρος της και ίσως αποφασίσει επιτέλους να τα αλλάξει όλα και κυρίως όλους τους απανταχού κατασκότεινους ηγέτες και τους κολαούζους τους.

Από όλα αυτά γίνεται πλέον ολοφάνερο ότι η πανδημία του κ/ού είναι κατ' ουσίαν ένας βιο-πόλεμος της Νέας τάξης, συνεπώς και της Κίνας, ενάντια στον Τραμπ και την ψυχοπνευματικά υγιή ανθρωπότητα.

Διαπιστώνεται καθημερινά ότι, πλην Ρωσίας που κρατάει μία αρκετά ουδέτερη στάση (δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς!), όλες οι άλλες χώρες και Οργανισμοί που ελέγχονται από τη Νέα Τάξη τοποθετούνται ενάντια στον Τραμπ και τις δηλώσεις του και με το μέρος του ΠΟΥ και του Bill Gates! (Το ίδιο και οι δικές μας “μουχρίτσες”: ο Τσιόδρας και οι συν αυτώ!) Τα πολεμικά στρατόπεδα είναι σαφώς περιχαρακωμένα και επιβεβαιώνουν ότι διεξάγεται μια ανελέητη μάχη, ένας αληθινός βιοπόλεμος με πολλές προεκτάσεις, αρκεί κάποιος να μπορεί να παρατηρεί αμερόληπτα.

8. Επίλογος

Η ανθρωπότητα κατατρομαγμένη από αυτήν την ύπουλη μεθόδευση, δέχτηκε αδιαμαρτύρητα τον εγκλεισμό της σε “ιδιωτικές φυλακές”. Όλο αυτό μοιάζει να είναι μια σατανική παγίδα που της στήθηκε πολύ έντεχνα και αυτή με περισσή αφέλεια, αλλά και επιβληθείσα ανάγκη, έπεσε μέσα.

Αλλά το τραγικότερο όλων θα είναι μία “έσχατη πλάνη χείρων της πρώτης”. Με άλλα λόγια να εξακολουθούν να τελειοποιούν τον κ/ό στην Κίνα ή αλλού. Μπορεί, άραγε, αυτό να ελεγχθεί ; Και στη συνέχεια, να τον εξαπολύσουν και πάλι εναντίον μας, ως δήθεν κάποια ακόμα πιο επικίνδυνη μετάλλαξη του, μέχρι να μας εξουθενώσουν ψυχικά και οικονομικά από τον “διά της βίας” εγκλεισμό.

Παιδιά του Φωτός όπου γης, και ειδικά οι Έλληνες, ετοιμαστείτε. Έχουμε πανγήινο πόλεμο! Και αντίπαλοι δεν είναι ούτε ιδεολογίες, ούτε πολιτικά συστήματα, ούτε γεωπολιτικές οντότητες, αν και όλα αυτά έχουν ρόλο. Αντίπαλοι είναι οι δύο μόνες πραγματικότητες: σκοτάδι εναντίον ΦΩΤΟΣ. Μαντέψτε ποιος τελικά θα νικήσει! Θα δυσκολευτούμε, αλλά έχουμε τη βεβαιότητα ότι θα νικήσουμε, γιατί έχουμε απόλυτη εμ-Πιστο-σύνη σε ΕΚΕΙΝΟΝ που ΕΙΝΑΙ το ΦΩΣ.

Επειδή όμως Εκείνος που είναι το Φως δεν εκβιάζει ποτέ τη βούληση μας (αυτό είναι έργο του σκότους, το κατ' εξοχήν έργο του), αν δε γίνουμε αυτόβουλα οι “Φωτεινοί Δρώντες” δεν μπορεί να μας εκβιάσει να γίνουμε. Και θα μείνουμε επ' αόριστον υπό την κυριαρχία του σκότους.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ: Στρατιώτες του Φωτός, με μεγάλη πιθανότητα να χάσουμε τη ζωή μας, αλλά θα “φύγουμε” ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ... όπως πάντα οι ΕΛΛΗΝΕΣ... ή υποτακτικοί, έως πλήρους εξουθένωσης, στους “ανθρωπο-δαίμονες του σκότους”;

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

11 σχόλια :

  1. Καμία αμφιβολία δε θα μείνει σε όποιον έχει την υπομονή να διαβάσει ολόκληρο το άρθρο.
    Ένα ευχαριστώ στο ιστολόγιο για τέτοιας ποιότητος και αφύπνισης άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αρθρο ειναι καταπληκτικο,ομως θα πρεπει να τεθει το εξης ερωτημα:

    Ακομα και αν ο Τραμπ κερδισει τις επομενες εκλογες, ειναι αυτο αρκετο απο μονο του για να

    αντιμετωπιστει η "ελιτ" της παγκοσμιοποιησης και να ξεμπερδευουμε με τους υπανθρωπους;

    Ξεμπερδευουμε μεχρι το 2024!

    Μετεπειτα τι γινεται;

    Ο επομενος "ρεπουμπλικανος" θα ειναι της νoοτροπιας Τραμπ ή θα κατεχει το IQ του Bush Jr.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ ΓΜ, πολύ εύλογο το ερώτημα που θέτεις. Όμως οι καταστάσεις είναι δυναμικές, δεν είναι στατικές και μάλιστα σήμερα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Αν βγει ο Τραμπ πολύ νερό θα κυλήσει προς θετική κατεύθυνση στο ποτάμι της ανθρωπότητας και δε θα είναι εύκολο “να γυρίσει πίσω”.
    Η τετραετία όμως αυτή θα είναι πάρα πού κρίσιμη να αφυπνιστούν και να δράσουν οι λαοί. Και ειδικά εμείς οι Έλληνες, που μας έχουνε κυριολεκτικά ΠΝΙΞΕΙ! Αν παραμείνουμε αδρανείς και αφήσουμε να αγωνίζονται μόνοι τους όσους η συμφορά (π.χ. τα μιλιούνια των μελαμψών τυχάρπαστων) χτυπάει την αυλή τους, τότε θα πεθάνουμε από ασφυξία, όχι αυτή του κορωνοϊού. Το βλέπουμε και το ζούμε ότι σφίγγουν διαρκώς τη θηλιά γύρω από το λαιμό μας.
    Και το αν θα αφυπνιστούν και θα δράσουν οι λαοί, ώστε να αφαιρέσουν τις εξουσίες από τους νεοταξίτες, θα κρίνει αν στη μεθεπόμενη τετραετία θα υπάρχει η συνέχεια των θέσεων του Τραμπ ή θα επιστρέψουμε στο νεοταξικό τρόμο.

    Σπέρνουν τρόμο, φόβο και τρόμο, με αυτά που κάνουν και λένε, αλλά ευτυχώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι κατανοούν, πόσο εχθρικά είναι προς όλους. Σπέρνουν φόβο επειδή έχουν καταλάβει ότι αργά αλλά σταθερά χάνουν το παιχνίδι της απόλυτης υποδούλωσης της ανθρωπότητας που είχαν στήσει. Και “ο φόβος και ο τρόμος” που σπέρνουν είναι το τελευταίο τους “νερομπίστολο”, μήπως και φοβηθούμε και δε “σπάσουμε τις αλυσίδες”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι επιχειρούν να μας υποδουλώσουν αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μπορέσουν να το κάνουν. Τα μυστικά του DNA δεν έχουν ξεκλειδωθεί ακόμα και δεν είναι στο χέρι τους, μη γελιέστε.
    Ένα είναι σίγουρο όμως: Αυτό που θέλουν είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και κατά της Φύσης. Σίγουρα πρέπει να αντισταθούμε και έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες να τους σταματήσουμε.
    Κρίμα που βρίσκονται πολιτικοί και επιστήμονες συνένοχοι στα σχέδιά τους. Ο λαός θα καταλάβει και θα απαντήσει.
    Γ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε πολλά περιθώρια για "θα". Η μάχη πρέπει να δοθεί ΤΩΡΑ.
      Ή τουλάχιστον να κηρυχτεί ο πόλεμος. Αλλιώς, ΑΥΡΙΟ δε θα υπάρχει για μας τους Έλληνες. Κάθε μέρα που έρχεται κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα απ' όσο ήσαν χθες. Αν εξακολουθήσουμε να τα παρατηρούμε απαθείς, σε πολύ λίγο θα είναι μη αναστρέψιμα.
      Σ.Μ.

      Διαγραφή
  5. Μόλις βγήκε η υπουργική απόφαση ότι το εμβόλιο θα είναι υποχρεωτικό, αμέσως υποψιαστήκαμε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει καθότι υπήρχε και το προηγούμενο με τα εμβόλια Αβραμόπουλου. Αμέσως ξεκινήσαμε το ψάξιμο σε Ελληνικά και ξένα άρθρα και καταλάβαμε ότι ο ιός είναι ψεύτικος. Μετά ένας φίλος μας είπε για την δωρεάν ταφή των αρρώστων από τον ιό, ενώ είχαν πεθάνει από άλλες χρόνιες παθήσεις πχ.κύρωση του ήπατος. Υπολόγισαν τον εμβολιασμό μας χωρίς τον ξενοδόχο δηλ. την καχυποψία μας ως προς τα εμβόλια αφού πληρώσαμε χοντρά τα εμβόλια Αβραμόπουλου για να σταλούν τελικά στην Αφρική. Το σχέδιο τους όσον αφορά τους Έλληνες απέτυχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.ksipnistere.com/2020/05/video_12.html

      Γυναίκα με Καρκίνο στο Γ.Ν Ελευσίνας την “άρπαξαν” και την έχωσαν στο θάλαμο Κορωνοιού!!!
      (video)

      Διαγραφή
  6. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου17 Μαΐου 2020 στις 12:14 π.μ.

    Κάνω μια μικρή προσθήκη στο άρθρο, γιατί θέλω να έχω ήσυχη τη συνείδηση μου ότι δεν αλλοίωσα στο παραμικρό τα επιστημονικά δεδομένα, ούτε υπερέβαλα ως προς αυτά.
    Στο κεφάλαιο 5, " Ο ρόλος της Κίνας" στην 8η παράγραφο προσθέτω τις λέξεις: όταν υπάρχει και καταιονισμός με βαρέα μέταλλα-το γνωστό "ψέκασμα"-

    Οπότε η εντός παρένθεσης πρόταση μετασχηματίζεται ως εξής:
    (ιονίζουν το οξυγόνο της ατμόσφαιρας όταν υπάρχει και καταιονισμός με βαρέα μέταλλα -το γνωστό "ψέκασμα"- και δεν μπορούν εύκολα να το δεσμεύσουν οι πνεύμονες).

    Βέβαια όλες οι επιδράσεις του 5G στον ανθρώπινο οργανισμό ακόμα ερευνώνται. Και, όπως είναι φυσικό, υπάρχουν αντιγνωμίες μεταξύ αυτών που θέλουν το δίκτυο και αυτών που το θεωρούν ως ένα μεγάλο εχθρό της σωματικής και νοητικής υγείας των ανθρώπων. Αλλά οι δεύτεροι έχουν ισχυρά επιστημονικά επιχειρήματα και κυρίως ανιδιοτέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι θα απογίνει η Κίνα, αν αναχαιτιστεί η παγκοσμιοποίηση, το πιο σημαντικό θεμέλιο της οποίας είναι αυτή η ίδια; Είναι ο παράδεισος των πολυεθνικών που μετέφεραν εκεί τα εργοστάσια τους και πληρώνουν μεροκάματα από 5 έως 10 δολάρια. Κι έτσι πιέζονται τα μεροκάματα της Δύσης, ώστε τα δυτικά προϊόντα να μπορούν να ανταγωνιστούν τα κινέζικα. Κινεζοποιείται η Δύση και πλουτίζει η Κίνα! Ας είναι καλά το διεθνές κεφάλαιο που με το τέχνασμα της παγκοσμιοποίησης κατάφερε από παντού να κερδίζει. Μονά-ζυγά δικά του.Φτηνες παραγωγές στην Κίνα πανακριβο το νόμισμα, δολάριο και ευρώ, στη Δύση. Τα κέρδη Κίνας και διεθνούς κεφαλαίου τεράστια.
    Είναι θέμα επιβίωσης για την Κίνα το να χάσει ο Τραμπ την επόμενη προεδρία, ώστε να μην ανακοπεί η παγκοσμιοποίηση οπότε τα Εθνικά κράτη θα είναι αναγκασμένα να προστατεύσουν τις οικονομίες τους και το επίπεδο ζωής των πολιτών τους. Κυρίως των ανθρώπων του μόχθου και του μεροκάματου, που πλήττονται βάναυσα από την παγκοσμιοποίηση, στην ουσία κινεζοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σήμερα έλαβα, ως Ελληνίδα, ένα ξεκάθαρο μήνυμα από τον κ. Σπύρο Χατζάρα. Πιο ξεκάθαρο δε θα μπορούσε να είναι. Και θέτει όσους αναγνωρίζουμε την αλήθεια και την καθαρότητα του, προ των ευθυνών μας ως Ελλήνων.
    Το ελάχιστο που μπορούσα προς το παρόν να κάνω ήταν να το αναρτήσω στο "ιστολογιάκι" μου, με την προτροπή και την παράκληση όλα τα γνησίως πατριωτικά ιστολόγια να το βάλουν για λίγες μέρες προμετωπίδα τους.
    Για να δείτε κι εσείς το σύντομο, αλλά δυνατό αυτό μήνυμα, σας το μεταφέρω εδώ.

    "Ο εχθρός είναι εντός των πυλών. Με το υπάρχον, πολιτικό προσωπικό και με το υφιστάμενο πολιτικό και οικονομικό σύστημα, η Πατρίδα μας χάνεται.
    Όλοι τους είναι πουλημένοι,.
    Τυφλά όργανα των Σόρος, Ροκφέλερ, Μπίλντερμπεργκ, Ρότσιλντ πού τους κατευθύνουν.
    ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ πρέπει να είναι η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!"

    (Συμπληρώνω):
    ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ, δημοσιογράφος, συγγραφέας, ιστολόγος. http://deltio11.blogspot.com/2020/05/blog-post_430.html?m=1.

    Υ.Γ. Επειδή να μπει «προμετωπίδα» είναι τεχνικά δύσκολο, τουλάχιστον ας το επαναφέρετε στην κορυφή των αναρτήσεων σας, μέρα προς μέρα. Απευθύνομαι προς όλα τα γνησίως πατριωτικά ιστολόγια.

    Κατερίνα Χατζηθεοδώρου Δες το Όλον.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]