Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία: Τα κρούσματα και οι θάνατοι είναι 2-3 φορές παραπάνω!


Πολιτικές σκοπιμότητες αποκρύπτουν την αλήθεια για ότι συμβαίνει στην Τουρκία

Ο βουλευτής Ορντού (CHP) και γιατρός-ειδικός σε εσωτερικές ασθένειες Μουσταφά Αντιγκιουζέλ, υποστήριξε πως τα κρούσματα και οι θάνατοι από το νέο ιό, είναι πολύ περισσότερα από αυτά που ανακοινώνονται και είπε ” Η κυβέρνηση κάνει μία συσκότιση και στον αριθμό των θανάτων και στον αριθμό των κρουσμάτων. Για παράδειγμα ο γιατρός που υπηρετεί δεν μπορεί να μάθει το αποτέλεσμα του ασθενούς του. Τα κρούσματα είναι δυο-τρεις φορές παραπάνω. Αυτό σημαίνει ότι μετά από μία εβδομάδα θα μπούμε σε μία περίοδο όπου θα έχουμε πάνω από 100 θανάτους τη μέρα.

“Γιατροί από κάθε μεριά της Τουρκίας επικοινωνούν μαζί μου και αυτά που μου λένε δεν συμπίπτουν με αυτά που περιγράφει ο υπουργός. Τα μισά από τα τεστ που γίνονται σε αυτούς με τα κρούσματα του Covid-19 βγαίνουν αρνητικά. Η αιτία για αυτό είναι ότι τα δείγματα δεν παίρνονται με σωστό τρόπο, κάποια παίρνονται με μεθόδους χαμηλής ευαισθησίας όπως είναι από την μύτη αλλά και το ότι σε μερικά στάδια της νόσου το τεστ βγαίνει αρνητικό.


“Υπάρχουν εκατοντάδες δείγματα που είναι 100% βάση τομογραφίας θετικά στον κορωναϊό, αλλά τα τεστ βγαίνουν αρνητικά. Και αυτά δεν προστίθενται στον αριθμό του υπουργού. Δεν θέλουν να φανούν τα λάθη που έγιναν στα σύνορα με το Ιράν και με αυτούς που ήρθαν από τη Μέκκα. Διότι προσπαθούν να παρουσιάσουν το προφίλ ενός πετυχημένου υπουργού”, είπε.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]